jak w temacie, spoilery, gifki, rzucanie klątw na scenarzystów :)
Dzień dobry... :*
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :*... i szczęśliwego 'Dnia Steleny' ;) :*
No tak jak w realu mamy Nian Sobrev to w serialu musi być Sztelena <33 Nie ma innej opcji ;)
A to ode mnie sweet filmiki z epic moments <3
http://www.youtube.com/watch?v=kc8KonYWRqs&feature=related <3
ach... http://www.youtube.com/watch?v=Ux4QvJ0s17Q
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2234-vampire-diaries-bite-matt-davis WTF? ;DDDDDD
nie, no oni wszyscy nas robią w chu ja... skąd im się wzięła ta seria wywiadów pod tytułem "wszyscy chcemy być z Eleną"? Joseph, Daniel, teraz ten jeszcze... zaraz Jeremy zakocha się w Elenie, a potem pani szeryf i matka Bonnie xD a tak w ogóle wszystkiego najlepszego, kobietki! :* Drzastina, piękny awek xD
Co do Daniela i Josepha, to było do przewidzenia ;D Ci dwaj to są nieźli jajcarze, więc ich wypowiedzi lepiej nie traktować nigdy poważnie ;D
Oczywiście, że nie. Podkreśliłam tylko, że tamta dwójka najbardziej lubi sobie robić żarty ze swoich postaci, więc lepiej przymykać oko na to, co mówią aktorzy podczas wywiadów ;D
Tak a propo dzisiejszej Steleny :D
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2231-kolejne-retrospekcje-zbliza-do-sieb ie-stefana-i-elene - "Nieważne, którą drogę wybierzecie, musicie być świadomi tego, że Stean i Elena są na granicy i w końcu do siebie wrócą, nawet jeśli tego nie obstawiacie." :D
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego Święta :*
Na stronie też jest artykuł właśnie o tym które prawdziwe a które nie, ale nie wchodziłam wten artykuł, bo nie chcę ;p Wolę mieć zaskoczenie w trakcie oglądania :D Zerknij sobie :)
Nie martw się. Ja już też się gubię w tym wszystkim ;D
A propos: właśnie skończyłam rozdział i zaraz wklejam na blog. A tam... mnóstwo akcji z Klausem ;P
wiecie co, może lepiej nie wnikać co jest prawdą a co nie... wszystko się okaże wkrótce, a tak to będziemy się tylko denerwować...
Dokładnie :D
Ja nie wnikam w spoilery, dyskusje, co kto powiedział, lub co kto podejrzewa... A to co wkleiłam to nie uważam za jakiś niesamowity spoiler, bo każdy mógłby wysnuć taki wniosek na podstawie tego co się wydarzyło dotychczas w serialu :) Chociaż Delenowcy może nie do końca, ale Stelenowcy na pewno :)) Jeżeli komuś podniosłam ciśnienie to przepraszam ;) Ale cieszy mnie ta informacja (i podejrzewam, że nie tylko mnie), i tyle, chyba zrozumiałe ;)
ja nie mam nic przeciwko spoilerom, wiadomo, że je czytam, ale tak czy tak zawsze TVD mnie zaskakuje :) myślę tylko, że nie ma się co gorączkować, analizować co jest prawdą, a co nie... wszystko się wyjaśni ^^
Dlatego ja zawsze traktuję spoilery z przymrużeniem oka. Taki fajny sposób na umilanie czasu ;P
to jest taki paradoks spoilerów: albo mówią tak, żeby nic nie powiedzieć i wtedy się wściekam, że niczego konkretnego się nie dowiedziałam, a z drugiej strony gdyby mi powiedzieli coś konkretnego to by zepsuli niespodziankę i byłabym wściekła, że już wiem jak się wszystko rozwiąże :) zresztą wydaje mi się, że w tym momencie jest tak dużo informacji, spoilerów, zdjęć, przewidywań (wiemy o rodzicach Eleny, o Sage, retrospekcjach, potańcówce...), że już naprawdę nam starczy :)
Jeżeli ktoś liczy na emocje podczas odcinka to nie zagłębia się w spoilery ;p
A z tym nawałem informacji to też się zgodzę :D
Jeśli chodzi i przyszłe odcinki, to ja bym chciała tylko wiedzieć, kiedy pojawi się Klaus i czy wróci Elijah. Resztę olewam ;D
Pewnie, że tak. Mnie interesuje tylko ta dwójka, a reszta naprawdę dla mnie nie ma znaczenia ;D
Głosowanie haha :D "No! They shouldn't get back together. Ever" prawie 70%
"the crux of the show kind of rests upon Elena being torn between the Salvatore brothers.
This game of emotional ping-pong will carry on for years to come." cudownie ;]
To nie jest żaden spoiler tylko przypuszczenia Pani Swift, która jest wpatrzona w Stelenę jak Ty ;) Odcinek finałowy jeszcze nie został napisany, więc your argument is invalid. Poczekaj do 10 maja, wtedy sobie wejdziesz do tego tematu i nam podogryzasz, o ile Elena wróci do Sztefanka :]
boże, znowu powróci ciumkanie Steleny.. : / no cóż..
ale to by było dziwne jakby się ani razu nie cmokneli w 3 sezonie : P podejrzane by było : D
btw. hej wszystkim : *
jak Wam mija dzień kobiet?
btw. najlepszego babki : ** : D
Ty nie dasz rady przełknąć Stelenę? Ja dodatkowo oprócz nich, jakoś muszę przeżyć Delenę i jakoś żyję ;D A za tydzień będzie u mnie wielkie ziewanie podczas scen z Damonem...
Pierwotniaki rulez ;P
wyobraź sobie, że nie dam rady xD
Pierwotniaki oczywiście - kocham ich, niech wraca Kol : PPP
ja za Kolem strasznie tęsknię, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że go już nie zobaczę w 3 sezonie..
To tak jak ja z Eliaszkiem... Długo na niego czekałam, a dali go tylko na trzy odcinki ;(((( Nie bawię się tak ;(
Musiałabyś widzieć mnie wczoraj, jak znajdywałam fragmenty trzeciego sezonu z Klausem. Ale się wtedy napalałam. I ciągle chodziło mi po głowie "Ależ on jest gorący", "Ach to ciało"...hihihi