:D <3
Wszyscy już wiedzą że Elena kocha Damona: Sztefyn, ELENA, Matt, Caroline, Katherine, Bonnie, Alarick, Klaus, MEREDITH NAWET LOL, Rose pewnie też to zauważy. Tylko Damon tego nie wie, biedaczek.
Bliss, Kate, Rain :******
Odcinek dobry :) Caroline uwielbiam coraz bardziej, z odcinka na odcinek :) Delena.... my emotions. :(((((((((( Mam złamane serce. Taka cudowna scena, ale tu kurkqajnavdavvkZAVdjvz halucynacje... Dobrze, że nie ma już Finna :D
Ciekawy pomysł z bloodlines.
Stefan ... do zabicia. Nie dość, że zachowywał się jakby znalazł broń, to jeszcze wybrał śmierć Pierwotnych zamiast ratowania Damona. Okej, nie chcę Defana. Damon się zerwał w 1x17, wziął Elenę i poleciał go ratować, a ten fochy strzelał?
Stelenowa scena była ładna, ale byłam zbyt wkurzona za te halucynacje żeby się jakoś bardziej skupić.
O co chodziło w ostatniej, Dalaricowej scenie?
NO I ZWIASTUN. DELENA W ŁÓŻKU. MAJĄ ROZMAWIAĆ O UCZUCIACH (SE JUŻ ROZMAWIALI). RĘCE. DELENA. DELENA. AAAAAAAAAAAAAA 3 TYGODNIE. UMRĘ. Zawsze lubiłam Rose :D
Zgadzam się całkowicie :D
PsychoRiczek schował jeden kołek, więc nasze wampirki są zagrożone wymarciem :P
możliwe :)
Może chcą się dowiedzieć czy mogą kropnąć Klausa czy to będzie zagrażało ich istnieniu ;)
No mam nadzieję, że to dla nich wystarczający dowód;P
Swoją drogą ciekawi mnie, któż to jest ich wampirzym "Praprzodkiem", czy "Praprzodkinią"...
Sądzę że Elijah;))
Też się zgadzam ze wszystkim :)))
Stefan dzisiaj pokazał jakim jest "cudownym" bratem. Też nie chcę Defana. I jeszcze ten jego tekst w promo...
3x19 będzie należał do Deleny :D
3x19 będzie należał do Deleny na 10000000%, bo Stefan będzie zajęty Klausem i innymi sprawami, a D i E wyjadą, więc... :)
ta... Stefan, brat na medal :)
No ja też się zdziwiłam, wchodzę i paczę myślę że to trąbka i już się przestraszyłam, że mam 92 wiadomości kwa;))))
A to ten śmieszny kapelusik magika i jakiś "asystent" właśnie...
Ja walę:)
kto już oglądał?? było na co czekać?? jakieś zaskoczenie i zwroty akcji? kurde niema jeszcze napisów :/
http://delenaxnian.tumblr.com/post/20167049858
+ "I'm here until the very end, I'm not leaving you" z 2x22
A ja czekam na odcinek z napisamiii !!!! ;D bo mój angielski troszkę kuleje no ale w ostatecznosci ; x