Czyli o wszystkim co dotyczy The Vampire Diaries: newsy, spoilery, dyskusje na temat odcinków, gifki i inne.
W takim razie ciekawe jak rozwiążą sprawę z dziećmi Caroline i Tylera bo w serialu to chyba nie wypali :p
Ja piszę pracę z historii i ciągle zerkam na tumblra albo strony z newsami:/ Że już nie wspomnę o filmjebie:P Wyłączcie mi to:P
Właśnie, żadnych nowych:( Oszaleję zaraz. Mogliby napisać czy wróci duch Rose i czy będzie próbował się rozbierać:P
Okay. I’ve got a bunch of feels on this scene. Out of everything that has happened to Elena Gilbert the worst thing is still her parent’s death. It’s still the one that rips her apart down to her very soul. The one moment that if she could change it she would. In a heart beat. Stefan saved her that night. Her father told him to save her. Refused to be saved himself. For her. A large piece of her died that night and she’ll never be that Elena again. Even if all the vampire shit hadn’t happened. And now. After everything. After her parents death. And Vampire. Katherine coming to town and so many people dying. And Klaus. Stefan fuc king takes her there! There to where it all began. Where her life went to hell. And not just that he takes her there to die. So she’s scared out of her fu cking mind. It’s like full circle for them. That bridge. He may not have intended to kill her but how could she know? He’s not the Stefan she knew anymore. This is a Stefan that tore up his old promises of never hurting her and never scaring her. This is a Stefan that Damon can’t even sometimes predict. And he fuc king takes her to Wickery Bridge to die another little death. Fu ck anyone who says Elena should forgive Stefan. Or go back to him. NO. Just no. Being terrorized by the one thing the ONE thing that can bring you to your knees by someone you love is not okay.
Gdyby Elena wróciła teraz do Stefka to zachowałaby się jak maltretowane żony, które nie odejdą od mężów, mimo że je biją ,,bo przecież zawsze przeprasza". Prawda jest taka, jeśli facet raz cie uderzy będzie bił zawsze, jeśli zdradził, zawsze będzie mógł zdradzić raz jeszcze, jeśli okłamał, okłamie cię jeszcze raz. Zaufania sie nie da odbudować, pęka jak szkło i nawet jeśli je sie poskleja pozostaną rysy.
okej, nie wiem czy to już padło, ale Damon budzący sie u boku ,, hot vampire" w 3x15 to wampirzyca to nie Kath (przynajmniej tak potwierdził jeden z asystentów reżysera). Pojawiły sie spekulacje, ze to Reb , tym bardziej że Claire był widziana ostatnio na planie. No, ale mieli też kręcić retrospekcje w 3x13 więc któż wie?
Chodziło mi o obecność Holt na planie- że równie dobrze mogła kręcić retrospekcje do 3x13 jak sceny do 3x15. No i na temat przeszłości Damona Elena też moze mieć opinię :p
Źle Cię zrozumiałam.
Nie sądzę żeby Damon zwierzał się Elenie ze swojego dawnego życia seksualnego:P
http://www.youtube.com/watch?v=XvbHqR1SEug
Z zamirzchłych czasów kamienia łupanego, zawsze poprawia mi humor :D
Niech sie poświęci i w ramach próby wyciągnięcia z Klausa informacji prześpi z nim. Nic z tego nie wyjdzie, ale seks będzie na pewno świetny :p