O fajnie, ze ktos poruszyl ten temat, bo juz chcialam zapytac, czy warto to ogladac ;D Warto?
Na razie (gdy jestem w domu) ogladam Dynastie Tuodorow. Na razie jestem przy sezonie pierwszym i serial nawet mi sie podoba. Bardzo wciaga (przy okazji musze przymykac oko na historyczne niedociagniecia). Jak wroce za trzy godziny do domu, to zaczne ogladac odcinek szosty ;D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4n86v8hJk1r8hwexo2_500.gif specjalnie dla Ciebie, gif konia:D
Xenko, oglądaj Tudprki, są genialne.
Co tam wyprawiają Jonathan z Dormer to przechodzi pojęcie.
Kocham ten serial. No i krótki jest stosunkowo, także Cię nie przytłoczy;)
Dzięki, obejrzałam pilota i spodobał mi się:)
Pierwszy raz oglądam serial, gdzie obnażają prawdziwą stronę kleru, heh.
Uwielbiam 'We are young" :D
Warto, warto. W sumie to Chair to jedyny wątek, który trzyma mnie przy Plotkarze, więc jestem w pełni usatysfakcjonowana :D
Fajnie było oglądać finał ze świadomością, że Dair to totalna pomyłka.
tak:D Ja też tą piosenkę uwielbiam, przynosi mi szczęście więc jej słucham przed egzaminami i dzięki temu zdałam już KPK na 3+:D
Ostatnia scena była świetna, ale brakowało mi jednak żeby Chuck coś powiedział a najlepiej pocałował ją:D Ale jest na co czekac. Dair już nie będzie, ale wściekły Dan chyba się z tym nie pogodził i zrówna wszystko z ziemią:)
gratulacje :D
6 sezon będzie Chair :D W sumie to jestem ciekawa, jak Dan ich w tej swojej książce obsmaruje.
Przesadzi na pewno. Ja ten serial zaczęłam oglądac bo Dan spodobał mi się w jakimś filmie ale już po 3 odcinkach wiedziałam, że ten serial należy do kogoś innego:D
Ja rozumiem że sesja, nauka, czasu brak, ale jakoś udawało nam się pogadać. I nagle wszystkie zniknęłyście bez słowa... i na tumblrze siedzicie..
ja na FW wpadam, scenki, zaglądam tu, a jak nikogo nie ma, to po prostu wychodzę. z Tumblrem mam tak, że wchodzę, zrebloguję coś i wychodzę. Ogólnie mam ostatnio gorsze dni i nie mam ochoty na siedzenie cały dzień przy kompie. Z mojej strony, wszystko po staremu "u nas", po sesjach, sprawdzianach itd, wszystko wróci do normy pewnie ;)
Wróci do normy i będziemy siedzieć całymi dniami przy kompie? :D
Dziwnie się zrobiło od paru dni po prostu.
:D Mi do sesji i w ogóle zaliczenia przedmiotów niestety jest potrzebny laptop i internet, więc to dopiero przerąbane :D
"Bonnie is jealous of the way Damon is looking at Elena, she tries to take some distance but can't help but be worried about him.. Some day Katherine comes back in town and Bonnie is her chosen victim. Damon has to kill her to protect Bonnie, Damon can't deal with killing Katherine and leaves" awww <3
A no tak, Ty już zaczęłaś :) I jak, i jak? :)
Ja właśnie przymierzam się do tego samego :D Bez kitu, powinnam się walnąć w głowę, bo będzie płacz :P Od jutra się biorę fest. :)
Zaczęłam śpiewająco :D W sobotę byłam na grillu, całą niedzielę leczyłam kaca i byłam świeeetnie przygotowana na poniedziałkowe koło. Potem miałam jeden dzień na przeczytanie 30 tekstów, epicko :D Teraz zamykam się w świecie Burtona i próbuję nie odkładać pisania pracy na ostatnią chwilę :) to tak w skrócie :)