Czyli o wszystkim co dotyczy The Vampire Diaries: newsy, spoilery, dyskusje na temat odcinków, gifki i inne.
Dokładnie. Musiałby być naprawdę bardzo zraniony, żeby coś takiego zrobić. Poza tym tyle ostatnio przeszli z Eleną i nie sądzę, że chciałby to teraz wszystko popsuć. Dlatego może moja teoria wcale nie jest taka błędna i rzeczywiście ktoś będzie próbował między nimi namieszać.
:D
Albo ewentualnie ktoś odsztyletuje Reb i ona będzie się chciała zemścić na Elenie i też jakimś sposobem zaciągnie Damona do łóżka. W końcu jest od niego silniejsza :P
Innej opcji nie widzę :P
Ja się uspokoiłam szczerze mówiąc. Elena oddali się od Damona nie z powodu powrotu do Stefana, tylko będzie zazdrosna o nagą kobietę w łóżku Damona.
Wcale nie jest powiedziane, że to seks. Rebekah jest raczej antyStelena, więc prędzej by się ze Sztefynem przespała. Caroline? Nie pasuje mi do tego kompletnie. Ciekawe co z Kath.
Ale nie zapominaj, że Rebekah będzie strasznie wkurzona na Elenę, za to, że ta ją zasztyletowała i będzie się próbowała zemścić.
Car mi właśnie pasuje, zawdzięcza Klausowi życie, a on zapewne nie omieszka tego wykorzystać przeciwko niej.
A Kath ponoć ma nie być w tym odcinku, więc też odpada, chyba, że chodzi o inny odcinek.
Chyba, że Rebekah właśnie z zemsty prześpi się z Damonem (albo to upozoruje).
Car to chyba najlepsze wyjście, bo jeśli się z nim prześpi to przecież nie z własnej woli. Klaus będzie musiał ją zauroczyć, a o tym Elena się prędzej, czy później dowie i mu wybaczy. Zresztą to Car- jej przyjaciółka. Uwierzy jej. Oby.
Może Elena się wreszcie przemieni i to ona obudzi się u boku Damona:D
A tak na poważnie, nie jest powiedziane nawet, że oni ze sobą spali. Gdyby nam na początku 3 sezonu napisali, że w jednym z przyszłych odcinków Elena obudzi się u boku jakiegoś wampira to też pewnie pojawiłyby się teorie z seksem, a przecież do niczego między nią i Damonem nie doszło:P Fakt, niby Damon ma być nagi, ale to też o niczym nie świadczy:P
Skoro to ma być ktoś nam znany, a Kath nie ma być w tym odcinku to kto nam pozostaje? Caroline odpada na bank, Rebeka? Jakoś mi się nie chce w to wierzyć:/ Co kurde, duch Rose wróci?:D
Może jakby Elena stała się wampirem, to przestałaby być taka nudna i poukładana :D
Dokładnie. Damon po prostu się budzi i tyle. Wiele razy było tak, że myśleliśmy, że nie wiadomo co się wydarzy, a później okazywało się coś zupełnie innego. Więc myślę, że tutaj będzie podobnie. Wiele szumu o nic :P
Ja stawiam na Car lub Rebekah, bo w zasadzie nic innego nie pozostaje :P
Ale gdyby to była Car to byłoby to bardzo dziwne..:/ Reb - no to chyba najbardziej prawdopodobna wersja, ale to by oznaczało, że motała mu w głowie lub to ukartowała - skoro Elena ma mieć na ten temat opinię... no to musiała to widzieć. Trochę byłoby to głupie, że nagle w ten dzień kiedy Damon śpi z wampirzycą, ona ma ochotę przyjść do jego sypialni:P No chyba, że jej o tym powie, znając go to będzie musiał się przyznać bo nie będzie mógł jej spojrzeć w oczy.
No przyznaje, że byłoby to dziwne, ale nie jest to niemożliwe :P Z Reb by się zgadzało, bo się będzie chciała zemścić. Pewnie będzie mieszać Damonowi w głowie, tak jak Kath Sztefynowi w grobowcu.
Bo Elena właśnie ma takie wyczucie, kiedy najlepiej jest przyjść do sypialni Damona :P
A Damon to nie Sztefyn, więc na pewno się przyzna. Może po prostu Elena będzie tak wkurzona i nie będzie chciała słuchać jego wyjaśnień :P
Ale skąd Rebcia niby wie, że Damon i Elena mają się ku sobie?:P Chyba że jej Klaus opowie:P Prędzej by Sztefynowi mieszała w głowie żeby jej zrobić na złość.
Jedno jest pewne, jeśli rzeczywiście się z kimś prześpi, to straci wszelkie szanse na związek z Eleną. Bo o ile na początku 3 sezonu mógł jeszcze kręcić z Andie bo Elka była dalej wpatrzona w Stefana i wiedział, że do niczego między nimi nie dojdzie, tak teraz sytuacja się zmieniła...
Nie chcę Cię straszyć, ale widzę jeszcze jedno wyjście, ale mam nadzieję, że za żadne skarby się nie sprawdzi: Elena wraca do Sztefyna, a Damon z rozpaczy prześpi się z Reb, bo się akurat pojawi w pobliżu xD
http://2.bp.blogspot.com/_8Ncf8ydlsBM/S-S6p4RAS3I/AAAAAAAAGU4/tv9soo04CoQ/s1600/ My-Despair-Poster-C12180059.jpeg
Jezu, nie xD Wykluczmy to :D
Elena wraca do Sztefyna -> zrozpaczony Damon idzie z kimś do łóżka
lub
Damon idzie z kimś do łóżka -> Elena wraca do Sztefyna
-_-
Myślałam, że gorszego plakatu niż z tymi głowami pływającymi nie mogą dać. Oj jak bardzo się myliłam :D
Ktoś zgłosił do usunięcia ten plakat z Charlotte. Widocznie kontrę przyjęli, usunęli, a na główny wszedł pierwszy w kolejce czyli ten koszmarek :P
Jeśli ustawią ten plakat, to wyślę im wirusa:P http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/posters#p icture-7288312
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/posters#p icture-7341397 Ja lubię ten
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/posters#p icture-7336588 albo ten
Obecny to porażka, pamiętał że zgarnął mystyka na malinach :D
Tu jest Elena http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/posters#p icture-7342232 :P
Tak z ciekawości, czy są tu jakieś zwolenniczki Steleny?
Żeby nie było nieporozumień, ja się do nich nie zaliczam :)
U mnie Klaus i Elijah. Reszta się nie liczy ;P Przynajmniej na razie... Bo jeszcze nie poznałam pozostałych braci Pierwotnych ;D
Nawet nie masz pojęcia, jak bardzo nie mogę się doczekać ;D I masakrycznie tęsknię za Eliaszkiem ;P