PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121977
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy Serialowe

ocenił(a) serial na 4

Czyli to wszystko, co tygryski, takie, jak my, kochają najbardziej ;DDDD

:DDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Madame_7

http://2.bp.blogspot.com/_9RMPf7k2gI8/THOIyKsszlI/AAAAAAAAAGE/NYDxyMG7VDI/s1600/ babcia%20z%20kotem%20podaj%C4%85ca%20herbat%C4%99.jpg tak skończę :D

Weź, ja też, tylko nie aż tak sędziwego wieku dożyję :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Może spróbujemy? http://files.myopera.com/Wenrzoo/blog/babcia.jpeg poszalałybyśmy:D

Definitywnie padłam :DDDDDDD
Biorę deskorolkę w takim razie, wiesz deska do deski :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Zawsze chciałam być lajtową babcią:D
http://www.demotywery.pl/uploads/2011_03/10/8881_150_500_Oby-Inne-Babcie-Poszly. jpg

Tylko gdzie takie babcie są powiedz Ty mi :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Nie ma takich. To nasze pokolenie za kilkadziesiąt lat:D

Nasze pokolenie to będzie nadal przed komputerami siedziało :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Nasze babcie czy dziadkowie gdy chcą powspominać to wyciągają albumy jeszcze z czarno-białymi zdjęciami, a ja otworzę mojego tumblra z kolorowymi gifkami :D Widzisz wnusiu, tak Twoja babcia spędziła najlepsze lata swojej młodości:D

Ta :D Jeszcze walkę przeciwko ACTA będziemy wspominać :D
I będą takie rozmowy
- Babciu, jak poznałaś dziadka?
- Polubił moje zdjęcie na fejsie
:D

użytkownik usunięty
Madame_7

Padłam:D
Albo rozmowa z nastoletnią wnuczką:
- Babciu, czy dziadek był Twoją pierwszą miłością?
- Nie kochanie, na początku byłam zakochana w innym mężczyźnie, niestety bez wzajemności.
- Tak mi przykro. Kim on był?
- Fikcyjną postacią w TVD.

:DDDDDDD
Albo
- Babciu, jak wyglądały twoje spotkania z przyjaciółmi?
- Logowałam się na filmwebie i czekałam, aż ktoś się pojawi na forum. Oj pisało się po nocach, pisało.

użytkownik usunięty
Madame_7

:DDD
- A jak wyglądały imprezy na które chodziłaś?
- Och, od czego tu zacząć.. BMA czy Mystycznych Malin?

Żeby nie pytali o kreacje, bo co im wtedy powiedzieć?:D

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Madame_7

http://i1.celebixy.pl/d5c112ba7bafeff7dad0ade29eaeb4b0af4204c6/538328_3743582659 54948_199177476806362_1078323_1394808793_n-jpg :)

Taaa, łatwo pisać :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Mój profesor ma już ponad osiemdziesiątkę, a więcej ma wigoru i radości z życia niż ja. Smutne trochę:P Pocieszny jest:D

Wiesz, też znam takie starsze osoby, które mają więcej energii niż ja :D Yep, to straszne.

użytkownik usunięty
Madame_7

Moja babcia ma problemy ze zdrowiem, niby ją boli kolano, ale jak wychodzisz z nią na spacer to leci tak: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4zsg38gL71rsmllvo1_250.gif aż trzeba ją wołać żeby przystopowała :p

I weź to zrozum :D
Nie mogę z tej fanki, co ona sobie wyobrażała? :D

użytkownik usunięty
Madame_7

W ogóle zły kierunek sobie obrała,tak jakby nie leciała do Iana tylko do Niny, żeby wyszarpać jej włosy:D

Do Iana leciała, a raczej na niego. Po ochroniarzu to widać, wyraźnie jej drogę zastawił :D

użytkownik usunięty

*tego

ocenił(a) serial na 4

A propos biustu i dzieci... Podobno wiele kobiet w mojej rodzinie miało właśnie takie duże wyposażenia, które po karmieniu dzieciaka, zaczęły maleć. Mam nadzieję, że w moim przypadku tak będzie.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Duże cycki, to nic fajnego. Serio. Są ciężkie, trzeba solidnie dobierać biustonosze, no i niestety, nie zawsze mogę się ubierać tak, jak bym chciała ( przy moich ciężkich, o staniku bez fiszbinek i paseczkach podtrzymujących to mogę tylko pomarzyć). Co ciekawe, odkąd pamiętam, wiele kobiet mi często je zazdrościły, a ja ich po prostu niecierpię ;D

xena_4

Wiem, moja ciocia ma problem, szczególnie jak musi bluzkę sobie kupić. Cholernie ciężko jej dopasować cokolwiek.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

U mnie jest dokładnie tak samo. Bo mam bardzo dużą różnicę, między obwodem biustu, a tym pod nim. W Polsce kupienie sobie dobrze dopasowanej bluzki, lub sukienki było praktycznie niczym mission impossible. W UK już mam łatwiej, bo tu rzeczy są już bardziej profilowane.

xena_4

Pewnie dlatego, że tam dużo jest kobiet o takiej budowie ciała. U nas rzeczy są szyte na same wieszaki ;p

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Dokładnie. Polscy producenci powinni brać przykład z tych angielskich. Dla przykładu, jak byłam w kwietniu na urlopie, to szukałam dla siebie sukienki na ślub brata i nie mogłam nigdzie znaleźć. Natomiast w Anglii miałam tego mnóstwo. Do wyboru, do koloru, jakie tylko chciałam. Tak samo jest ze spodniami. Też tylko te angielskie dobrze na mnie leżą.

xena_4

Ja ze spodniami mam jeden odwieczny problem: jak w pasie są dobre, to w cholerę za długie, jak dobre na długość, to nie mam szans się w nie wcisnąć. Bardzo nie lubię kupować spodni.
Wniosek: jadę do UK :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Zawsze będziesz u mnie mile widziana. Zapraszam :)

xena_4

Tylko zabierz mnie do najlepszych sklepów w Londynie :D Ta, pewnie oczy by mi na wierzch wyszły jakbym to takich weszła :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Lepsze są w Stevenage, gdzie często jeżdżę. Tam to kasę bardzo szybko przepuścisz, mimo, że to najtańsze miasto w okolicach Londynu. A w sobotę, zabrałabym Ciebie do Sant Albans, na targowisko, które ciągnie się przez całe jego centrum (które jest wyjątkowo bardzo długie). Tam jest jeszcze taniej i jeszcze więcej do wyboru.

xena_4

O widzisz, a w moim mieście pochodzę po jednej galerii, wejdę do kilku sklepów z ciuchami i wychodzę z niczym :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Kochana, w Polsce też tak miałam - kilka sklepów na krzyż i nic do wyboru. Natomiast w UK, obojętnie do jakiego pojadę miasta (w Hatfield raczej nie ma nic ciekawego), to pochodzę po sklepach przez trzy, cztery godziny (bo tam jest ich naprawdę mnóstwo), a potem siedzę w pociągu, obładowana torbami ;D

xena_4

W Polse jest jeszcze tak, że jak już mi coś wpadnie w oko to bardzo drogiego. Ja nie wiem, czemu mnie ciągnie do takich rzeczy, to nie fair :D Poza tym przesada by zwykła szmatka kosztowała nawet 200 zł. Już nie wspominam, jak zaczyna się sezon zimowy. Nie dość, że to cienkie wszystko, a jak chce się coś kupić naprawdę ciepłego to naprawdę miesięczna pensja pójdzie ;p

Madame_7

Małe jest piękne:P I nie walnie za szybko o ziemię:D

xena_4

ja zawsze chciałam mieć duże cycki,ale ostatnio właśnie podoba mi się mały biust:D

ocenił(a) serial na 4
Kate_Burke

Ja zawsze chciałam mieć mniejsze ;D

Kate_Burke

Moje mogłyby trochę urosnąc, ale jak tyję to w cyckach na końcu a jak chudnę to tam najpierw więc trudno:D

też wolę swoje ;p

xena_4

http://www.youtube.com/watch?v=FZshAU_6EnI&feature=related
niby nic,a mordka się cieszy ;p
kot z 1:20 wygrał :D

ocenił(a) serial na 4
Kate_Burke

Ten z 2:08 wygląda jak moja Gucia ;D

xena_4

ja lubię czarne,ponoć w zabobony jakieś ludzie wierzą,ale mi czarne sierściuchy się najbardziej podobają ;p
Jutro TW :P

ocenił(a) serial na 4
Kate_Burke

Wiem :)))) Aż nie mogę się doczekać. Bo strasznie nakręciłam się po obejrzeniu zwiastunu i pierwszych 10 minut odcinka.

A po seansie, będę odliczała dni do premiery Saving Hope ;D

xena_4

a gdzie widziałaś te 10 min?

zwiastun fajny,ale mam nadzieję,że nie wkleili samych najlepszych scen;/

ocenił(a) serial na 4
Kate_Burke

Dałam to na forum TW.

EDIT!

Sprawdziłam tam ten link. Youtube już usunęło ten fragment. Niech ich szlag trafi :/

xena_4

a nie widzę,w którym temacie?