"Cześć Charlie! - zawołała na odchodnym przez ramię i zanim się obejrzałam, siedziałyśmy już w jej porsche".
Że co, że ja niby tylko w samochodach?:D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Koniec z przyjemnością :D Chyba, że chcesz mieć osteoporozę :D
"Podobne ożywienie przedmiotów martwych jest osią wypielęgnowanego formalnie "Gabinetu figur woskowych" Paula Leni - w tytułowym gabinecie zasypia poeta, któremu ożywione figury Haruna al Raszyda, Iwana Groźnego i Kuby Rozpruwacza każą przeżyć trzy różne w tonacji historie."
Aha xD
Może znajdę podobnego do niego manekina :D Btw. byłam w muzeum figur woskowych i zachowywałam się grzecznie, nie rzucałam się na figury - nawet na Johnego Deppa :P
"Może miał na sobie kostium klowna, choć wydaje mi się, że musiał to być zwyczajny włóczęga ubrany w łachmany albo jakiś transwestyta" :D
Obejrzałam.
Nie mogę się doczekać tego zejścia Eleny po schodach:D Zejdzie, prawda ? Bardzo bym chciała:D
No i oby to Sztefek leciał z balkonu:D
Opis właśnie czytam i już mi się nie podoba;P
Też mam nadzieję, że to Sztef. No bo przecież Damonowi z żadnym Pierwotnym by się tak nie udało, bo oni są silniejsi przecież. Więc obstawiam Sztefyna :D
Opis też mi się nie podoba :D
Z każdym odcinkiem coraz bardziej :) Szmutny Sztefyn się focha z powodu delenowego pocałunku ojojoj :)
Żałosny jest. Zapomniał, jak powiedział Elenie te wszystkie okropne rzeczy? :/ Co on sobie myśli do cholery:/
On był ideałem przez cały czas, nikogo nie zabił, nikogo nie całował - Elena powinna na niego czekać z otwartymi ramionami :)
Pamiętam jak fanka Steleny napisała do mnie: Stefek zabijał, ale nie krewnych Eleny. Widz ich nie znał."
Właśnie, to wszystko usprawiedliwia:D
Nie no, ale jak groził Johnowi albo przystawił nóż do Alaricka to przecież to było dla ochrony Eleny <3
'Stefan robił wszystko po to, by Elena mogła podejmować decyzje za siebie'
'A lista jego ofiar sprzed 100 lat to jest właśnie coś co nie ma bezpośredniego wpływu na Elenę. Zresztą Stefan był wtedy na 'wyłączonym człowieczeństwie' (zawsze mnie śmieszy to wyrażenie ), a Damon zabijał ludzi, wykorzystywał Caroline i mordował Jeremy'ego wciąż mając w sobie pierwiastek ludzkich uczuć.'
DEAL WITH IT :D