http://25.media.tumblr.com/tumblr_mejiqckdns1rnx743o1_500.jpg już niedługo sialalalalalala
Jestem powalona jutro sprawdzian z dwóch lat nauki a ja oglądam :D Zawsze na piątek mam coś zadane. od kiedy pamietam akurat przed pamiętnikami ^^ Ahh szkoła <3
Oj :( Szkoda, że masz taki plan :(
Mój czwartek, ale na myśl o tym, że w nocy odcinek będzie to jakoś łatwiej mi przychodzi przetrwanie tego dnia :)
Jak można mieć scenę gry wstępnej z taką piosenką:
"And it feels like I am just too close to love you
There’s nothing I can really say
I can’t lie no more, I can’t hide no more
Got to be true to myself
And it feels like I am just too close to love you
So I’ll be on my way"
Tylko Stelena tak potrafi :DDD
“Caroline really gotten under his skin at this point.” - Joseph Morgan
“Caroline can’t shake him [Klaus].”- Julie Plec
hmm to brzmi znajomo... :]
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie mają własnego build-upu i własnych cytatów, to wykorzystują Delenowe, porównując Klaroline do DE. Ja osobiście żadnych podobieństw nie dostrzegam.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Niech już dadzą spokój z Klaroline. Kiedyś może i bym się cieszyła, ale teraz to mi się wydaje zupełnie bez sensu.
ja też mam pozapisywane, ale gdy ich potrzebuje, to zapominam, że mam w zakładkach :D
ja mam osobny folder na gify w zakładkach :P tyle ich jest, że przewinięcie od pierwszego do ostatniego zajmuje 5 minut :P
“Klaus vents some of his feelings to Stefan in the midseason finale. And when I say “vents,” I don’t mean in an angry way. He has a really honest moment where he tells it like it is to Stefan. For anyone who likes that dynamic between the two characters, that’s a really nice moment.”
—
Joseph Morgan
KLEFAN XD