PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121975
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wg zakazanej pozostało: 2 dni, 4 godzin, 44 minut :D

"Tonight's #TVD is really well done, and you need to watch, but just make sure you're not eating while watching, okay?" :DDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

:DDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

:DDDD
Jestem strasznie ciekawa tej ostatniej sceny... niby mamy płakać, ale się cieszyć? DALARIC FEELS, czuję to

Ja też to czuję i błagam, żeby było tak jak to sobie wyobrażam. Ale pewnie tak nie będzie :(

użytkownik usunięty
Kate123

ale by była niespodzianka, omg :(

Dalaricowe sceny zawsze były genialne, więc może, może będzie tak jak pisałam wcześniej. Ale oczywiście na nic się nie nastawiam.

Kate123

Jakie Dalaricowe sceny?

użytkownik usunięty
Kate123

To moja teoria, która oczywiście się nie sprawdzi, ale...
Damon ma się zwierzyć niespodziewanemu przyjacielowi...Meredith jest zbyt oczywista, trąbią o tym od miesięcy. Chciałabym żeby to był Jeremy. Rozmawialiby o Alaricu i w tym momencie Jer zobaczy go siedzącego obok Damona..:) W ten sposób będziemy płakać ze wzruszenia, ale też na naszych twarzach pojawi się uśmiech, tak jak to mówili.

ocenił(a) serial na 6

Powinnaś zamienić się z Żuliettą :D przynajmniej nie byłoby steleny :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Bo z miejsca zabiłabym Stefana :D

Też bym strasznie chciała żebyśmy zobaczyli Riczka. Ale raczej obstawiam, że to będzie Mer. Chociaż Twoja teoria z Jerem też mi się podoba :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Myslicie, że Damon będzie miał z kimś romansa? :D

ocenił(a) serial na 6

Biedny Damon...

Nie walnę ci spoilerem, możesz spokojnie czytac. Powiem Ci tylko- będziesz ryczec i pisz scenariusze:D

Niech ktoś mi powie jakie Dalaricowe sceny mają byc?:P

użytkownik usunięty
alien_2

To tylko nasze teorie..

Hej. Ogląda ktoś tutaj odcinek o 2? Macie może jakieś dobre streamy? :)

użytkownik usunięty

Jestem z siebie dumna. Obejrzałam ponownie 4x01, tym razem ze wszystkimi scenami, nawet Sztelynowymi xD

I po co? Szkoda życia;P Lepiej przewinąc te dobre:D
Zapomniałam już jak fajnie jest czekac na odcinek:D Ten stream na stronie thev ampire diaries. pl dobrze działa czy oglądacie gdzieś indziej?

użytkownik usunięty
alien_2

Racja, dlatego dzisiaj rezygnuję z oglądania na żywo:P Niestety Ci nie pomogę z linkami. W zeszłym tygodniu zrezygnowałam po jakichś 15 minutach, nie dało się w ogóle oglądać.
Jak Stelena będzie siedzieć na kominie to mnie zawołajcie, czuję niedosyt po dachu :P

Idę, dobranoc:)

O nie, nie zrezygnuję:D Może nawet leciec klatka po klatce:D zobaczę na tym co mam, może będzie dobrze

Ktokolwiek ogląda na żywo:(?

alien_2

ja mam zamiar, szukam dobrego streamu;)

maharet18

http://the vampirediaries.pl/filmy,sezon_iv,13,1,pamietnik i_wampirow_sezon_4_odcinek_2_memorial_vampi re_diaries,74.html# .UICJ44ascvE tu ma byc

alien_2

właśnie korzystam z tego linka, ale coś zacina wiec nie wiem czy oglądac;/

maharet18

ufreetv . com/cw. html

ailimenna

Nie mogę dodawać linków zewnętrznych. Usuńcie wszystkie spacje, nie zacina się. :)

ailimenna

O dzięki, jest OK:)

alien_2

dzięki, ostatnio oglądałam pod tym linkiem i niestety się zacinało, może dzisiaj będzie lepiej;)

ocenił(a) serial na 8
maharet18

http://misclivestream.blogspot.ca/p/vampire-diaries.html

tu się w ogóle nie zacina :-)

scena deleny - O M G ;DDD *____*

Sathyriasiska

zacięło się wam?

maharet18

Nie, oglądam na thevampirediaries, pl i działa pięknie

ocenił(a) serial na 8
maharet18

tak, bezpowrotnie. przełączyłam tu http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=12820 i na razie jest ok

Elena chyba zbełtała się przez pocałunek Stefana, od razu widac że go nie kocha:D Chyba wiem o co Stefan się tak wkurzy, że pobije Damona. Fajnie, że wprowadzają nowe wątki.

alien_2

Haha :D Widzę, że mało tutaj fanów Steleny :) Jak wrażenia po scenie Deleny?

ocenił(a) serial na 8
ailimenna

miazga

ailimenna

Taka jakaś krótka, ale spodziewam się lepszej:) Elena chyba już widzi, że Stefan jej nic nie pomoże;) Niech się trzyma Damona.

ocenił(a) serial na 8
alien_2

mnie usatysfakcjonowała. najbardziej reakcja Damona ;d będą dobre gify z tego jest wzdychania ;p

Sathyriasiska

Tak, genialna scena. Jeszcze ta muzyka zrobiła swoje.. :)

ocenił(a) serial na 8
ailimenna

muzyka? kurde, pewnie tak...ja skupiłam się tylko na obrazie, więc muzę ogarnę jutro na spokojnie ;p

alien_2

Elenie nie smakuje Bambi i wymiotuje na widok Stefana...EPIC:D

maharet18

Piękne to było:D Jutro na pewno będzie pełno tekstów, że zrzygała się bo pocałowała Stefana a powinna Damona:D

ocenił(a) serial na 8
maharet18

wychodzi na to, że krew z torebek też jej nie pasi ^^

Ten odcinek jest fantastyczny, czuję się jakbym oglądała pierwszy sezon:D Świetnie to wymyślili z tym nowym łowcą. Jestem ciekawa dlaczego Stefan jest wściekły że Elena piła krew Damona, może efekt będzie jak w TB?:D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

nie wiem czemu jest wściekły, ale skoro on jest wściekły to ja jestem szczęśliwa ;D pewnie się dowiemy
jak mu Damon dowalił z zazdrością haha

Sathyriasiska

Oglądasz TB? Tam jak ktoś napił się krwi jakiegoś wampira to miał potem o nim fantazje:D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

nie, nie oglądam :-)
no to byłoby soczyście :D choć wolałabym, by miała o nim fantazje bez tego ;p

alien_2

raczej chodzi o to,ze poszła do Damona zamiast powiedzieć Stefanowi o problemach żywieniowych:D

maharet18

Mam nadzieję, że to nie tylko to:D Że picie krwi wampira od wampira ma jakiś efekt "uboczny"

alien_2

W TVD raczej nie ma, Elena źle się czuła bo nie piła świeżej krwi ludzkiej:D