"We’ve gotten spoilers long before 4x04ish was aired that Vaughn would underestimate how much Damon cared for Elena. So yeah… Perhaps in 4x13 or 4x14 everyone on the island is in grave danger and Damon “breaks” the sire bond with Elena by telling her to never think of him again and to forget about him… perhaps to protect her and/or Jeremy or perhaps because Elena refuses to leave the island without him. Anyway, he tells her to forget about him and never think of him again.
Everyone but Damon and Rebekah go back to Mystic Falls and Debekah stay and try to idk… ‘fix’ whatever problem is going on or find out more information about idk something bad that happened to Jeremy.
Elena gets back to Mystic Falls feeling like apart of her is missing, feeling like something is off or not right or that she can’t remember something important. So then she could pull out her diary and go through it, giving the audience some surprise journal entries that she wrote about Damon last season and maybe Elena remembers Damon all on her own and Matt is the person she confides in about it.
And maybe it will take Elena a few episodes or something to remember Damon despite him invoking the sire bond to make her forget him or something."
Taa, a świstak siedzi..
Taa, miał to być taki mały szczegół a dla każdego z bohaterów to jest problem wagi państwowej i ciągle o nim nawijają od 6 odcinków i końca nie widać....... Jak to jest mały problem to ja dziękuje.
A weź mnie nie strasz... Wątek zabicia Klausa ciągnął sie jakieś... ile ? 27 odcinków ? A mnie tak nie męczył jak to cure i sire bond w ciągu sześciu.
Ta wypowiedź nie była przypadkiem zmyślona? Bo rzeczywiście nijak ma się do faktycznego stanu rzeczy..
Raczej to była prawda. Ale w porównaniu do tego, co może się jeszcze wydarzyć odnośnie sire bond, to uważam, że teraz naprawdę nie jest źle.
http://25.media.tumblr.com/3bbac065e3220ca4791befbf9fdbe520/tumblr_mhpqwc38zG1rh a5cgo1_400.gif <3
obawiam się, że scenka, którą nam dali może być jedyną Deleny...chyba nie ma się na co napalać.
IKR :)))))))))))))
I co dostaniemy? Tortury Damona.
http://25.media.tumblr.com/897a7607820f2ed9022208ee8cdfff93/tumblr_mhb6gevile1s3 rw7yo2_250.gif
Na święta rzeź, na walentynki tortury.. dobrze, że dzień dziecka wypada po sezonie.
OMG, dlaczego ja wcześniej na to nie wpadłam:DDD Przecież Julie jest zakochana w Ianie bez wzajemności, więc go w ten sposób ukarała:DDD
Juan <3333 Nie, nie go :D Co to za kara dla niego? Żadna. Julie potrzebuje poczucia wspólnoty, potrzebuje wiedzieć że nie tylko ona cierpi ale całe rzesze fanek Damona razem z nią :D
Hahaha jestem ciekawa jak wyglądają relację między Plec, Ianem a Niną :DDDD To musi być trochę niezręczne. Biedny Ian pewnie musi uważać na słowa i gesty żeby Julie nie odebrała niczego na opak.
tu jest chyba jak zwykle ubrana szaro, nudno, smętnie i mętnie, na Super Bowl miała boskie bordowe rurki :P
Swoją drogą czemu ją tak idiotycznie ubrali? Przecież jest wampirem, na co jej tyle ciepłych ciuchów? Czapka, kurtka, pod spodem ma jeszcze bezrękawnik, bluzę, lol..
Trochę tego za dużo fakt, sama kurtka by wystarczyła, czapkę z całą pewnością mogli sobie darować. Natomiast wampiryzm nie sprawi, że wampir nie będzie odczuwał zimna.
Ewentualnie Nina należy do osób wrażliwych na zimno i dlatego jest aż tak ciepło ubrana. Nie wiem gdzie były nagrywane sceny, więc ciężko mi stwierdzić jaka temperatura rzeczywiście tam panowała.
albo mi :D W każdym razie skoro doznają urazów podczas np. bójek to muszą też odczuwać zimno, ciepło, itp. Z tym, że mają zdolność do szybkiej regeneracji, no chyba że w grę wchodzi drewno albo werbena.
czyli wszystko jasne i niczego nie porąbałaś. Zatem w grę wchodzi opcja druga, w miejscu nagrywania scen musiało być faktycznie zimno i ekipa nie chciała narażać aktorów.
PS. w przypadku tego zimna znowu ukazała nam się logika twórców....
A zwracam honor, bordowe to ma jakieś podkolanówki. Aż musiałam screena sobie zrobić, chyba czas wymienić kontakty. ; o