Zacznij palić, ja na każdej reklamie odpalam sobie fajeczkę. Znaczy w normalnej tv, bo tu zdechłabym na raka po 20 minutach ;)
Madame... Jakaś Ty kulturalna... :D Masz mnóstwo argumentów, ale za*ebisty skrót "one zaczęły" :D Aż nie wiem który argument mam omówić :D
Chociaż wiesz...? Nie produkuj się, bo głowa Ci się jeszcze zapali, a mi się nie chce brnąć dalej w te dyskusje, które prowadzą do nikąd... Twoje odpowiedzi (o ile są w ogóle!! :D) to same bluzgi, albo totalnie chamska zlewka... Być może taka jesteś, w to już nie wnikam... Ale nie chce mi się z kimś takim gadać...
A ja właśnie obejrzałam sobie odcinek jedenasty. W ramach przypomnienia :) Stefan serio jest bucem.
Madame :ale jak wszystko po blokują to będziemy zdane niestety na tv :/ a im jak się umyśli to wykupią a jak nie to pokażą 1 sezon i cześć :/ -wkurzające jest właśnie to..
jednak chyba to jest nieuniknione :( i trzeba się z tym pomału zacząć godzić ,"będziemy tańczyć taak jak nam zagrają " :( -smutne to.. nawet bardzo.....
no to widzisz :D jak nie można to nie można znów na jakieś 30 lat będzie tabu na pewne ,rzeczy ;)
a co zakazane gorzej i tak kusi :/ :D-i gdzie tu jest sens ?;)
Większa paranoja jest na tumblrze - jak piszesz do kogoś wiadomość publiczną to nie można podać adresu tumblra, trzeba prywatną :P