Ale serio, oczy mi na wierzch wyszły jak to zobaczyłam, na Jozkowym twiterzeXD
Ej, bez kitu siedzę od dwóch minut z rozdziawioną paszczęką. Ostatnio tak miałam kiedy trzymałam w łapach XVI wieczny rysunek Rafaela, to wtedy się jarałam jak głupia. Ale to tego nie przebija w żadnym stopniu.
a oto ten tweet :)) http://desmond.imageshack.us/Himg24/scaled.php?server=24&filename=beztytuuxie.pn g&res=medium
Rainn po pierwsze, kocham CIę, że to znalazłaś, ja już nie muszę szukać...:*
Po drugie:
Słyszycie mój pisk, jak se przypomnę moją reakcję na to:
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!! xd
Miedzy innymi tak szaleję za Józkiem, on jest jakiś taki nienormalnie normalny;) w tym szołbiznesowym światku...
Kopara mi opadła tyż na sam dół, bo najczęściej to do tych tzw.gwiazd można pisać i pisać do usranej;) i się odpowiedzi nie dostanie.
A Józek to jakiś inny. Niby gra w filmach, ale z ludźmi pisze, szockXD
Zapomniałaś o tym:DD
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lxu8c8ncbG1ql6ewao1_500.gif
things i’m excited to see on tonight’s tvd episode:
Elijah
Delena scene, FOR THE LOVE OF GOD let there be a quality delena scene
Damon
Elena
ELIJAH
Elena
Damon in a red shirt
ELIJAH’S HAIR
ELIJAH’S FACE
Damon
ELIJAH!!!!!!!!!!
:D
Zamiast Deleny dadzą nam tą super Stelenową scenę, która się tak Ninie podobała.. bomba.
Elijah będzie rządził <3
Stef na pewno powie tak: "Eleno, tak bardzo Cię kocham, ale nie mogę z Tobą być. Zbyt wiele złego wyrządziłem, jestem potworem. Nie chcę, żebyś spędziła z kimś takim resztę życia. Zbyt wiele się wydarzyło, żebym mógł tak jak gdyby nic do Ciebie wrócić." I tak będzie robił z siebie męczennika i mamił Elenę.
reklama i " z drugiej strony zdaję sobie sprawę, że mój brat jest o wiele gorszym draniem, a jeżeli to jedyna alternatywa dla Ciebie... poświęcę się dla Ciebie- <kisskiss> ;(
no dokładnie... Stefek brał na litość, sam nic nie robił, a za to jak ktoś inny coś zrobił to był tak demonstracyjnie oburzony, jak wtedy, gdy Elenie groziła śmierć podczas rytuału (a ten zły Damon dał jej swoją krew, niedobry, niedobry...)
No właśnie, to samo napisałam wyżej:D Dlatego się zdziwiłam, że jakaś następna ma być:/