Czyli to wszystko, co tygryski, takie, jak my, kochają najbardziej ;DDDD
Ha, nie ma co na to liczyć. To Damon ma mieć kogoś nowego, bo częścią jego podróży jest sypianie z innymi laskami. Ale Stefan jest abstynentem nawet jako rozpruwacz mający w dupie swoją byłą dziewczynę :]
Mi też się to wszystko nie podoba, ale pociesza mnie myśl, że to już ostatnie chwile Steleny, więc może jakoś to przetrwam.
Zaczęłam w końcu czytać "Georgia On My Mind" :)
Ja sobie dzisiaj układałam krótki Delenowy dialog i chętnie bym zrobiła do niego photesta, gdybym umiała robić gifki:D
Jutro postaram się komuś ukraść gifki, dorobić napisy w edytorze online i zrobię prywatny photoset, to ci pokażę :p
to wypowiedź musiałaby być nowa, z jakiegoś spotkania z fanami, a Nina teraz na nie nie jeździ :D Ian tak, ale ona ostatnio chyba w Barcelonie.
Wygrzebali coś starego, albo to fake. Albo przerobiona wypowiedź Julie.
http://www.giercownia.pl/gra/24744/the_house/ grajcie :D Tam tylko się klika, głównie po kilkanaście razy na te same przedmioty. Przed niczym się nie ucieka, nikogo nie zabija, żadnej trudności. Gra bardzo fajna :D
Ja chętnie popatrzę sobie na Erica:D Sookie teraz będzie kręciła z Alcidem więc chyba nie ma szans, że wróci do tego najładniejszego:/ Myślałam, że zabiją Tarę ale coś mi się zdaje, że zostanie wampirem:/
Sookie tam wszystkich poobraca, przynajmniej nie jest nudna, jak Elena, dla której Stefan jest always and forever :D
Tara przeżyje, bo nawet widać, jak Sookie z pewną osobą wykopują dół w ziemi (tam to dziwnie te wampiry się tworzą). Tak myślę, że to na jej przemianę.
No właśnie po tej scenie wiem, że Tara przeżyje i na pewno będzie jeszcze bardziej irytująca. Mam nadzieję, że Eric ją przemieni bo ona go nienawidzi. Pam chyba tego nie przeżyje jak Eric przyprowadzi Tarę i powie, że ona teraz dołącza do ich szczęśliwej, wampirzej rodzinki:P
a ja bym chciała,żeby Pam przemieniła Tarę;P To by była dopiero mieszanka wybuchowa,biorąc pod uwagę,jak Tara jej nie znosi.
Pam by jej nie przemieniła, powiedziałaby że to dużo formalności, dokumentów do wypełnienia itd i mózg Tary zdążyłby wypłynąc;p
spoko,ma być 6 sezon na bank się zejdą ;D
przyszła prawniczko,kiedyś widziałam na YT filmik gdzie laska wybija szybę i ratuje psa,który z gorąca prawie zdechł w aucie.można bez konsekwencji prawnych wybić szybę w aucie dla ratowania życia? bo czytałam tam w komentarzach,że to może być tylko boczna szyba.
No jak wybijasz szybę to trzeba zrobic jak najmniejsze szkody. To chyba jasne, że nie trzeba wchodzic przednią szybą, która jest najdroższa;p Po najmniejszej linii oporu czyli mała boczna szyba, tak jak mówisz.
heh no w sumie tak,ale znając moje zachowania w sytuacjach ekstremalnych to bym pewnie wszystkie szyby wybiła;p
Nie no jak ratujesz coś kosztem czegoś to to drugie musi byc mniejszej wartości i nie może byc innej opcji uratowania tego pierwszego:P Więc najpierw sprawdzasz czy drzwi nie są otwarte albo bagażnik, a potem dopiero wybijasz szybę:P Bo jak wybijesz wszystkie to nikt ci nie pogratuluje, że uratowałaś psa;p
jak to,medal mają mi dać a nie ;D
A tak na serio to trzeba być debilem żeby zwierzaka zostawiać w upal w zamkniętym aucie.
nie ogarniam tego świata.
Dzieci zostawiają. Babę jedną aresztowali, bo dziecko umarło od upału. Ludzie w ogóle nie mają wyobraźni. Jakaś baba zostawiła 2 małych dzieci w samochodzie i znalazły zapalniczkę i podpaliły samochód od środka. Ludzie to idioci.
wiem,niestety ;/
ten filmik z malezyjką co bije 10 miesięczną córkę..zabiłabym dziadówe.a ten idiota co nagrywał powinien dostać porządny wpier dol.jak można być tak okrutnym nie kapuję..
Oj nie czytaj dzieciaków tam :P Masz klikać w miejsca, w których się da, trzeba czasem po wieeele razy. C'mon :D
I potem mi jakaś morda wyskoczy :P Ten dziecięcy głosik przypomniał mi o "Sierocińcu", chyba sobie jeszcze raz obejrzę.
Ja byłam przerażona jak widziałam cień, ale potem padłam ze śmiechu:p
Dobra, ale jak będę miała przez Ciebie koszmary:p
Na początku wydawało mi się, że na fotelu siedzi Maryja :D Coś Ty ze mną zrobiła:DDD
Też miałam z nią problem. Trzeba tą pier doloną zasłonę odsłaniać milion razy, na biblię klikać i na deskę od toalety, tak bardziej przy górze. I na kranik ;p