A propo wielkiej, idealnej i epickiej miłości Steleny. Sama Elena przyznała, że bycie ze Stefanem dawało jej komfort psychiczny, bo on nigdy nie umrze. Przynajmniej nie tak, jak ludzie giną. Nie chciała po śmierci rodziców przeżywać kolejnej straty. Ot wielka miłość wyjaśniona :D
http://www.ndobrev.pl/?p=11898
Swoją drogą dziwnie ta scena została napisana, bo rzeczywiście można ją interpretować na dwa różne sposoby.
Ja też nie ogarniam... w ogóle nie wiem po co tak komplikują sprawę. Elena przyznała Mattowi na moście, że jest zakochana w Damonie, a w tej scenie wielce zdziwiona, że Matt o tym wie:D
Jeśli chodzi o miłosne sprawy to namieszali nieźle. Sami juz się gubią. Cóż, muszą sprawę z trójkotem rozwiązać raz na zawsze jakoś, bo ileż można oglądać ich niesnaski :/
Chyba, że Amerykanie to lubią...
Rozwiążą idealnie - Damon w trójkąciku, Sztefynek biedaczek się znów zagubi i Elena będzie chciała mu pomóc. Słyszałaś o epickim tańcu Szteleny w 3x20?:)
Teraz to już niczego nie można być pewnym :(
Nie mogę tego przeboleć, że tej sceny w deszczu nie będzie :(
Moja reakcja była taka sama. Carina MacKenzie też pisała o deszczu. Więc musieli wyciąć tą scenę. Ale niech nie pieprzy, że informacja o deszczu jest nieprawdziwa, bo zwyczajnie kłamie.
No właśnie! Nie daruję jej tego. Już miałam w głowie wizję cudnej sceny w deszczu. I teraz mogę się z tym pożegnać.
Ada wczoraj wkleiła coś takiego:
"SOMEONE HAS JUST TOLD ME THAT THE ONE WHO ELENA DANCES WITH IS... STEFAN!
Elena wears a white dress. Stefan is in costume. They dance a slow dance.
They almost kiss and Stefan dips her. And she puts her head in his shoulder! It was so beautiful. Damon is not in a costume. He is there but didnt dance.Bonnie, Jeremy and Jamie. And Tyler are there KG wears black dress."
Nie chce mi się za bardzo w to wierzyć. Almost kiss?? No błagam....
Pamiętam jak rok temu nikt nie wierzył w pocałunek DE w finale, bo ktoś literówkę znalazł w spoilerze, więc... :D
Ale ten spoiler był zmyślony:p To że Sztefyn żegnał się z Eleną żeby wyruszyć po lekarstwo dla Damona było raczej oczywiste, a ten pocałunek miał się wydarzyć dużo wcześniej i to miał być pocałunek ze strony Damona:p
Nie wierzę już w spoilery:p Jak się okazuje, nawet samym aktorom nie można wierzyć, lol
Nawiązywałam do Józka. Napisał o deszczu, się podjaraliśmy a tutaj co, okazuje się, że wycofali tą scenę. Bezsens.
W 3x16 Elena przyznaje, że kocha Damona, a w 3x17 i 18 lata ze Stefanem, zbliżając się do niego. Jeśli to się będzie ciągnęło do 6 sezonu, to psychicznie nie wyrobię ;) Niech się zdecyduje.