PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122088
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty

Już się nie mogę doczekać, jak się zorientują jacy naiwni byli i że trzeba było słuchać Kola.. lol.

użytkownik usunięty

to pewnie będzie dopiero w okolicach 4x20 - to odcinek pilotażowy spin-offu (?). Reb i Klaus wyjadą, więc to oznacza, że dadzą sobie spokój z MF i cure. Dopiero wtedy. Chociaż w jakimś wywiadzie była mowa o tym, że 4x14 czy tam 4x15 będzie takim jakby finałem dla paru wątków.

użytkownik usunięty

Było coś takiego? Mam nadzieję, że chodzi o sire bond, ugh.

ocenił(a) serial na 9

dokładnie. to sie robi żałosne. albo znajdą i nastanie ciemność, chyba tak w książce było

Request_

mam alternatywną teorię, którą chyba wyślę scenarzystom: lekarstwo na wampiryzm w pewnym sensie istnieje: otóż szukając go tak czy inaczej ekipa z MF wybije wszystkie wampiry, więc problem wampiryzmu na świecie się rozwiąże xDDDDDDDDDDDDDDD

Cudzoziemka87

http://www.youtube.com/watch?v=jaaYWO8Xm3U damon & elena || I can't let you go (4x12) [Mrseclipse555]

Rainn

świetny i piosenka fajna ;)

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

"NINA AND IAN ARE HOLDING HANDS
JESUS"

Niesamowite :o :D

użytkownik usunięty

:OOOOOOOOOO

wooooow :O

ten news odmienił moje życie... już nigdy nic nie będzie takie samo xD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Nie no poważnie, wchodzę na tumblra a tam:
OMG IAN POCAŁOWAŁ NINĘ
OMG IAN I NINA TRZYMAJĄ SIĘ ZA RĘCE

Niektórzy nadal nie odróżniają fikcyjnej pary od realnej pary.

ja kiedyś słyszałam "teorie", że początkowo Ian i Nina "ukrywali swoje uczucia, żeby nie robić przykrości Paulowi" xDDDD tak, bo biedny Paweł płakał potem w poduszkę, co tam, że ma żonę xD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

tego nie słyszałam, dobre!:D

moja bogata wyobraźnia podsunęła mi od razu obraz, jak Paweł z rynną na twarzy płacze w swej przyczepie kempingowej, a do jego drzwi dobija się ekipa "Paweł, musisz wrócić na plan, proszę, otwórz, przecież masz kontrakt, musisz grać w tym serialu, choć wiemy jak Ci ciężko..." xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

ekhm... ja trafiłam na takie fanfiction........ :DDDDDDD

znaczy, że Paul płacze, bo Nina i Ian są razem? o nie, nie, nie, nawet o tym nie myśl, to nie ja napisałam xD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

z czystej ciekawości przejrzałam 2 rozdziały :D kręcili Stelenowe sceny, oboje byli podnieceni, Nina przestawała myśleć o Ianie, unikała go, płakała, gdy Paul się z kimś umówił, Paul rozpaczał z powodu Iana i takie tam :DD A ostatnio zerkałam i ten fanfic ma już 15 rozdziałów - boję się, co tam się dzieje xD

OMG :DDDD

o nie mogę, nie wierzę, to tak debilne, że aż fascynujące ^^

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

^^^^^^
wyobraźnia niektórych fanów mnie przeraża, serio.

xDDDDDDDDDD

z ciekawości: było coś o Terrey?? zgaduję, że kiedy Paul kręcił Stelenowe sceny, Joseph Morgan zaprosił ją do siebie, by "pokazać jej swój największy kołek, twardszy niż z białego dębu" xD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie pamiętam :( w tych 2 rozdziałach chyba nie.

szkoda, że nikt jej nie wziął pod uwagę... może była wtedy na planie Słodkich Kłamstewek i mordowała aktorkę grającą Alison xD

użytkownik usunięty

http://media.tumblr.com/tumblr_m77edu7sbG1qlizwq.gif

a podczas gdy kręcone były podniecające Stelenowe sceny, Ian znajdował ukojenie w ramionach Julie.... <333333 MY FEELINGS ;(

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Juan <333

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Jebłam:D

Cudzoziemka87

OMG.... ; DD

Cudzoziemka87

http://24.media.tumblr.com/840f39d08d2b83afd1de82c9480ba89e/tumblr_mhlzmdRDZG1qd 05v5o1_500.jpg
Kocham jej nową fryzurę <3

Kate123

Ja też, chcę taką:D

alien_2

Ja niby taką mam, ale u niej wygląda lepiej :D

Kate123

Ja mam obcięte na prosto i dłuższe niż ona, miałam też grzywkę ale z tego już mam resztki więc to dobra baza pod taką fryzurę:D Muszę tylko poszukac czasu i kasy bo boję się co wyszłoby z moich prób:D
U niej wszystko wygląda lepiej:P

alien_2

To koniecznie musisz iść :D Ja się zawsze boję jak idę do fryzjera, że będę miała zepsutą fryzurę, ale na szczęście zawsze wychodzi dobrze :P Może dlatego, że nie są to jakieś ogromne zmiany, lubię mieć dłuższe włosy i zawsze mówię, że chcę tylko troszkę podciąć :D
Właśnie :(

Kate123

Mi od kilku lat obcina dobra koleżanka i przeważnie mówię "Rób jak uważasz":D Rzadko kiedy wiem co chcę, przeważnie wiem że chcę coś zmienic;P I ona wymyśla a to pocieniowac, a to grzyweczka itd. Za każdym razem moje włosy są dla niej wyzwaniem bo szybko rosną i zmieniają się w bezkształtną szopę:D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też tak mówię, a potem się okazuje, że tracę połowę włosów:P

Kate123

wygląda o 5 lat młodziej! :) w końcu elena nie będzie mieć przyklapniętych włosów. teraz jeszcze czekam na jakieś zdjęcie, gdzie ma je rozpuszczone żeby w pełni je zobaczyć :D

Brooklynne_Accola

http://24.media.tumblr.com/563ea62ba1983d94bbb68ff1d6d713e1/tumblr_mhm2dpoiFQ1rd q50do1_500.jpg
Tutaj trochę lepiej widać :)

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

Mnie tylko zastanawia co będzie, jak Kath się pojawi, a wszystko wskazuje na to, że wróci;P Doczepią jej włosy,czy okaże się, że obie się tak samo obcięły?:D

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

"Nina owes Ian some congrats sex for winning
Or
Ian owes Nina some sorry we beat you sex
Either way, there is going to be Nian and sex ok"

...ok.

użytkownik usunięty

http://media.tumblr.com/tumblr_lt4lqplGtu1qb473v.gif

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Hm, czy mi się wydaje, czy Papa Original wróci do serialu (jakim cudem to nie wiem:p) ?

what are you talking about?

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Nie wiem, coś za dużo Sebastiana Roche widzę dziś na dashu. W 4x16 mają ponoć wrócić Finn i Kol, to czemu i nie Mikael..

mi tam papy nie brakowało, no ale zobaczymy, co tam wykombinują...

użytkownik usunięty

GOD PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

http://powerlesbian.tumblr.com/post/42125645081 genialny gifset

Kluski z łzą w oku brakuje :(

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Mi go tam żal nie było. Sprawiedliwości stało się zadość. Ale gra Josepha po prostu powala..