PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121958
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe 2

użytkownik usunięty

Czyli o wszystkim co dotyczy The Vampire Diaries: newsy, spoilery, dyskusje na temat odcinków, gifki i inne.

Ja też. Przecież miało być w tym sezonie więcej Deleny i co - teraz się zanosi znowu na Stelenę :/

użytkownik usunięty
Kate123

ach, jak ja to kocham. Stefan ze łzami w oczach mówi, że nadal kocha Elenę, a ta wpada mu w ramiona. Damon jest zazdrosny i robi coś irracjonalnego, co oddali go od Eleny. Can't wait <3

Też już się nie mogę doczekać <3 To będzie epicki odcinek <3

użytkownik usunięty
Kate123

Jeśli Katherine nie pojawi się w 3x15 to co ich może oddalić jeśli nie Stelenka?
Jeśli miałabym wybrać pomiędzy powrotem Steleny a sceną Datherine to wybrałabym Datherine, przynajmniej nie miałabym odruchów wymiotnych.

Chyba, że Kath pojawi się wcześniej.
Jeszcze będzie i to i to znając nasze szczęście...

użytkownik usunięty
Kate123

Pewnie i tak...
Jeśli to Kath na zdjęciach z 3x14 to nie wybaczę im tego.
3x16 - Kevin i Julie, czyżby Stelenka ?
Ale jestem zła. ;/ Idę spać, do jutra :*

Zobaczymy jutro jak będzie z tym artykułem o Kath i Damonie. Może jednak nie będzie tak źle :)
Dobranoc :***

Ja naprawdę nie wiem do czego miał prowadzić ten pocałunek, skoro teraz znowu fani Deleny mają być niezadowoleni...

użytkownik usunięty
Kate123

Pewnie Kevin maczał w tym palce. "Dajcie im pocalunek, ale potem oddalcie ich od siebie i przywróćcie EPICKĄ Stelenę"

Nie zdziwiłabym się gdyby tak było. Bo w końcu Stelena jest taka EPICKA <3

użytkownik usunięty
Kate123

Niech się bawią z Deleną jeszcze 3 sezony i niech nie ruszają na przód, racja - super pomysł.

Ja naprawdę rozumiem, że może jeszcze mają w planie wiele sezonów. I nawet nie będę miała nic przeciwko temu, że Elena nie będzie ani z Damonem, ani ze Stefanem. Ale jak znowu powróci Stelena, to będzie to po prostu tragedia.

Kate123

Komentarz Carolyn...

użytkownik usunięty
Kate123

no ja pier dole

użytkownik usunięty
Kate123

To się wkurzyłam:/

I gdzie tu jest sprawiedliwość? Stelena była przez 2 sezony non stop. Delenowych scen było jak na lekarstwo i zawsze jak już się między nimi układało, to coś zaraz musiało się spieprzyć. Teraz nastąpił wyczekiwany pocałunek - i co? Nic, bo znowu będziemy się cofać do tyłu :/

użytkownik usunięty
Kate123

Nadal trochę nie dowierzam. Nawet Kevin po którym tak jedziemy (:D), wypowiedział się pozytywnie o Delenie:
"Well, yeah and also just to stir things up a little bit. It’s one of those things where I felt like we knew it was going to anger the Stefan and Elena fans, but we also… I felt that we had earned it. I felt like it’s Season 3 and from the moment they first met, all the way up until now… He’s earned it. He’s proven some worth and he’s done some good, solid things for Elena. He’s developed a friendship with her. She can trust him now. There’s a relationship there now and I felt like we earned it."

Nie wierzę, że chcą nam to odebrać:( W dodatku fanki Steleny już są na nich wkurzone. Wkurzą fanki Deleny - życzę im powodzenia.

Kevin pozytywnie o Delenie - jestem w szoku :P
Zobaczymy jutro jak się pojawi ten artykuł o Kath i Damonie. Może czegoś więcej się dowiemy :)
Stelena była 2 sezony, teraz nam się coś należy. Niech nawet się nie ważą nam tego popsuć.

użytkownik usunięty
Kate123

Racja, poczekajmy do jutra. Jeśli facet ściemnia, ma przerąbane:P

Zasypią go wiadomości pełne gróźb na Twitterze xD

użytkownik usunięty
Kate123

http://www.cwtv.com/thecw/attstakeout bawię się właśnie w te gierki na stronie:D Jest tam wróżenie z kart. Spytałam się czy to prawda, że Damon i Kat będą mieli scenę seksu, Klaus mi odpowiedział: "No, I'm fairly certain that it means opposite" :D

http://delenanian-shipper.tumblr.com/post/15896922385
http://delenanian-shipper.tumblr.com/post/15896385605
http://delenanian-shipper.tumblr.com/post/15891731985

!!!!!!!!! http://delenanian-shipper.tumblr.com/post/15895786209 !!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Rainn

O, NASZ IDEALNY I ZAWSZE DBAJĄCY O ELENĘ SZTEFYN <3

To jego wzruszenie ramionami <3

użytkownik usunięty
Kate123

"Giń Eleno, za 50 lat poznam Twojego sobowtóra i będę się z nim ciumkać"

Rainn

Ostatnie - sama prawda!!! <3

Rainn

Ostatnie - sama prawda!!! <3

użytkownik usunięty
Rainn

Ostatnie <3

użytkownik usunięty

Ktoś na twitterze zacytował Julie z jakiegoś wywiadu, ale nie mam pojęcia skąd jest ta wypowiedź:
"Julie Plec: Unexpected kiss will be happening in this episode'' (3X14- '' dangerous liaison'')."

O kogo chodzi?:/

Też nie kojarzę tej wypowiedzi.
Oby chodziło o Klaroline xD

użytkownik usunięty
Kate123

W obecnej sytuacji też mam taką nadzieję xD

Więc tego się trzymajmy :D

Klaroline, już? szybko im idzie :p
co do pojawienia się Kath może byłby to ten nieoczekiwany gość z 3x13? I co obie, byłyby zaproszone na parapetówe u Klausa?

użytkownik usunięty
aivia

Bo oni chcą pobić rekord Steleny:P

http://www.ndobrev.pl/?p=10069 -_-

Kate123

Boję się wejść w ten link :D

Rainn

Nie dziwię Ci się :D

Kate123

Yhmm... -_-

Rainn

Specjalnie tak gadają, a okaże się coś zupełnie innego.

Kate123

Wampirzyce w VD:
-Kath
-Caroline
-Rebekka
ktoś jeszcze?

Rainn

Nie, bo to ma być postać nam znana, więc jakaś nowa wampirzyca odpada.
Już mam tysiące pomysłów jak to się wszystko może potoczyć :D

Kate123

Błagam, niech to będą retrospekcje z Car lub Kath :D

Rainn

Albo jakiś sen :D

Kate123

Jest napisane "budzi się", nie ma tam nic o seksie, więc może po prostu zasnął nago obok trumny Reb xD

Rainn

Właśnie. Budzi się. Ja myślę, że to sprawka Klausa. Stefek używa teraz szaleńczych metod i w jednym ze spoilerów było podane, że Klaus będzie musiał dostosować swoje metody do poczynań Sztefyna i zacznie manipulować wszystkimi zamiast ich zabijać. I Klausio wymyśli sobie taką intrygę, że będzie chciał, żeby Elena wróciła do Stefka, bo tylko ona jest w stanie przekonać go, żeby oddał trumny. I tu właśnie jest potrzebna Car, która jakimś podstępem zaciągnie Damona do łóżka i Elena to zobaczy. Nie wiem, może odurzy Damona werbenką, on się obudzi, nie będzie miał na sobie ubrania, Car leży obok, na to wchodzi Elena :D

ocenił(a) serial na 4
Kate123

Co za plan :D Znając życie wyjdzie zupełnie co innego :D

syllwunia14

Na pewno wyjdzie co innego, ale ja lubię sobie tworzyć takie nieprawdopodobne teorie :D

Kate123

Łoo,to jest bardzo prawdopodobne! Klaus, czemu chcesz nam zniszczyć Delenę?? :P
Zapomniałam, że Kath możemy wykluczyć, bo jej nie będzie w tym odcinku.

Rainn

Tonący brzytwy się chwyta :P Wszystko, byle tylko nie wyszło na to, że Damon z własnej woli idzie z jakąś wampirzycą do łóżka xD

Kate123

Damon by raczej tego nie zrobił. Nie teraz. No dobra, przespał się z Rose po wyznaniu miłości, wrócił do Andie po pocałunku w 2x22, ale teraz jest zupełnie inna sytuacja. Musiałby być baaardzo zraniony ;/