PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122090
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Zakrztusiłam się tostem, prawie mnie zabiłaś.
A jakie te nogi miała mieć, skrzyżowane?
Albo w RZ.

Madame_7

Albo jak skoczek narciarski, V.

Edit, toż to rozchylone.
Głupia Madam.

użytkownik usunięty
Madame_7

Też chciałabym wiedzieć:D

Teraz mi będzie głupio czasem tak leżeć :/

Matko :D
Wiesz, że niektórzy stelenowcy są przekonani, że od 4x03 Katherine podaje się za Elenę? :D

Rainn

Osz kurna :DDDD Je błam:D To gdzie według nich jest cały czas Elena???? :D

_Sloneczko_2034

chyba wolę nie wiedzieć :)

użytkownik usunięty
Rainn

Jebłam

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

"We’ve gotten spoilers long before 4x04ish was aired that Vaughn would underestimate how much Damon cared for Elena. So yeah… Perhaps in 4x13 or 4x14 everyone on the island is in grave danger and Damon “breaks” the sire bond with Elena by telling her to never think of him again and to forget about him… perhaps to protect her and/or Jeremy or perhaps because Elena refuses to leave the island without him. Anyway, he tells her to forget about him and never think of him again.

Everyone but Damon and Rebekah go back to Mystic Falls and Debekah stay and try to idk… ‘fix’ whatever problem is going on or find out more information about idk something bad that happened to Jeremy.

Elena gets back to Mystic Falls feeling like apart of her is missing, feeling like something is off or not right or that she can’t remember something important. So then she could pull out her diary and go through it, giving the audience some surprise journal entries that she wrote about Damon last season and maybe Elena remembers Damon all on her own and Matt is the person she confides in about it.

And maybe it will take Elena a few episodes or something to remember Damon despite him invoking the sire bond to make her forget him or something."

Taa, a świstak siedzi..

hahahaha
hahaha
haha
ha
Nic z tego.

Julie mówiła, że sire bond nie ma być wielkim problemem. A tutaj ja widzę kolosalny problem.

Kate123

Taa, miał to być taki mały szczegół a dla każdego z bohaterów to jest problem wagi państwowej i ciągle o nim nawijają od 6 odcinków i końca nie widać....... Jak to jest mały problem to ja dziękuje.

Request_

Teraz to jest mały problem w porównaniu z tym co może się jeszcze wydarzyć odnośnie tego wątku.

Kate123

A weź mnie nie strasz... Wątek zabicia Klausa ciągnął sie jakieś... ile ? 27 odcinków ? A mnie tak nie męczył jak to cure i sire bond w ciągu sześciu.

użytkownik usunięty
Kate123

Ta wypowiedź nie była przypadkiem zmyślona? Bo rzeczywiście nijak ma się do faktycznego stanu rzeczy..

Raczej to była prawda. Ale w porównaniu do tego, co może się jeszcze wydarzyć odnośnie sire bond, to uważam, że teraz naprawdę nie jest źle.

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

http://25.media.tumblr.com/3bbac065e3220ca4791befbf9fdbe520/tumblr_mhpqwc38zG1rh a5cgo1_400.gif <3

Awwww <3
No i czekaj tu do czwartku.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

obawiam się, że scenka, którą nam dali może być jedyną Deleny...chyba nie ma się na co napalać.

Sathyriasiska

Ja myślę, że dostaniemy piękne Delenowe sceny, zobaczycie :P

Kate123

a w 4x14 nic :)))))))))))))))

Rainn

Tu się zgodzę, nie nastawiam się na Delenowe sceny w 4x14 :(

Kate123

odcinek w walentynki :)))))))))))))

Rainn

IKR :)))))))))))))
I co dostaniemy? Tortury Damona.
http://25.media.tumblr.com/897a7607820f2ed9022208ee8cdfff93/tumblr_mhb6gevile1s3 rw7yo2_250.gif

użytkownik usunięty
Kate123

Na święta rzeź, na walentynki tortury.. dobrze, że dzień dziecka wypada po sezonie.

To jest właśnie Nasza Julie :)))))))

ach tvd <3

ocenił(a) serial na 7

hehehehe no no umarłam :D

Kate123

jak miło :))))))))) to sprawi, że pokocham ten dzień jeszcze bardziej :)

Rainn

Same :)

Rainn

Julie tego dnia będzie cierpieć, więc fani musza wczuć się w jej depresyjny stan 14 lutego.

użytkownik usunięty
ailimenna

OMG, dlaczego ja wcześniej na to nie wpadłam:DDD Przecież Julie jest zakochana w Ianie bez wzajemności, więc go w ten sposób ukarała:DDD

Juan &lt;3333 Nie, nie go :D Co to za kara dla niego? Żadna. Julie potrzebuje poczucia wspólnoty, potrzebuje wiedzieć że nie tylko ona cierpi ale całe rzesze fanek Damona razem z nią :D
Hahaha jestem ciekawa jak wyglądają relację między Plec, Ianem a Niną :DDDD To musi być trochę niezręczne. Biedny Ian pewnie musi uważać na słowa i gesty żeby Julie nie odebrała niczego na opak.

Elena ma takie same spodnie jak Nina na Super Bowl. ; D

ocenił(a) serial na 8
Request_

tu jest chyba jak zwykle ubrana szaro, nudno, smętnie i mętnie, na Super Bowl miała boskie bordowe rurki :P

Sathyriasiska

no i tutaj ma takie same. xD

ocenił(a) serial na 8
Request_

jak na mój sokoli wzrok to jakieś takie brązowe :P

Sathyriasiska

Brązowe ma buciory do kolan a spodnie ma bordowe. ; D

Request_

ma brązowe spodnie i buty, plus czerwone podkolanówki czy coś :P

użytkownik usunięty
Rainn

Swoją drogą czemu ją tak idiotycznie ubrali? Przecież jest wampirem, na co jej tyle ciepłych ciuchów? Czapka, kurtka, pod spodem ma jeszcze bezrękawnik, bluzę, lol..

no właśnie :D

Trochę tego za dużo fakt, sama kurtka by wystarczyła, czapkę z całą pewnością mogli sobie darować. Natomiast wampiryzm nie sprawi, że wampir nie będzie odczuwał zimna.
Ewentualnie Nina należy do osób wrażliwych na zimno i dlatego jest aż tak ciepło ubrana. Nie wiem gdzie były nagrywane sceny, więc ciężko mi stwierdzić jaka temperatura rzeczywiście tam panowała.

użytkownik usunięty
ailimenna

No to widocznie musiało mi się porąbać z innym serialem, czy coś xD

albo mi :D W każdym razie skoro doznają urazów podczas np. bójek to muszą też odczuwać zimno, ciepło, itp. Z tym, że mają zdolność do szybkiej regeneracji, no chyba że w grę wchodzi drewno albo werbena.

ailimenna

Nie odczuwają zimna wgl, Rebekah tak powiedziała Mattowi jak jej kurtke chciał dać. ; D

użytkownik usunięty
Request_

Ha, właśnie :D Dzięki za przypomnienie:D

czyli wszystko jasne i niczego nie porąbałaś. Zatem w grę wchodzi opcja druga, w miejscu nagrywania scen musiało być faktycznie zimno i ekipa nie chciała narażać aktorów.

PS. w przypadku tego zimna znowu ukazała nam się logika twórców....

Sathyriasiska

A zwracam honor, bordowe to ma jakieś podkolanówki. Aż musiałam screena sobie zrobić, chyba czas wymienić kontakty. ; o

ocenił(a) serial na 8
Request_

spoko loko :D

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

http://24.media.tumblr.com/aafc7b4c30e9889b1243de0b1db7fc3e/tumblr_mhpinez0SV1qd 1kvjo2_250.gif to będzie mój nowy reaction gif na posty Stelenowców