PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121977
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy Serialowe

ocenił(a) serial na 4

Czyli to wszystko, co tygryski, takie, jak my, kochają najbardziej ;DDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Ha, nie ma co na to liczyć. To Damon ma mieć kogoś nowego, bo częścią jego podróży jest sypianie z innymi laskami. Ale Stefan jest abstynentem nawet jako rozpruwacz mający w dupie swoją byłą dziewczynę :]

Mi też się to wszystko nie podoba, ale pociesza mnie myśl, że to już ostatnie chwile Steleny, więc może jakoś to przetrwam.

Zaczęłam w końcu czytać "Georgia On My Mind" :)

użytkownik usunięty
Kate123

Ja sobie dzisiaj układałam krótki Delenowy dialog i chętnie bym zrobiła do niego photesta, gdybym umiała robić gifki:D

Nie przejmuj się, ja też nie umiem robić gifków :P
To na pewno był piękny dialog <3

użytkownik usunięty
Kate123

Jutro postaram się komuś ukraść gifki, dorobić napisy w edytorze online i zrobię prywatny photoset, to ci pokażę :p

OK :D

użytkownik usunięty

to wypowiedź musiałaby być nowa, z jakiegoś spotkania z fanami, a Nina teraz na nie nie jeździ :D Ian tak, ale ona ostatnio chyba w Barcelonie.
Wygrzebali coś starego, albo to fake. Albo przerobiona wypowiedź Julie.

xena_4

Dobry wieczór, kto zamula na filmwebie i udaje, że nie ma żadnych obowiązków?

alien_2

Ja zamulam na yt i oglądam, jak chłopaki grają w straszne gry. Lepsze to niż oglądanie horrorów :D

xena_4

http://www.giercownia.pl/gra/24744/the_house/ grajcie :D Tam tylko się klika, głównie po kilkanaście razy na te same przedmioty. Przed niczym się nie ucieka, nikogo nie zabija, żadnej trudności. Gra bardzo fajna :D

Madame_7

ja oglądam fragmenty TB, już niedługo kontynuacja:D

alien_2

Yep, chętnie się pośmieje z Lafayeta :D

Madame_7

Ja chętnie popatrzę sobie na Erica:D Sookie teraz będzie kręciła z Alcidem więc chyba nie ma szans, że wróci do tego najładniejszego:/ Myślałam, że zabiją Tarę ale coś mi się zdaje, że zostanie wampirem:/

alien_2

Sookie tam wszystkich poobraca, przynajmniej nie jest nudna, jak Elena, dla której Stefan jest always and forever :D
Tara przeżyje, bo nawet widać, jak Sookie z pewną osobą wykopują dół w ziemi (tam to dziwnie te wampiry się tworzą). Tak myślę, że to na jej przemianę.

Madame_7

No właśnie po tej scenie wiem, że Tara przeżyje i na pewno będzie jeszcze bardziej irytująca. Mam nadzieję, że Eric ją przemieni bo ona go nienawidzi. Pam chyba tego nie przeżyje jak Eric przyprowadzi Tarę i powie, że ona teraz dołącza do ich szczęśliwej, wampirzej rodzinki:P

alien_2

Zabawniej by było, gdyby to Pam zrobiła. Ja Tarę akurat lubię, na początku mnie irytowała.

alien_2

a ja bym chciała,żeby Pam przemieniła Tarę;P To by była dopiero mieszanka wybuchowa,biorąc pod uwagę,jak Tara jej nie znosi.

maIinowa

Pam by jej nie przemieniła, powiedziałaby że to dużo formalności, dokumentów do wypełnienia itd i mózg Tary zdążyłby wypłynąc;p

alien_2

a mnie się właśnie zdaje,że to będzie Pam.Taki psikus zrobią scenarzyści;p

alien_2

spoko,ma być 6 sezon na bank się zejdą ;D
przyszła prawniczko,kiedyś widziałam na YT filmik gdzie laska wybija szybę i ratuje psa,który z gorąca prawie zdechł w aucie.można bez konsekwencji prawnych wybić szybę w aucie dla ratowania życia? bo czytałam tam w komentarzach,że to może być tylko boczna szyba.

maIinowa

No jak wybijasz szybę to trzeba zrobic jak najmniejsze szkody. To chyba jasne, że nie trzeba wchodzic przednią szybą, która jest najdroższa;p Po najmniejszej linii oporu czyli mała boczna szyba, tak jak mówisz.

alien_2

heh no w sumie tak,ale znając moje zachowania w sytuacjach ekstremalnych to bym pewnie wszystkie szyby wybiła;p

maIinowa

Nie no jak ratujesz coś kosztem czegoś to to drugie musi byc mniejszej wartości i nie może byc innej opcji uratowania tego pierwszego:P Więc najpierw sprawdzasz czy drzwi nie są otwarte albo bagażnik, a potem dopiero wybijasz szybę:P Bo jak wybijesz wszystkie to nikt ci nie pogratuluje, że uratowałaś psa;p

alien_2

jak to,medal mają mi dać a nie ;D
A tak na serio to trzeba być debilem żeby zwierzaka zostawiać w upal w zamkniętym aucie.
nie ogarniam tego świata.

maIinowa

Dzieci zostawiają. Babę jedną aresztowali, bo dziecko umarło od upału. Ludzie w ogóle nie mają wyobraźni. Jakaś baba zostawiła 2 małych dzieci w samochodzie i znalazły zapalniczkę i podpaliły samochód od środka. Ludzie to idioci.

alien_2

wiem,niestety ;/
ten filmik z malezyjką co bije 10 miesięczną córkę..zabiłabym dziadówe.a ten idiota co nagrywał powinien dostać porządny wpier dol.jak można być tak okrutnym nie kapuję..

użytkownik usunięty
Madame_7

Sama muzyczka mnie przyprawia o dreszcze :D
O co tu w ogóle chodzi?

użytkownik usunięty

Ha, przeczytałam komentarze. Spadaj Madame :p

Oj nie czytaj dzieciaków tam :P Masz klikać w miejsca, w których się da, trzeba czasem po wieeele razy. C'mon :D

użytkownik usunięty
Madame_7

I potem mi jakaś morda wyskoczy :P Ten dziecięcy głosik przypomniał mi o "Sierocińcu", chyba sobie jeszcze raz obejrzę.

Oj tam oj tam, w straszny labirynt kiedyś zagrałaś :P

użytkownik usunięty
Madame_7

Ok, YOLO. Zobaczymy co to:D

Jedyna odważna na tym forum :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Przy pierwszej głowie padłam:D Drugi poziom też przeszłam:D

Yeah, dalej dalej, bo mam dla Ciebie drugą część :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Kuchnia mocna :D

Dawaj na korytarz ;D

użytkownik usunięty
Madame_7

No właśnie nie wiem jak go przejść :p

Klikaj tam milion razy na pewno na przełącznik światła i na kartkę, która jest na podłodze.

użytkownik usunięty
Madame_7

Padłam:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja miałam mini atak serca :D
Teraz dwójka http://www.giercownia.pl/gra/33136/the_house_2/

użytkownik usunięty
Madame_7

Ja byłam przerażona jak widziałam cień, ale potem padłam ze śmiechu:p
Dobra, ale jak będę miała przez Ciebie koszmary:p

Poczekaj, pokaże Ci sposób innego gracza, tylko muszę to znaleźć :D Takie tam na uspokojenie.

użytkownik usunięty
Madame_7

Na początku wydawało mi się, że na fotelu siedzi Maryja :D Coś Ty ze mną zrobiła:DDD

użytkownik usunięty

No i masz, w łazience jest Biblia :D

Padłam :DDDDDDDD

użytkownik usunięty
Madame_7

Nie ogarniam tej łazienki:D

Też miałam z nią problem. Trzeba tą pier doloną zasłonę odsłaniać milion razy, na biblię klikać i na deskę od toalety, tak bardziej przy górze. I na kranik ;p

użytkownik usunięty
Madame_7

A widzisz, o desce nie wiedziałam:P

To miłego klikania :D