PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121965
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej ;)

Rozmowy serialowe umarły... http://kwejk.pl/obrazek/827265

No nie wierzę, że wszystkie się tak uczycie do sesji i nie macie nawet chwili, żeby tu zajrzeć :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja się nie ukrywam jak niektórzy:p Ale zaraz wychodzę, więc pa :D

ocenił(a) serial na 4

Już jest zwiastun nowego serialu z Mattem Davisem, o którym było głośno już od jakiegoś czasu http://www.youtube.com/watch?v=C3-KC-G_n6M&feature=player_embedded Zapowiada się ciekawie, chociaż... Matt będzie musiał nieźle się napocić, by chociaż dorównać komuś takiemu, jak grający tam Robert Knepper. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

xena_4

hehe, nadal go widzę takiego "alarickowego", co mnie rozprasza... ciekawe czy serial będzie fajny, może trzeba go obejrzeć :)

Forum nam umiera,to widać jak na dłoni,bo ten temat jest od 8 dni,coś nieprawdopodobnego :P

Ja jestem na urlopie w PL i nie mam czasu na siedzenie przed laptopem :D
Ciekawią mnie wymówki innych :P

tequila_s

ja mam za sobą dwie nieprzespane noce - właśnie mam zamiar położyć się na 2 godzinki, po czym wrócić do pisania... na forum czasem wchodzę, żeby się chociaż chwilę zrelaksować, ale rzadko jest z kim pogadać ostatnio :( przed chwilą obejrzałam 1 odcinek The Borgias, żeby mieć poczucie "zrobienia coś dla siebie" :)

Cudzoziemka87

Dwie noce zakuwałaś czy coś innego robiłaś? :D
Ja sama miałam straszny kocioł przed urlopem i nie miałam czasu na forum,tylko troszkę na tumblrze siedziałam ;) A teraz pada deszcz i przymusowo siedzę w domku,więc pomyślałam,że zajrzę i zobaczę co tu słychać,a tu NIC,wszyscy sobie gdzieś poszli i zapomnieli o serialowych.Czyżby wakacje się zaczęły troszkę wcześniej? :P

tequila_s

myślę, że właśnie się nie zaczęły i wszyscy mają sesję, zaliczenia i tym podobne obowiązki :( może tak od połowy czerwca wszystkim się bardziej ustabilizuje tryb życia

Cudzoziemka87

Może masz troszkę racji,ale muszę tu zaznaczyć,że w tamtym roku o tej porze,też były tu studentki,maturzystki,a jednak forum tętniło życiem :D To wtedy,tuż po zakończeniu 2 sezonu,powstał Offtop :D No ale w tamtym roku nie miałyśmy tumblra,więc może w tym tkwi problem ? :P

użytkownik usunięty

hello

Cześć Ada :* Co tam na tumblrze,bo ja nie mam do niego dostępu ostatnio? ;(
Taki przymusowy odwyk,kilka dni,a ja już bardzo tęsknię :D

użytkownik usunięty
tequila_s

:***
Na tumblrze nudy w sumie. TVD nie ma, to nie ma co reblogować -_- Ewentualnie ostatnio Nian w Paryżu, no ale ile można?
No własnie przeczytałam, że w PL jesteś :D na długo?

Nian w Paryżu? A ja myślałam,że to Paul z Torrey tam są,coś mi się pewnie pomyliło :P
Jestem ostatnio całkowicie odcięta od wirtualnego świata,więc mam ogromnie tyły na tumblrze i nie tylko :D

Jeszcze tylko 7 dni będę w Polsce co mnie już bardzo smuci,ale mam zamiar wykorzystać ten czas maksymalnie,więc to mnie jeszcze jakoś pociesza,przed zbliżającym się powrotem do pracy.Oby tylko ten deszcz przestał padać,bo jutro mam zaplanowany rejs statkiem :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Paul i Torrey też tam byli. W tym samym czasie :)

No to absolutnie nie można siedzieć na tumblrze :D Wykorzystaj, wykorzystaj :)

użytkownik usunięty

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4t5xkbvZt1rsk2i2o1_500.jpg uwielbiam ich <33

Ja też,są świetni i tworzą cudną parę <3

Ja też <3
Hej Aduś :*********

użytkownik usunięty
Kate123

hello :******************
co tam, jak tam?

Nadrobiłam zaległe odcinki Nikity, chociaż powinnam się uczyć, ale jakoś nie mogę się dzisiaj zebrać z nauką :P
A co tam u Ciebie? :)

użytkownik usunięty
Kate123

ja siedzę nad historią. Ostatni już w tym roku sprawdzian z hist., ale za to jaki... matko, nienawidzę tego przedmiotu -_-

Doskonale Cię rozumiem. Też nienawidziłam historii.

użytkownik usunięty
Kate123

Obama chyba też.

Jest tu kto?:p

Ja :)

użytkownik usunięty
Kate123

Hej :)
Zamiast się uczyć to ja zmieniałam szablon, nie wiem po jakiego grzyba. Teraz się łapię za głowę :D

:**
Ale ładny <3
Ja też robię wszystko byle się tylko nie uczyć :D

użytkownik usunięty
Kate123

Dzięki :* Nie jestem do końca przekonana, ale nie mam już siły zmieniać na inny.
No właśnie :D Wcześniej to miałam niezły zastój filmowy, a teraz jak się trzeba uczyć to patrzę co leci wieczorem w telewizji:D

Mi się naprawdę podoba :)
Ja dzisiaj nadrabiałam zaległe odcinki, teraz tumblr (wcześniej zresztą też :D), za niecałą godzinę You can dance, więc dzisiaj już raczej się nic nie nauczę :P A w piątek egzamin... :D

użytkownik usunięty
Kate123

Powinnyśmy się wstydzić, patrz na tumblra Rainn :D

Rety, już tyle czasu nic nie reblogowała :D Ja bym tak nie mogła. Nawet jak pojechałam do domu na weekend bez laptopa, to i tak musiałam chociaż z telefonu reblogować :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ale będzie miała zaległości :D

Mi by się nie chciało później tego wszystkiego nadrabiać. Kiedyś to jeszcze tak, ale teraz za dużo tego jest :D

użytkownik usunięty
Kate123

To chyba na odwrót :D Leci serial to i więcej rzeczy do reblogowania :p

Tak, ale kiedyś nie śledziłam tylu osób i jakoś nie miałam zaległości. A teraz to mi się już nie chce i poza tym większość się już powtarza. A mam seriale do nadrabiania i fanfici do czytania :D Tak, tak i naukę na egzaminy :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też za dużo ludzi śledzę i mam bałagan na dashu.
Co się dzieje z mysticonfessions, niech dadzą coś nowego:D

Zrobiłabym z tym porządek, ale mi się nie chce :D
Obijają się :D

użytkownik usunięty

ale piękny!

użytkownik usunięty

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz95p7QWfu1qmfoslo1_500.gif

użytkownik usunięty

-_-
serio mówię :)

użytkownik usunięty

:*

Rzuciłam pracę:D

ocenił(a) serial na 4

Siema:)

syllwunia14

Hej :)

ocenił(a) serial na 4
Kate123

Hej :**

syllwunia14

Co tam? :)

ocenił(a) serial na 4
Kate123

Jakoś leci :) Niedługo holiday <3 :D

http://www.ndobrev.pl/?p=14501

użytkownik usunięty

Jak przeczytałam tytuł, to myślałam, że znowu jakieś cyrki będą i Elena wcale nie będzie wampirem :P

użytkownik usunięty
Kate123

ja też tak pomyślałam.
Kurde no, wszystko super.. ale znów czekać na DE... aż Elena się ocknie ;/