Musi się powtórzyć finałowy schemat! :D Perspektywa Damona w niebezpieczeństwie mi się nie podoba, ale wiadomo, że przeżyje :) DEX, DEX, DEX :DDD Niech dadzą nam chociaż "I love you, Damon" i będę happy :P
Też tak myślę. Niech powie mu "I love you" a potem niech się zastanawia jeszcze przez pół 4 ssezonu co z tym zrobić. Najważniejsze żeby powiedziała:)
Nie, niech powie mu ajlowju, Stefanowi: ej sorry, olewałeś nie i kazałeś spierdzielać na bambus za każdym razem, wybieram Damona, potem Sztef ryczy (a Julie z nim) a Elka leci do Damona i jest Dex.
W międzyczasie Karolajn przychodzi do Klausa i jest załamana bo Tyler z nią zerwał bo widzi że coś czuje do Klausa, Klau ją pociesza i mamy, hmm analogicznie to chyba KEX :P
A teraz coś dla mnie - w mystic grill siedzi sobie Kol i z zawadiackim uśmieszkiem wyrywa panienki, zero miłości sa seks, no kurde najpierw musi być bad boyem ^^ żeby przejść przemianę :)
Też mi się nie podoba,ale ona inaczej nie zrobi nic w kierunku Deleny jak nie będzie zagrożenia "życia" Damona..
3 sezon należy do Deleny? Obejrzałam dziś 5 odc. 3 sezonu i tak właściwie to nie powiedziałabym, że między nimi jest jakoś szczególnie. Słyszałam natomiast, że do końca sezonu mają ciągnąć Stelenę, więc więc :D
Do końca sezonu nie będą ciągnąć Steleny. Będą PRZYWRACAĆ człowieczeństwo Stefana ORAZ PRÓBOWAĆ ODBUDOWAĆ jego relacje z Eleną, a to jest różnica.
Na temat tego, czy ten sezon należał do DE, czy nie, nie będziemy chyba rozmawiać, bo każda z nas to widzi inaczej, więc nie widzę w tym najmniejszego sensu :)
"Będą ciągnąć Stelenę" to nie moje słowa. Przeczytałam to gdzieś, nawet nie wiem czy nie tu na forum :)
Nie jestem zapatrzona w Stelenę tak, żeby nie dostrzegać chemii między Damonem i Eleną. Po prostu nie uważam, że ten sezon do nich należy. Chyba, że ich wspólne szukanie Stefana i staranie się o to by przywrócić Jego człowieczeństwo można nazwać ich sezonem. Owszem, mają swoje sceny, które zapewne wzruszyły Delenowców, ale jak już pisałam, nazwanie trzeciego sezonu ich sezonem to trochę za dużo. To raczej sezon samotnej (czyt. bez chłopaka) Eleny.
To, że sezon 3 to sezon DE, to również nie moje słowa :) Wyczytałam na zakazanej kiedyś takie sformułowanie, ale sama też się z nim zgadzam. Można to jak najbardziej tak nazwać, bo dla nich to był czas rozwoju. Ich relacje się rozwinęły jak nigdy przedtem. W 2 sezonie się przyjaźnili (ze strony Eleny to była tylko przyjaźń, ale na chemię między nimi chyba nic nie mogła poradzić :D), a teraz E. zdaje sobie sprawę z uczuć do Damona, a to (jak na nią :D) już bardzo wiele. Porównując więc ich sceny pierwszych dwóch sezonów z tym, było ich teraz o wieeeeeeeeeeeeele wiele więcej.
3x20?? Błagam, żeby się nie okazało, że to on będzie podczas sceny deszczowej. Niech go zaleje.
na Tumblr'u ktoś zasugerował, że może Damon zabije tam Klausa, ale moim zdaniem to mało prawdopodobne.
To ma być scena, którą niektórzy pokochają a niektórzy znienawidzą, więc nie wiem co by miało się takiego zdarzyć między Kamonem...
Myślę, że ze śmiercią Klausa ( buu nie róbcie mi tego:( ) poczekaliby do finału. Ktoś też sugerował, że to scena Klaroline, ale po co tam Damon?
Nie mogą zabić Klausa -_- Bo po co rozwijają wątek Klaroline? żeby go zakończyć po 5 odcinkach? I o czym byłby 4 sezon? o mordercy? Ciekawi mnie to, ale nie aż tak, żeby zastąpić tym wątkiem Pierwotnych..
Józio napisał na twitterze, że będzie "rain scene" w 3x20, więc wygląda na to, że się w niej pojawi.
A może ta scena będzie wyglądać tak:
ELENA: Damon, muszę ci coś powiedzieć...
Damon: Tak?
Elena:
Damon:
Elena:
Damon:
Elena:
Klaus: NA LITOŚĆ BOSKĄ, POWIEDZ MU WRESZCIE ŻE GO KOCHASZ I WSIADAJ DO AUTA, CHCĘ JESZCZE DZISIAJ STWORZYĆ 209490494 HYBRYD A TWOJA KREW SIĘ SKOŃCZYŁA!!!!
Elena:
Damon:
Sztefyn (który ukrył się w bagażniku): http://28.media.tumblr.com/tumblr_lszgbd2j841qzunfyo6_250.gif
JoMo napisał na Twitterze: “There will be a “Rain Scene” in 3x20”
i jeszcze jakieś plotki krążą.