Jak wyżej;)
http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0 to oficjalnie nasza pieśń :D
Ja też oglądam na żywo. Kto będzie w stanie iść spać wiedząc, że taki odcinek właśnie leci:D
No pewno nie ja :D Po ostatnim odcinku jak odeszłam od kompa to uśmiechałam się jak głupia do sera przez pół godziny w łóżku. Zasnąć za nic nie mogłam. Jeśli nie spieprzą tego odcinka to nie zasnę przez dwa kolejne dni :DD
A ja w piątek na religii ( moja pierwsza lekcja) na telefonie wchodzę na tumblra i rebloguję te cudowne gify :D
Hehe, ciekawie widze :) Zamiast słuchać księdza/katachetki/katachety takie rzeczy się robi :P Nieładnie :) A do której klasy chodzisz? ;)
2 liceum :D Moja katachetka to nawiedzona fanka polityki. Bronic krzyża i te sprawy. Słuchać się odechciewa.
http://lightning78.tumblr.com/ - jak już mówiłam początkująca, bo jeszcze nie bardzo obczaiłam tumblra, ale jakoś daję rade :D
Jak to było - sex, violence and strong language... Mam tylko nadzieję, ze to przemoc i mocny język nie będą miały miejsca podczas Delenowego sexu ;p To już by była przesada ;D
W końcu są wampami, więc jak się trochę poobijają, podrapią to i tak się zaraz wyleczą :D
Drapać się mogę, byle się nie okładali po twarzy i nie przeklinali w trakcie ... ;p
Nie no, wiadomo że nie xD Przemoc to pewnie dotyczy Stefka, w końcu odrąbie jakieś kobiecie głowę.. mocny język.. pewnie padnie "bitch" albo "dick", to jedyne wulgarne słowa w TVD ;P
Jak odrąbie głowę? Ja myślałam, że on ją tylko uderzył ... WTF is going on here? ;p
Nina mówiła w wywiadzie że przeżyje swój pierwszy wampirzy seks który będzie pasjonujący i intensywny,ale aż tak? :D Nie wierze, w to co się dzieje ;D
Ja też nie! W pełni uwierzę jak obejrzę odcinek :D Jeśli faktycznie przydarzy się w nim DEX, to nawet po obejrzeniu nie wiem czy uwierzę... ;P
Nie chcę od razu dostawać wszystkiego na tacy, a na dodatek nie chcę żeby Damon był na każde skinienie Elki, ona się musi o niego trochę postarać, poza tym chcę żeby mu powiedziała przed tym, że go kocha.. I nie chcę później wyrzutów sumienia, szlochów i płaczów...
http://youtu.be/_BaB-WPyrNI?t=1m49s
Jak nie będzie "I love you", nie będzie Dexu.
Wyczuwam paralela.
Zgadzam się, ze najpierw musi być wyznanie miłości. Damon nie chce tylko zaliczyć Eleny. Będzie chciał sie upewnić, ze ona go kocha. Moim zdaniem to bardzo dobrze ;)
Poza tym hej, widzieliście co było w 4x06? Elena dotknęła jego dłoni a on biedaczek się cały trząsł z niepewności :p Nie sądzę żeby dwa dni później poszedł z nią do łóżka ot tak, bo ona mu powie: "Damon, coś do Ciebie czuję".
Och my lord, nie nie nie nie nie nie.... tego paralela to ja nie chcę... najpierw ma być ajlowju potem dex i najlepiej żeby Elka trochę się o Damona postarała, bo jak tak od razu go dostanie po tym wszystkim to ja nie wiem..
Ja to widzę tak: Elena go pocałuje, on ten pocałunek odwzajemni, ale po chwilę przestanie i się odsunie. Nie muszą od razu się rzucać na siebie;)
Poza tym my tak o tym Dexie, a może wcale go nie będzie i tyle.
Ja bardzo chcę kiss to będzie piękne zwieńczenie odcinka.. Nie musi się odsuwać, ale rzeknąć coś w stylu, że przecież mają wieczność i niech Elka się upora z uczuciami czy coś w ten deseń..
No i git. Ja tam wcale Dexu w 4x07 do szczęścia nie potrzebuję. I tak to co dostanę w tym odcinku będzie najcudowniejszym prezentem jaki kiedykolwiek dostałam :p
Ja już dostałam na koniec ostatniego :D ale teraz w końcu Elka posłucha siebie, a nie wszystkich innych naokoło...
Ja tez chciałabym żeby Elena trochę jednak zapracowała na tą miłość Damona. Żeby powoli dochodziła do wniosku że chce z nim być. Ale cóż. Po pierwsze to nie wiadomo czy to w ogóle prawda, a po drugie to zobaczymy jak to pokażą w czwartkowym odcinku ;)
Nie będzie na pewno nie będzie, ja jestem optymistycznie nastawiona, bo stelena is over ;D
Ja tez bo w ostatnim odcinku gdy ze sobą zerwali i pokazali zwiastun następnego - spadłam z hukiem z krzesła ^^ Nawet jeśli nie pocałują się ani nic w tym stylu to będzie ich taniec. To mi wystarczy ;D
Dokładnie w końcu shitlena się rozwaliła jak mur berliński i nie ma już gadki, że Steff jest the best :D
Ale matko, że tez trzeba było czekać na to pełne 3 sezony ?... Jestem dumna że wytrwałam ;D Ahh dlaczego trzeba czekać jeszcze 4 dni ?! WHY ?!