jak w temacie, spoilery, gifki, rzucanie klątw na scenarzystów :)
Cześć Dziewuszki :* JAk któraś z was będzie zdawała prawko to weźcie mnie ze sobą przynoszę szczęście, jak na razie zdawalność z moją obecnością wynosi 100% :P właśnie byłam z moją przyjaciółka i zdała :)
Co nowego?
Te z dyndającym Damonem? A ten przyjaciel Elki w potrzebie do ratowania, w czym ma jej pomóc Sztef to przypadkiem nie było w tym odcinku? :)
Nie, to wcześniej ma być. Po prostu Sztefyn będzie musiał uleczyć Meredith, czy coś, tak czytałam.
Zapewne da soją krew jej i to uczyni go bohaterem sezonu ;P A Elenka z miejsca mu wszystko wybaczy za tak bohaterski czyn xD
Może i Stefan uratuje Damona. Wybór Eleny będzie jednoznaczny: żadnego z nich nie wybierze, bo nie zamierza zniszczyć braterskiej więzi. I to by miało sens i wolę zdecydowanie taki obrót sprawy.
Co to to na pewno nie. To byłoby banalne serio. Jeśli wybrałaby Damona to znając ich ciągle mieliby wyrzuty sumienia przez to, że zranili Sztefyna. Delena nie może być szczęśliwa w mojej interpretacji :P
Salvatore powinni się trzymać razem z dala od tych durnych bab ;)
Też tak myślę, że nie będzie z każdym. I rzeczywiście wolę taki obrót sprawy, niż żeby jak to napisała Teki, wróciła do pipki cipki.
I niech każda trójka sobie znajdzie kogoś innego i takie byłoby najlepsze zakończenie tego trójkąta.
On ma szczęście w miłości, więc nie grozi mu to :D
Swoją drogą zastanawiam się, czy poruszą jeszcze ten wątek, że można przemienić wampiry w ludzi. Tak jak chciała to zrobić Esther ze swoimi dziećmi...
Ja to samo. Znaczy zaczęłam kurs, wyjeździłam 18 godz, a potem jakoś okazji nie było i nie skończyłam :) A jeszcze przed 18 zaczęłam robić :) Mój instruktor bał się ze mną po wrocku jeździć to mnie ciągał po okolicznych wioskach.
U mnie trochę inaczej to się potoczyło czemu na egzamin się nie wybrałam. Uznałam, że chociaż tam nie będę z siebie pajaca robić :D
One True Pairing :D Pamiętaj: Stelena + OTP to jeden wielki oksymoron:D
Kanapkę i herbatę ci jedynie mogę zapodać w tej chwili, bo lodówka opustoszała :D
Teraz to mogę spokojnie używać tego skrótu :DDDD Zapamiętam oczywiście :D
Ok może być, choć trzeba przyznać, że masz typową studencką lodówkę w takim razie :D
Hihi nie słodzę :D Choć tu muszę ograniczyć cukier :P
Ale wypiję oczywiście :D Ooo herbata z dzikiej róży, lubię :D
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lx029scynu1r9nqevo1_500.gif
Moja reakcja http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/03/49762bc3e1c7fa895e2b9461eaf92257.g if?1331239952