O jezu to mi ulżyło. Myślałam że tak na serio i Takie wielkie WTF :DD Ale godzinę tamu wróciłam ze szkoły więc nie mysle :DD
Po prostu czasami czytam jak niektórzy piszą, że Ian jest beznadziejnym aktorem i nie potrafi w ogóle grać. Ja się oczywiście z tym kompletnie nie zgadzam. Wiadomo, że nie znam się na tym dobrze, ale jak dla mnie to Ian jest naprawdę dobrym aktorem. W TVD genialnym. Niestety w innych filmach było już gorzej, ale może dlatego, że to nie były jakieś super produkcje. Takie moje zdanie :)
ja go za jakies wybitnego aktora to nie uważam bo znam go jedynie z TVD, ale to jak sie wczuwa w rolę mnie zabija... Rola Damona pasuje do niego idealnie:D On nadaje tej postaci to coś :DD
Wydaje mi się, że po prostu Ian nie miał nigdy szczęścia. Zawsze dostawał się do filmów, które wysokich lotów nie były i nie miał jak się wykazać. Osobiście uwielbiam jego mimikę, potrafi pokazać nią tak wiele emocji że jestem pod wrażeniem. Może jeszcze nadejdzie jego dobra passa. Przy całej mojej sympatii do Paula, uważam że on akurat w TVD wypada o wiele gorzej. Jest niestety aktorem jednej miny.
Tak myślałam, a potem zaczęłam się zastanawiać czy, aby na pewno... ;p Już chciałam zacząć na was krzyczeć ;p
https://www.youtube.com/watch?v=9ec3Ak9ZgE0 <3 zaraz po "Twice" i "Kiss me" najlepsza piosenka z tego sezonu
ooooooo <3
podskoczyłam aż z radości, gdy ją usłyszałam, bo słucham tej piosenki od 3 lat bodajże :D <3
Ja tak samo :D Dawno jej nie słyszałam i byłam naprawdę w szoku, że się pojawiła :)
Nie mogę przestać jej słuchać <333
ja też, więc zapomniałam o niej wspomnieć :D mimo wszystko, bardziej mi się jednak ze zmierzchem kojarzy niż z tvd
taaaak też fajne :) "wait for the morning" tez lubię ale to było przy stelenowym dachu więc trochę psuje wrażenie :D
To piosenka z finałowej sceny 8 odcinka? To jest wersja live chyba. bo jakaś nieczysta...
http://vampirediaries.pl/5700-candice-accola-o-9-odcinku-i-zwiazku-caroline-i-ty lera/ o Caroline.
Serio? Silna, dojrzała?
"Caroline jest tak pewna siebie, ale nie patrzy na to z różnych perspektyw. Sądzę, że w końcu się w tym połapie." wow, nareszcie..
To dobrze! Chciałabyś zobaczyć w scence lub zwiastunie "I love you Damon"? Bo ja nie :D
;D Czasem od tych spekulacji to mnie głowa boli! Na przykład te, że Damon zginie lub, że straci pamięć....
:**** Właśnie obejrzałam, no comment...
omfg o co chodzi z angielskim promo? ten cytat jest prawdziwy????
Chodzi o ten gdzie Elena mówi do damona, że niczego takiego wcześniej nie czuła? Laska zaklina się, ze prawdziwy...
;D W sumie nie wiem po co miałaby kłamać.....Jeśli to prawda to będzie potrzebna papierowa torebka podczas oglądania odcinka ;p
Że ponoć na koniec odcinka u nich było promo w którym pada TEN cytat. Nie chcę się na nic nastawiać, ale to wydaje się takie prawdziwe <333 Chcę już czwartek! :D
http://www.youtube.com/watch?v=QPwXKOSZnjE
Teraz tak przeglądam i nie mogę się napatrzeć na Damona w tej scence :D W tej rozpiętej koszuli wygląda bosko <3
"Kochając jednocześnie dwie osoby wybierz tą drugą, bo gdybyś naprawdę kochał tą pierwszą, nie zakochałbyś się w drugiej" - it just made my day :)
dacie wiarę, że co głupsi stelenowcy zachowują się jakby nie rozumieli co mówią postacie i wciąż piszą wywody typu "elena wskoczyła mu do łóżka pod wpływem sirebond"?