Pierwsza zerówka 31, potem dzień po dniu ( 4, 5, 6) i jeżeli zaliczę zerówki ( please God), to potem egzamin 19. W tym samym czasie zaczniemy wakacje yeyeyeye :DD
29 czerwca ;/
Nie wyrabiam już w tej szkole, potrzebuję wakacji, natychmiast.
hm, za tydzień koleżanka ma urodziny, więc tak za 2 tygodnie spoko :DD A Tobie? :)
Ale późno :/
Ja też potrzebuję wakacji, alarm alarm, NOW.
Jak chodzi o ten długi weekend czerwcowy to lipa, bo jadę do domu :( Ciekawie do kiedy grają ..
No ciekawe, zobaczymy :)
Exis, a Ty mieszkasz w Gdyni na stałe, czy po prostu tu studiujesz? Jeśli można spytać :)
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110506234149/vampirediaries/images/a/a3/ Nina-ian-damon-and-elena-9084475-40.jpg cute :)
Pewnie mi za to zbanują konto, ale co tam :)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m46w5alJsG1qda3hho1_500.gif to podobno Naya :P
Za takie coś, co Ty :D Ja wrzuciłam gorsze i jeszcze "żyję" ;)
Hmmm, podobno powiadasz. Pozachwycałabym się, ale jeśli pewności nie ma, to z mniejszym zaangażowaniem.
I tak mi się podoba :D
W ogóle oglądałam dziś straszną gierkę, jak taki chłopak grał, darłam japę w biały dzień jak idiotka, teraz jestem sama w domu, więc musicie ze mną pisać, bo się boję :D
Ja oglądam w nocy, ale teraz jestem sama, więc odpada :D On strasznie krzyczy podczas tej gry, jest to naprawdę zabawne :DDD No uwielbiam to i co ja poradzę :D
Zależy :D W nocy leżę skulona i nie krzyczę zbyt głośno, by reszty nie obudzić. Jednak dzisiaj w dzień krzyczałam grubo razem z kuzynem, który oglądał to ćwierć okiem :D
Aaa nie powiem, tajemnica ;D
Wiesz, ja jestem bojaźliwa, nie wiem jak Ty. Może dla Ciebie akurat wcale to straszne nie będzie :)
W sumie żadna tajemnica, na TT możesz zobaczyć. Zaszalałam i połączyłam konto z yt :D Wiesz, że on skubany zarabia na tych filmikach? Też się tak ponagrywam, ciekawe ile widzów by było ;D
Serio zarabia? Genialny sposób :D Też byś grała w straszne gierki? :P Ja taka biegła nie jestem, nie wiem jak się łączy konto yt i tt :D
Tak, bo prowadzi też vloga (jakie ma mieszkanie ^^) i ktoś się pytał czy pracuje. Nie, bo tworzy filmiki. Fakt, że on też zna się na kopmuterach i różne porady prowadzi.
Ja bym chyba zarabiała na swoich głupich rekacjach -dobre i to :D
Masz w ustawieniach na yt "połącz z tt".
http://www.youtube.com/watch?v=v-L4FGQCPf8 patrz na tego debila :D oczywiście obejrzyj tylko pare początkowych minut. Głupek zamówił sobie grę z Maroka i nie potrafił jej zainstalować, bo literki to jakieś kwadraty itp :D
Taki sprytny, fajnie się ustawił, zarabia na czymś, co jest jego pasją :)
O rany, jaki fryz :P To już na tym co kiedyś wklejałaś wyglądał lepiej ... I ten głos ... To ten sam koleś w ogóle? o.O
Nie, to zupełnie inny koleś :D Też Kamil, tylko ten to jakiś dziwny :D Ale to jak gra i się denerwuje mnie rozpierdziela :D Mogłabyś dojść do momentu jak odzywa się pan Henio, kamerzysta. Następny udany :D
To tamten jest "normalniejszy" :D I który zarabia? Ten świr? :D A to na tym samym filmiku? Bo obejrzałam 4 minuty jedynie.