Wg zakazanej pozostało: 2 dni, 4 godzin, 44 minut :D
http://www.youtube.com/watch?v=CldauPjZ4h8&feature=related got a problem? BONNIE :D
Ja się na nic nie nastawiam z wyjątkiem zwymiotowania Elki na Stefka :D To po prostu musi być genialna scena :DDD
No i jeszcze żeby ta scena picia Damonowej krwi była cudna :) Wiesz, po 3x22 wolę się za bardzo nie ekscytować, najwyżej później będę mile zaskoczona :)
A u Ciebie jak tam? :)
Myślę, że bedzie takim naszym hasłem przewodnim do leckilsztefyn :) poza tym to przygotowałam sobie miseczkę już na sztelenowe sceny, nadal mam to zapalenie noso-gardzieli więc naprawdę mogę puścić pawia jak będą się ciumkać :D choć ostatnio wybuchłam histerycznym śmiechem :P
Ja się nie nastawiam na picie krwi, pewnie upierdzieli go w rękę i tyle.
http://static.tvtome.com/images/genie_images/story/2012_usa/t/TVD-4x01/TVD-4x01_ 27.jpg
będą wymioty, będą wymioty lalala xDDDDDDDD
Jejku, jesteśmy nienormalne :D Przed 3x19 czekałysmy na nareszcie porządną scenę Delenową, a teraz czekamy aż się Elka zbełta na Sztefa :D
Hahaha, nie możemy się doczekać stelenowej sceny, tego jeszcze nie było :DDDD To może być najlepsza scena sezonu <3 :D
dosyć wiekowe, może zatem znacie- dzień jak codzień u Eleny: http://www.youtube.com/watch?v=_tma9H4y4Iw&feature=related
Je.błam xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "Niestety ich brykanie w lesie szybko staje się kwaśne" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
będzie więcej wymiotów na Sztefyna :D oł jee
"I choc fani Deleny mogą byc szczęśliwi, Stefan na pewno nie będzie." :DDDDDDDDDDDDD
Ja będę serio szczęśliwa jak go obedrą ze skóry, true story. W true blood przez chwilę mnie poółechtali jak Bill eksplodował, ale kurde oczywiście musiał ożyć za chwilę, no ku.rwa.
MOŻE DAMON BĘDZIE MÓWIŁ MER O RICZKU I PÓŻNIEJ UJĘCIE NA KRZESŁO RICZKA I ON TAM SIEDZI I WSZYSTKIEGO SŁUCHA!!!!!!!!!!!!
To by była cudowna scena. Właśnie tak to sobie wyobrażam, ale pewnie nic z tego nie będzie :(((((((((((((((((
Hejo Kate, orientujesz się mniej więcej kiedy wychodzą napisy do Castle? Bo oglądałam po ang, ale z polskimi napisami też chcę.. a kompletnie nie mam kogo zapytać.. :)
OMG strasznie późno O.o mam nadzieję, że do AHS będą wcześniej.. W ogóle obejrzałam Arrow :D pilot fajowy :D I mam nadzieję, że te wymioty zrekompensują te dantejskie sceny w lesie :D
Nom :( Niestety. Czasami dają szybciej. AHS też mam zamiar obejrzeć i Arrow też widziałam :D Też mi się bardzo odcinek podobał :D Naprawdę dobrze się zapowiada ten serial :)
Wymioty <3 Jak ja na to czekam :DDD
I jakby to powiedzieć :D główny bohater jest soooo hooot :D trochę Batmanem zalatuję, ale ja lubię te klimaty... Boże żeby mnie tylko nie zirytowali odcinkiem TVD w 5 Elka ma się znowu miotać, such a shame...o.O
Ja też uwielbiam takie seriale :) No i Oliver <333333333333 Zakochałam się od pierwszego odcinka :D
Skoro się tak miota, to może zaczyna dostrzegać, że Stefek wcale nie jest taki epicki :P
I ta scena z drążkiem na tej metalowo-dziwnej konstrukcji... omg, omg, omg i nawet ładna ta jego potencjalna partnerka :D To już wiadomo zwłaszcza, że zapcha ją jeleniami.. Masakros! Mam nadzieję, że koniec tego sezonu to koniec steleny...
Nawet mi nie mów :D To było wspaniałe :D Ja tą aktorkę znam jeszcze ze SN i Wyspy Harpera i w obu serialach była świetna :)
Ten sezon to na pewno koniec Steleny. Przecież w finale 4 sezonu nie wybierze ZNOWU Sztefa.
No raczej... to by była katastrofa. I te jej, że to najlepsza decyzja w jej życiu, bleh..
“One more thing before I go… I’m still pissed because I lost her because of you.”
— Stefan Salvatore [to Damon] SPOILER 4x08
przeczytałam ostatnio zdanie, że stefan zabił andie dlatego, żeby dać damonowi do zrozumienia, że ma go nie szukać i żeby go CHRONIĆ. ludzie świata, no dlaczego wy tego nie rozumiecie? przecież to jest takie oczywiste. i takie hirołowate
http://images4.fanpop.com/image/photos/19400000/Damon-Stefan-2x15-the-vampire-di aries-tv-show-19407647-500-200.gif
"Damon: Lexi.
Stefan: Yeah. Do you remember her?"
Niech się zajmie sobą -_- Przeprosić za nic nie potrafi, ale wypominać może...