w sumie nie było pokazane jak matka Klausa wychodzi z trumny, dopiero Bonnie mogłaby to potwierdzić...
OOOooo, hej - bo nadzieja ma rosnie:) Fakt. Nie pokazali tego momentu.
Ale bym skakała radości, jakby się okazało, że matka wróciła z zaświatów przez te ich czary, a np. to Tatia była w trumnie:P i wylazła stamtąd, bo ta magia była powiązana czy cuś...
Eee, marzenia ściętej glowy;)
No ja cały czas mam cień nadziei, że ten ostatni trailer to nie był epic fail, tylko skurczybyki zrobili wszystko, byśmy myśleli, że gwoździem programu jest Esther... mało prawdopodobne, no ale nie było pokazane jak matka Klausa wychodzi z trumny, więc zawsze jakaś szansa jest. Frapuje mnie kwestia tych magicznych obwarowań trumny - to też pasuje bardziej do Petrovej - wtedy mogłoby być tak, że Esther zamknęła zaklęciami trumnę z Petrovą. Poza tym Esther zabił Klaus (albo Michael, mniejsza o to - zakopywali jej ciało), więc może Bonnie z matką ściągnęły ją zaklęciem jako pierwotną czarownicę, w końcu już parę razy tak było, że Bonnie kontaktowała się z czarownicami, ściągnęła z zaświatów swoją babcię itd. White, powiedz, że też masz jeszcze nadzieję :P
myślę, że nie bez powodu opowiedzieli w tym odcinku historię Petrovej - na bank była albo w trumnie, albo ma jakiś związek z tymi morderstwami
http://www.youtube.com/watch?v=QUxWM46_Acg&feature=related - z tego to kwiczęXD
Książe Eryk był u mnie na tapecie dobre pół roku :P tu macie tego więcej: http://davidkawena.deviantart.com/ ;)
http://www.youtube.com/watch?v=PO0HDme96iM - - Original Family 3x13// A thousand years(the vampire diaries)
ryczeć mi się chce...
Rodzina ciut patologiczna :D
Wina rodziców :/ Co im do łba strzeliło by przemieniać całą rodzinę w wampiry...
No niby kierowali się troską.
Typowym normalnym ludzkim myślenie pt.
"Chcemy żeby bylo lepiej".
Wydawało im się, że zapewnią dzieciom bezpieczniejszy los.
A tu dupa;)
I wyszło jak zwykle...
Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane i i tyle;) .
Ale żeby aż tak? Pozbawili swoje dzieci wszystkiego, a z robili z nich bestie.
Przykre, bo ja bym chciała zobaczyć Eliaszka w wersji mini, a tak dzieci mieć nie mogą ;D
Choć przyznam, że nie rozumiem nieraz tej fizjologii wampirów... Jedzą, piją,myją się, seks również im nieobcy, a rozmnażać się nie mogą :D
Ja tylko nie chciałabym sie starzeć. Już nawet tak z kumpelami myślałyśmy, że jeszcze jakieś 3 lata i poszukamy jakiegoś wampira coby na przemienił, bo 25 lat to idealny wiek na to by przestać się starzeć :)
jajebie, jestem stara.
nie no w sumie jestem w oriflejmie od 16 roku życia, czyli pięć lat z przerwami, znaczy nie jestem jakaś nawiedzona z tym, nawet nie tworzę własnej grupy bo mi sie nie chce, tylko mam kosmetyki taniej dla siebie, i mam nadzieję że coś wymyślą :P
A chirurgia plastyczna, a w życiu. Grunt to samoakceptacja. Zresztą tam nigdy jakoś nie mogłam narzekać na brak powodzenia, choć nie powiem kiedyś myślałam, żeby sobie cycki zrobić, żeby je mieć :P Dlatego też muszę spotkać jakiegoś wampira co by mnie zakonserwował dobrze, choć może najpierw dziecko urodzę ;)
O właśnie, kolejna rozkminka mnie naszła, kobieta w ciąży zostaje przemieniona i co dalej z dzieckiem?
Hyhy, no ja z tą chirurgia to żartowałam raczejXd
Licze na dobre geny:P
No właszka, jestem ciekawa, jakby to tutaj przeprowadzili...
Zaraz mi się Belka przypomina i ta scena porodu:)
Btw, oni tyż byli boscy razem:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=SwrzaXrWi9U - kochom
Kochałam ich :) choć nie aż tak bardzo jak Spuffy :)
W komiksie o Spiku, ale nie tym after the fall tylko tym normalnym :P jest super scena z nimi, ale nie będę Ci spoilerowac bo musisz sama przeczytać :P
Wiadomo, Spuffy rlz forever:)
Lepi nie mów, jak się kiedys wezme za to będę miec suprajsa:)
WIęc nie będę, powiem tylko że moja reakcja wyglądała mniej więcej: WHAT THE F*CK?!!! :) dżizus, muszę cenzurować, łe.
WIęc nie będę, powiem tylko że moja reakcja wyglądała mniej więcej: WHAT THE F*CK?!!! :) dżizus, muszę cenzurować, łe.
Materialistka:)
A na co by Ci byaą kasa, z wampirzym spojrzeniem?
Właściciela salonu, sprzedawcę czy kogo tam oczarowujesz i sayonaraXD