#THE WAY SHE LOOKS AT HIM THOUGH #LIKE HE’S AT ONCE HER SAVING GRACE AND HER FAVOURITE THING EVER #THE WAY I LOOK AT ALL MY BABIES TBH #LIKE OH YOU #YOU HAVE NO IDEA HOW PERFECT YOU ARE #HE’S HER GUY OK #HE’S HER BEST FRIEND #THE ONE SHE RUNS TO WHENEVER THINGS GO BAD #BECAUSE SHE KNOWS HE’LL BE THERE TO HOLD HER HAND #HE’D NEVER TURN AWAY WHEN SHE WAS IN NEED #HE’D NEVER WISH HER ILL OR CAUSE HARM TO HER FAMILY BECAUSE HE’S MAD AT HER #HE JUST LOVED HER FOR WHO SHE WAS #HE LOVED HER SO MUCH #BABIES YOU BREAK MY HEART
wszystko zepsułyście.
Miałyście napisać "awwwwwwww, delena feels" itd, bo to pasuje do DE, a ja bym Wam wyskoczyła z tym: http://paweltomasz.tumblr.com/post/37656341051/supportstelena-the-way-she-looks- at-him :D
21 grudnia będziemy żyć w stresie.
no generalnie chodzi o to, że Delena jest zajebista :D
dzięki, Alien, trochę mi lepiej :D
nie wiem o co chodzi z tym feels, ale dobrze wiedziec że to coś pozytywnego:D
Nie będę życ w żadnym stresie, będzie chciało mi się spac bo mam na 8 zajęcia. A potem będę w stresie bo wrócę do domu i mama będzie kazała mi sprzątac na święta, A nie dlatego że Majom kończy się kalendarz:D
I żyję w stresie z dwóch powodów- po pierwsze- nie dodałaś porannego dexu do scenek!
Po drugie- dziewczyny chcą wywalic ze scenek mojego ulubionego Damona!
No ja będę żyć w stresie, bo zapewne do 21 nie kupię prezentów - jak zawsze. Rodzice będą mnie gonić do sprzątania, a ja będę chciała odsypiać wrzesień, październik i listopad, bo wolne mi się zacznie w końcu :D A w koniec świata też nie wierzę :P
Dodam za 2 dni jeśli chcecie :D
jep, bo inne sceny są fajniejsze :D
Nie są:/ Przynajmniej nie wszystkie:D
Czekałyśmy na takie scenki kilka lat, niech znajdą godne miejsce w rankingu:D
Podejrzewam, że przegapię ten koniec świata;) To ostatni dzień na zajęciach więc na pewno nawet nie zauważę że jest już po;)
A prezenty muszę kupic w przyszłym tygodniu, ale najpóźniej do środy, potem mam masakryczny czas. W sobotę nie dam rady bo będę odsypiac maraton Władcy pierścieni:D
tak a propos "If the world ends on 21st December at least Delena will be endgame" :D :D
Przepraszam, że może już schodzę z tematu, ale jestem ciekawa bardzo i trudno mi się połapać. Pisałyście wyżej, że najpewniej Damon zginie, a potem go wskrzeszą i jest mnóstwo przesłanek ku temu. Jakich? Ja nic nie czuję takiego, nic nie widziałam, no może poza plakatami z 4 sezonu, które można naprawdę różnie interpretować. Proszę niech ktoś to jakoś mi (szeroko) objaśni ;)
http://hercosmiclove.tumblr.com/post/37634125853/queendavis-okay-so-i-saw-this-o n-a-post
Oj wmówiliście sobie, że Damon na pewno zginie, w którymś odcinku. To pewnie kuszący sposób na zwiększenie oglądalności dla scenarzystów jeśli zrobiliby odcinek wskazujący dwuznacznie, że zginął ale byliby głupi bo ryzykują spadkiem oglądalności, która istotnie byłaby niższa bez Damona.
Też pragnę tego "I love You Damon", ale nie podoba mi się to, że Damon jej nie uwierzy, na bank będzie miał wątpliwości, niezależnie od tego co Elka mu powie. :( eh do D*** z takim aj lov ju...
Swoją drogą to ci aktorzy odważni są. Pewnie musieli wchodzić nago do tej wanny. Ja bym się zapadła pod ziemią jakbym nawet siedziała w niej z kimś kogo dobrze znam przed całą ekipą filmową.
http://www.youtube.com/watch?v=lYlEaKKQ9_k
Jerowi chyba juz dobrze odbija... Shane, masakra co on tam robi, on bedzie chcial tylko podpuscic Jera, a nie go ratowac.. Delenowa wycieczka :DDDDDDDDDDDD
Hehehe :D mysle, ze nie jada tam tylko randkowac :D ale moze cos tam fifa-rafa bedzie :D
Jak kazali czekać na scenę tyle czasu i zapodali nam takie coś (lol), to znaczy, że odcinek będzie zajebisty :D
odcinek będzie świetny, skoro scenkę dają we wtorek, i to jedną. I to w ogóle nie zdradzającą tego, co wydarzy się w odcinku.
Elena zaprosiła Shane'a, fajnie.
Lubię sceny Bonnie i Jera :)
Rok temu odcinek przed przerwą był rewelacyjny (do teraz jest jednym z moich ulubionych), teraz pewnie też tak będzie.
Dokładnie. Zauważyłaś, że praktycznie nic nie wiemy o tym odcinku tylko tyle co z promo, opisu, zdjęć i scenki w której nikt prawie nic nie mówi. Czuję, że to będzie świetny odcinek. Będzie się nad czym zastanawiać podczas przerwy :)
Bonnie jest naprawdę świetna w tym sezonie :)
"Elena: I never felt that kind of love and passion that I feel about you. I always felt that, I just didn’t want to admit that" podobno w jakimś zwiastunie Pamiętników padł ten tekst przez Elenę (scena na ławce) orientuje sie ktoś czy to prawda czy znowu ktos wymyśla? NIe mogę znalezc źródla.
Spoiler pojawił się na tej stronie http://www.vampirediaries24.pl/news.php?readmore=5060 a nie mam do niej zaufania.
Damon ( sarcastic)
That's what everybody expect from me now. To find a cure which probably don't even exicst.
Elena (approaches slowly )
I don't expect.
Damon
You know it's not true, Elena... Beacuse it's only way to prove your feelings...
Elena ( determined)
Why don't you believe me? Does it so impossible after everything we've been trought together?
Damon ( bitterly)
It's impossible to stand another disappointment, Elena!
But maybe I'll have to... No matter how long I waited for you before.
Elena ( impatiently touches his cheek)
Damon, don't say like that.
Damon
Why? And how can you be so certain?
Elena
Because I am.
( Damon looks at her in disbelief)
I denied too long but it's always something between us.
And I lied you, I lied everybody and I lied myslef but I won't anymore.
I'm in love with you, Damon.
Co to jest? Twój własny scenariusz sceny na ławce? Czy to jakiś spoiler? Zaraz będę miała zawał ;p
pewnie będzie to w autralijskim promo tam zawsze dadzą coś takiego. poza tym newsa pisała saiees więc uznałam go za jak najbardziej wiarygodnego.