Czyli o wszystkim co dotyczy The Vampire Diaries: newsy, spoilery, dyskusje na temat odcinków, gifki i inne.
Bo Sztefyn był zbyt zajęty leżeniem z drzazgami w klacie xD
Gdyby nie Damon to wszystko by się spieprzyło.
Mrrrrraaaauuuu !!! Nie da się ukryć, że niezły z niego przystojniak ;P
Wiecie co? Stwierdziłam, że w takim stanie nie powinnam robić zakupów. Z radości kupiłam sobie koszulę w kratę i dwie figurki z aniołami dla mamy. 40 funtów poszło nie wiem na co :DDDDDD
Elijah :D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
I tylko to :D Rewelacja :D Ale się cieszę, jak głupia :D
Mówiłam, że dadzą coś mocnego na koniec :D Dobrze, że Damon wziął sprawy w swoje ręce, bo Sztefyn to już zgłupiał na całego.
Ja jeszcze z napisami będę oglądać, by się przekonać, że wszystko na tip top zrozumiałam :D I będzie miał krótkie włosy, och cudownie :D Brawo Damon. Widać, który jest inteligetny, a który nie. Tylko widzę, że Klaus znowu będzie próbować manipulować bratem. Oby Elijah znów mu nie zaufał.
Też muszę jeszcze z napisami obejrzeć :P
Ja mam nadzieję, że tym razem Elijah nie da się Klausowi omotać i że będzie po stronie Damona :D
A Sztefyn, hipokryta jeden, niech spada.
A co on tam mówił w ogóle w tym odcinku? :D Z tego, co zrozumiałam to same głupoty, mało ważne bynajmniej :D
Tu masz rację :D Same głupoty :D
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ly376q7kQ81r9a8oso3_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly2vaaoQhH1qc5exno5_r1_500.gif żal...
Że co, jest lepsza od niego? :D A w ogóle za co go uderzył? Wielce zazdrosny się zrobił? Jak ja go nie lubię.
Za to, że się z Eleną całował.
Tu chodziło chyba o to, że jest jeszcze lepsza niż on i Damon. W sensie, że stać ją na takie podłe zachowanie. Ja to tak zrozumiałam :P No bo raczej to komplement nie był :P
Znaczy ja wiem za co go uderzył, aż tak z moim angielskim tragicznie nie jest :D Tylko właśnie, za pocałunek, czyli w sumie za co? Sam olał Elenę od góry do dołu, miał ją kompletnie gdzieś, a teraz robi sceny zazdrości. Oj czy ta postać może być jeszcze gorsza? :D Chyba tak, serio.
Komplement to na pewno nie był. Phi, niech on wyjedzie z tego Mystic Falls. Powinien dawno to zrobić.
No ja właśnie też tego nie rozumiem z jakiej racji go walnął. Przez cały 3 sezon powtarzał, że nie chce być z Eleną i nagle go na zazdrość wzięło?! A z Reb to co było? Mógł się też przyznać. Hipokryta!!! I jeszcze jak się zdziwił, że Damon wyjął ten sztylecik. Jeszcze chwila i by go zaraz znowu walnął. Coś czuję, że Sztefyn spieprzy ten plan zawarcia ugodowego rozwiązania.
Dokładnie, tak jak mówisz. Dla mnie on się robi coraz gorszym egoistą. Oczywiście, że jak zwykle cały plan runie z jego winy.
Ja już wiem dlaczego on tak ciągle Damona ratuje: bo ktoś w końcu musi odwalać za Sztefyna brudną robotę.
To na pewno nie był komplement dla Damona. Ale chodziło mu o to, że Damon na nią nie zasługuje -_- Hipokryta.
http://tvdparallels.tumblr.com/post/16154324670
O dzięki, bo to zdanie było dla mnie strasznie wieloznaczne i jakoś nie mogłam go do końca właściwie zinterpretować :)
I hejt Sztefyn!
A gdzie będziesz oglądać? Na ii megavideo zablokowane,chyba że będzie na video bb.
W ogóle to ja rozumiem,że to naruszanie praw autorskich,ale jak np.ludzie mieli tam powrzucane swoje prywatne pliki,jakieś dokumenty czy coś to teraz dupa blada.
Kurde,i teraz nie wiem gdzie mam obejrzec BB:(
No właśnie nie,bo nawet jak pobiorę to mam taki odtwarzacz że nie wchodzą mi napisy.Kurde,nie znam sie na tym.Dla mnie to katastrofa.Większość seriali właśnie była w megavideo.
Też to mam właśnie.I napisy nie chcą wejść.
I tak,megavideo na stałe jest usunięte.
Mi wchodzą normalnie. Muszę je tylko mieć w tym miejscu, gdzie jest dany odcinek i taka sama nazwa musi być oczywiście (jak odcinek).
Na stałe usunięte??? Ale jaja, nienormalni oni są.
Muszę kogoś poprosić,żeby mi to zrobił bo widzę,że połowy seriali nie dociągnę do końca.
http://www.wprost.pl/ar/289020/Pozegnanie-z-Megauploadcom/
A facetowi,który był założycielem strony grozi 50 lat więzienia.
Niech się biorą za łapanie morderców i pedofilii. Weź, nawet to ludziom zabiorą. Żeby jeszcze ci twórcy byli naprawdę poszkodowani, a oni przecież śpią na pieniądzach. Co za absurd :/
Dobrze, niech hakerzy zablokują wszystkie ichne strony :p Trzymam za nich kciuki.
Tak,dokładnie,jak wchodzę do empiku albo gdzieś indziej i widze te kosmiczne ceny to się nie dziwię,że nawet książki ludzie wolą w ebookach i ściągają wszystko na potęgę.
Też mam nadzieję,że poblokują im strony,może się ogarną:D