Wg zakazanej pozostało: 2 dni, 4 godzin, 44 minut :D
No ja też bym chciała żeby chodziło o Elkę, ale co zrobisz skoro to zawsze będzie Sztefyn a sezonem trzecim i relacjami Deleny możemy się podetrzeć.
"Friendly remimder that Katherine turned Damon and Stefan which means Stefan's blood flows through Elena's blood stream too."
desperaci :DDD
"Hmmm no, because yeah, Katherine’s blood turned Damon and Stefan but Damon never drank Stefan’s blood so Stefan’s blood wasn’t mixed between Damon’s blood (the blood who turned Elena) so your argument is completly stupid"
“9. Damon expresses feelings of loss in more than one touching way.
Very little time has passed since the end of season 3. That’s when Damon lost his best friend, had Elena confirm that she would choose Stefan, and then watched his beloved join the undead. This episode of The Vampire Diaries shows Damon processing his grief.”
Cóż za ironia. Stelenowcy nam cały sezon gadali, że Stelena to wielka epic love, a Delena to tylko pożądanie... tymczasem z tych wszystkich spoilerów wynika, że ze Stefkiem będzie się wiązać jej zwiększony popęd seksualny, a Damon będzie tym który jako jedyny zrozumie to przez co przechodzi, będzie jej wsparciem w tym trudnym okresie, będzie jej pomagać w samokontroli.... LOL, Stelenowcy.
Tylko tym, że Damon znowu jest skrzywdzony jakoś nikt się nie przejmuje... I do not understand it...O.o
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc2yvtABMy1qdz3mzo2_500.png Dżuli też się podobają vomit sceny :DDDDDDD
I Dżuli chroni Delenowe sceny, żeby żadne nie wyciekły, wkurza się jak znajdą się w promo :)
Ciężko mi to stwierdzić, ale zgadzam się z nią :DDDDD
Odpuszczam już sobie oglądanie na żywo, szkoda nerwów - i do serialu, i streamu :P
http://www.youtube.com/watch?v=tiDHR4BJ_Cc&list=UURES4A0hOtYAPgtXKG6H2Tg&index=4 &feature=plcp&noredirect=1 <3
(i znalazłam tam nowy otp:P
"When I say I love you, it's not because I want you, or because I can't have you. It has nothing to do with me. I love what you are. What you do. How you try. I've seen your kindness and your strength. I've seen the best and the worst of you, and I understand with perfect clarity exactly what you are. You are a hell of a woman. You're the one, Buffy." <3 )
Cudzoziemka :**************** stęskłam się za Tobą strasznie :) co tam Kochana w wielkim świecie? :)
:*** a, jakoś leci, ostatnio wpadam tu od przypadku do przypadku niestety... oglądałaś już nowy odcinek? (bo ja obejrzę dopiero jutro, robimy z kumpelą wieczór serialowy z okazji nowego AHS i TVD :))
Boże, uwielbiam te udziwnienia:D Uwielbiam jak zmienia się filmweb albo facebook i nie mogę niczego znaleźc:/
Fejsa ma zbyt krótko żeby zauważyć :) Ale jakoś tak za DUŻO tego filmweba jak dla mnie :)
Tak:D Dzisiaj tak:D Miałam się uczyc ale zamiast tego bawiłam się telefonem, ale teraz wrąbię coś i do serialu czekam ucząc się więc nie zagadywac mnie, nie wołac itd chyba że będzie naprawdę ważna sprawa:D
Nie, a o co chodzi? Nie mów, że SPOILERSPOILERSPOILER naprawdę ma złe zamiary wobec dziewczyn:/SPOILERSPOILERSPOILER
nieeee.
http://han-rivers.tumblr.com/post/33839860919/did-chad-lowe-just-drop-a-major-sp oiler-when wchodzisz na wlasne ryzyko.
Toby był na liście :o Jak on mógł coś takiego powiedzieć???????? I ta dziennikarka widać, że nie miała pojęcia o czym z nim rozmawia, ja bym od razu podchwyciła temat....
Fu ck :/
Ale dziewczyny mają się dowiedzieć o Tobym w 3x16 bodajże, więc TO obstawiam na późniejsze odcinki.
super, jedna z moich ulubionych postaci ;/
Widzę, że Marlenka robi to samo co Julie. Zamiast zabić nudne postacie jak Sztefka czy Ezre, to uśmierca najlepsze :/
jedyna opcja, to taka, że Ezra jest A. Nie widzę innego powodu trzymania tej postaci ;/
Hola Blush :D orientujesz się może kiedy będą napisy do AHS, bo nigdzie znaleźć nie mogę, obejrzałam już po ang, ale nie wszystko kumam :D