Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122910
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

ocenił(a) serial na 8

Jak w temacie.

ocenił(a) serial na 7
Sarah_7

Bo tu w sumie żadnych nowości. Ma być delenowa scena w deszczu i z Klausem, main couple ma się byzkać w finale. A teraz jest rozkmina kto jest właśnie tą główną parą :)

ocenił(a) serial na 8
Psia_Jucha

" Ma być delenowa scena w deszczu i z Klausem"
jak to zabrzmiało..hahah xDDD

cieszę się , ze będzie cos z Klaroline ;D
A to nie będzie Stelena ? -_-''

ocenił(a) serial na 7
Sarah_7

no wlasnie się obawiam. Bo niby w tym sezonie nie było żadnego ciumkania. Ich relacje polegały na tym, że Elena próbowała odnaleźć Stefa pote on z nią zerwał, potem ona za nim latała i próbowała go naprawić i do niego wrócić, on tam w międzyczasie jej życie uratował, ale generalnie miał ją w dupie i nawet to podkreślał w każdej stelenowej scenie. I tak w kółko ona za nim, on do niej weź spier.dalaj :P Więc myślę, że fani Steleny też muszą coś mieć od życia i Elena wybierze Sztefa.

ocenił(a) serial na 8
Psia_Jucha

i pewnie Stefan dojdzie do siebie i pewnioe cos sie między nimi wydarzy..

ocenił(a) serial na 7
Sarah_7

A tak w ogóle to skończyłam drugi sezon trublada. Jak ta Maryanne mnie irytowała, no kurde. Zaraz po niej Bill a po nich zęby Sookie. Jak w ogóle można uważać coś takiego za seksowne? :) Sookie ma teraz ręce, które leczą i pewnie będzie wyjaśnione w póxniejszym sezonie. Nie wiem czy na moją ulubioną postać nie awansował Jason po tym jak dowiedział się, że Sam jest zmiennokształtny "a jakby zamienił się w kurę to mógłby znieść własne jajo?" xD Serial zaje.bioza, Eric coraz bardziej mnie pociąga, psia mać :)
A na tych oświadczynach to myślałam, że się porzygam takie to było ckliwe :)

ocenił(a) serial na 8
Psia_Jucha

wiedziałam , że jak pojawi się Eric to od razu Bill pójdzie w odstawkę ;D
tak trzymaj ^^
w sumie dla mnie 2 sezon był najlepszy <3 zwłaszcza dla momentów Godric & Eric <3
co do Sookie , czekaj na połowę 3 sezonu a sie dowiesz o co chodzi z jej "ręcoma" xD

ocenił(a) serial na 7
Sarah_7

Nie no miał parę dobrych momentów jak na przykład ten dialog między Ericzkiem a Sookie:
S:He's your maker, isn't he?
E: Don't use words you don't understand.
S: You have a lot of love for him.
E: Don't use words I don't understand.
i to spojrzenie <333333333333333333
Godrica też polubiłam, szkoda że szybko go uśmiercili a sceny między niby w pytkę, można zobaczyć ludzką stronę Ericzka, przy czym nie staje się kluskowaty jak Klaus (Łaj mnie zabije :P)
Generalnie to wątek z Maryann dużo psuł według nie, po prostu mnie wkurvviała może, nie wiem, ale dla mnie to trochę już naciągane było ;)

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Keeee???
Tyle że Eric zawsze był "dobry" - w sensie że dosyć porządny, w porównaniu do reszty wampów;)
A Klausik jest troszkę kluskowaty ( jak już chcemy tak określić;) dla jednej, jedynej Carolci.
Do porządnego kluskowania to mu jeszcze baardzo daleko;)
Jak dojdzie do 4 sezonu, to zobaczysz jaki Eric może być kluskowaty, o :*****

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Nie no jasne trzymanie w piwnicy Lafayeta było przejawem humanitaryzmu :P Kocham Klausa cały sercem, ale serio w tym sezonie brakuje mu tego pazura jaki miał w drugim, tylko to się objawiło kiedy przykiekał Sztrynnę :) ale Klaus jest na razie słodko kluskowaty, ale za chwilę to mi się przeje i będę chciała prawdziwej rozpierduchy z nim :)
Na razie obejrzałam sobie pierwszy odcinek trzeciego sezonu, nie bez kitu jego musieli robić we fotoszopie, on nie może mieć takiego ciała normalnie.
-gdzie byłeś dziś około 11?
-tu, z iwetą
- Robiąc to? Przez ostatnie sześć godzin?
- Zaskoczona? Czyżby Billowi siadła kondycja?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dżizus, świetne.
:* :* :*

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Lafka tam trzymał za VI, a to w końcu Szeryf i porządku musi pilnować;)

Ma,.ma - przez Skarsgarda to się można niemal oslinić;PP
Zajebista była ta scena, nie mogłam z tego:))))

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

A i też kocham ten dialogXD
Wejście Godric miał zajebiste...

ocenił(a) serial na 8
Psia_Jucha

Klaus tak , od kiedy poznał , a raczej od kiedy zaczął "leciec" na Carolie to sie zrobił kluskowaty ;p
A jakbys przeczytała ksiazki TB to bys zobaczyła jaki Eric potrafi byc kluskowaty ;p
i teraz jesteż na 3 sezonie :>

ocenił(a) serial na 7
Sarah_7

No po pierwszym odc :) Jajebiealeonamacialojajebiealeonmacialojajebiealeonmacialo :) http://i.fitperez.com/wp-content/uploads/2011/07/alexander-skarsgard-true-blood- is-hot-and-shirtless__oPt.jpg i on ma te wcięcia w bioderkach co mnie najbardziej jara u facetów :D
nie no dobra, zaraz po poczuciu humoru :P

Czytałam pierwszą częśc jak byłam w głębokim gimnazjum, potem o nich zapomniałam, a teraz nie mam czasu, ledwo co się wyrabiam z polonistycznymi lekturami :)

Sarah_7

"Damon, Elena, Tyler, Caroline and Klaus will hit the dancefloor."
"3x20 = Stelena moment in there. Julie cried."

ocenił(a) serial na 7
Rainn

Czekaj, bo już się pogubiłam Julie normalnie jest za Steleną co nie? Więc czemu miałaby płakac? :)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Może ze wzruszenia, lol

ocenił(a) serial na 7

:D
Ja też będe płakac ze wzruzenia oczywiście na stelenowej scenie, jak na każdej. :)

użytkownik usunięty
Rainn

CO????

Elena rzuci Rynnę w krzaki i Julie popłakała się ze śmiechu :D
Albo zerwanie będzie łzawe :P

użytkownik usunięty
Rainn

Albo śmiała się: hahaha, ale wykiwaliśmy Kevina :D

xD

ocenił(a) serial na 10
Sarah_7

http://www.fanpop.com/spots/the-vampire-diaries-tv-show/articles/149281/title/tv d-spoilers-about-upcoming-episodes

ocenił(a) serial na 7
Shiteru

''1)A big Klaus and Tyler fight is coming in Mystic falls.
no wiadomka, Tyler się wkurzy, że Klaus mu podrywa dziewczynę.

2)don't expect Katherine any time soon, cause they have informed me that the writers are not planning anything for her just yet.
A szkoda. Nina mogłaby się wreszcie znowu wykazać :P

3)I can assure you that there will be a lot of romantic tension between Delena.
<3

4)Sage will help Damon figure out Rebekah's latest agenda, related to her discovery of the white oak tree that could kill her and Klaus.
No to super będzie wyprawa w poszukiwaniu drzewka ;)
5)There is gonna be some jealous Elena in the corner watching Damon dancing and flirting with Sage and Rebekah.
Oesu, a potem poleci do Sztefa jak nic.

6)I am in shock, just finished reading TVD finale script, i can't believe what happened, i think some fans will die untill season 4 comes. Elena will definitely make a choice.
No super, Sztelena forever ;/
7)One big OMG fight moment with a tragic end, and a huge twist by the end of the episode(although there might be some changes on the script)
Coś mi się widzi, że to tu Karolcia uratuje Klausa. Huge twist ? Może delenka w deszczu, hm.

8)Alaric is alive and Meredith is not the serial killer. Someone else is.
To było wiadome, że Alarik żyje, tylko teraz czym do diabła jest Meredith skoro go nie zabiła :)

9)When The Vampire Diaries flashed back to the early 1900s to explore Stefan's ripper origins, Damon was very much absent from his brother's life. When the CW series travels to that era again, viewers will see exactly how the rift between the Salvatore boys was created. It's episode 3x16 guys.
To mniej więcej było wiadome

10)TVD finale date 10 May!
wiemy.

11)Another school dance is coming and no one is safe till the season finale.''
-by Waston.
Lata 20, chyba że znając ich zamiłowanie do urządzania potupajek to mogą jeszcze jakąś wykminić :D

12)Damon and Elena & Klaus and Caroline will hit the dance floor in ''twenties decade dance''
nie wiem czy bardziej się cieszę na Delenę czy na Klaroline. <333333333

13)someone unexpected will save Klaus's life and Caroline will play a big part in this episode.
No Karolcia uratuje Klausa według twittera Candice.

14)Klaus definitely presents a seductive allure for Caroline, but she claims her heart belongs to Tyler — and in Episode 20, at the school’s decade dance, we’ll see that put to the test
KLAROLINE <3 jak ja bym chciała, żeby się chociaż pocałowali, no kurde :)

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Piąteczka, Sis:**********

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

:* :* :*

ocenił(a) serial na 8
Sarah_7

Własnie ogladam sobie Stefcia w DDTVN

użytkownik usunięty
Sarah_7

Paula. Błagam, to nie Rynna ;P

ocenił(a) serial na 8

;p

*Paula

ocenił(a) serial na 7

Ogólnie to Pawła :P

Sarah_7

Fajnie, że pokazali tyle ciumknia Szteleny w tym wywiadzie ^^ To na pewno zachęci tłumy do oglądania serialu :)

użytkownik usunięty
Rainn

Wiedzą co epickie.

ocenił(a) serial na 7
Rainn

No własnie to mnie też rozpraszało :D
A w ogóle świetna historia z tą laską na jakimś wypiz.dowiu :)

Psia_Jucha

Biedna dziewczynka :D

ocenił(a) serial na 7
Rainn

No ale się nie dziwię w sumie :) Skoro to była wieś zabita dechamia tam w chodzi aktor z holyłudu, też bym się zdziwiła :D

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Wyobraziłam sobie reakcje tej laski, kopara opadła tak ze zawadziła o kasę, ręce jej się trzęsą a we łbie tylko "OMG, OMG OMG OMG OMG OMG STEFAN!!!!!!!"
XDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Ja pewnie pomyślałabm sobie OMG WTF O KURVVA, nie już więcej nie biorę tego świństwa :)

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

XDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 9
Sarah_7

http://avril-lavigne.pl/index.php?function=show_all&no=5... tylko ta Japonia i Japonia... zaczyna mnie troszkę denerwować... :/ I poza tym tego czegoś po prawej stronie to bym nawet za darmo nie chciała :D
http://avril-lavigne.pl/index.php?function=show_all&no=5... butki fajne :))

użytkownik usunięty
Sarah_7

For over a century, I have lived in secret…
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmty8dTj7F1qkbvbvo1_500.gif
:DDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 7

Jezu jak mnie to wkurzało... Potem już nauczyłam się to przewijać :P

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Ciągle mam to w głowie. CAŁE 2 SEZONY STEFAN NA POCZĄTKU WYSKAKIWAŁ NAM ZE SWOIM "FOR OVER A CENTURY....."

ocenił(a) serial na 7

A ja centralnie dostawałam kurvvicy, dżizus ile można :D

ocenił(a) serial na 8

nawet sobie tego gifa zapisąłam na kompie xD
jak tylko to sie pojawiało zawsze był " Stefan , dał byś w końcu spokój!"

ocenił(a) serial na 7
Sarah_7

Sage will help Damon figure out Rebekah's latest agenda, related to her discovery of the white oak tree that could kill her and Klaus.

A co myślicie o tym? Zorganizują jakąś wycieczkę w poszukiwaniu białego dębu?

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

Fajnie by było :D
Myślę, że Sage (zależy jeszcze po czyjej jest stronie) i Damon będą chcieli do niego dotrzeć przed Rebeką, aby posłużyło im jako broń przeciw Klausowi.

ocenił(a) serial na 7

No dobra tylko to nie wiadomo jak wygląda, przecież myśleli, że wymarło :P Co w guglu sobie sprawdzą? Albo z każdego drzewa na ziemi zrobią kołek i będą próbować a nuż trafią? ;)

użytkownik usunięty
Psia_Jucha

nie wiem -_-

ocenił(a) serial na 4
Sarah_7

Tylko nie zabijajcie. Wstawiam bo mam z tego bekę :D
http://26.media.tumblr.com/tumblr_m0d13rZd6H1rqkh4fo1_500.png

użytkownik usunięty
syllwunia14

CHEMIA JEST <3

Chemia jest jak cholera ;)