Już się nie mogę doczekać, jak się zorientują jacy naiwni byli i że trzeba było słuchać Kola.. lol.
to pewnie będzie dopiero w okolicach 4x20 - to odcinek pilotażowy spin-offu (?). Reb i Klaus wyjadą, więc to oznacza, że dadzą sobie spokój z MF i cure. Dopiero wtedy. Chociaż w jakimś wywiadzie była mowa o tym, że 4x14 czy tam 4x15 będzie takim jakby finałem dla paru wątków.
dokładnie. to sie robi żałosne. albo znajdą i nastanie ciemność, chyba tak w książce było
mam alternatywną teorię, którą chyba wyślę scenarzystom: lekarstwo na wampiryzm w pewnym sensie istnieje: otóż szukając go tak czy inaczej ekipa z MF wybije wszystkie wampiry, więc problem wampiryzmu na świecie się rozwiąże xDDDDDDDDDDDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=jaaYWO8Xm3U damon & elena || I can't let you go (4x12) [Mrseclipse555]
Nie no poważnie, wchodzę na tumblra a tam:
OMG IAN POCAŁOWAŁ NINĘ
OMG IAN I NINA TRZYMAJĄ SIĘ ZA RĘCE
Niektórzy nadal nie odróżniają fikcyjnej pary od realnej pary.
ja kiedyś słyszałam "teorie", że początkowo Ian i Nina "ukrywali swoje uczucia, żeby nie robić przykrości Paulowi" xDDDD tak, bo biedny Paweł płakał potem w poduszkę, co tam, że ma żonę xD
moja bogata wyobraźnia podsunęła mi od razu obraz, jak Paweł z rynną na twarzy płacze w swej przyczepie kempingowej, a do jego drzwi dobija się ekipa "Paweł, musisz wrócić na plan, proszę, otwórz, przecież masz kontrakt, musisz grać w tym serialu, choć wiemy jak Ci ciężko..." xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
znaczy, że Paul płacze, bo Nina i Ian są razem? o nie, nie, nie, nawet o tym nie myśl, to nie ja napisałam xD
z czystej ciekawości przejrzałam 2 rozdziały :D kręcili Stelenowe sceny, oboje byli podnieceni, Nina przestawała myśleć o Ianie, unikała go, płakała, gdy Paul się z kimś umówił, Paul rozpaczał z powodu Iana i takie tam :DD A ostatnio zerkałam i ten fanfic ma już 15 rozdziałów - boję się, co tam się dzieje xD
z ciekawości: było coś o Terrey?? zgaduję, że kiedy Paul kręcił Stelenowe sceny, Joseph Morgan zaprosił ją do siebie, by "pokazać jej swój największy kołek, twardszy niż z białego dębu" xD
szkoda, że nikt jej nie wziął pod uwagę... może była wtedy na planie Słodkich Kłamstewek i mordowała aktorkę grającą Alison xD
a podczas gdy kręcone były podniecające Stelenowe sceny, Ian znajdował ukojenie w ramionach Julie.... <333333 MY FEELINGS ;(
http://24.media.tumblr.com/840f39d08d2b83afd1de82c9480ba89e/tumblr_mhlzmdRDZG1qd 05v5o1_500.jpg
Kocham jej nową fryzurę <3
Ja mam obcięte na prosto i dłuższe niż ona, miałam też grzywkę ale z tego już mam resztki więc to dobra baza pod taką fryzurę:D Muszę tylko poszukac czasu i kasy bo boję się co wyszłoby z moich prób:D
U niej wszystko wygląda lepiej:P
To koniecznie musisz iść :D Ja się zawsze boję jak idę do fryzjera, że będę miała zepsutą fryzurę, ale na szczęście zawsze wychodzi dobrze :P Może dlatego, że nie są to jakieś ogromne zmiany, lubię mieć dłuższe włosy i zawsze mówię, że chcę tylko troszkę podciąć :D
Właśnie :(
Mi od kilku lat obcina dobra koleżanka i przeważnie mówię "Rób jak uważasz":D Rzadko kiedy wiem co chcę, przeważnie wiem że chcę coś zmienic;P I ona wymyśla a to pocieniowac, a to grzyweczka itd. Za każdym razem moje włosy są dla niej wyzwaniem bo szybko rosną i zmieniają się w bezkształtną szopę:D
wygląda o 5 lat młodziej! :) w końcu elena nie będzie mieć przyklapniętych włosów. teraz jeszcze czekam na jakieś zdjęcie, gdzie ma je rozpuszczone żeby w pełni je zobaczyć :D
http://24.media.tumblr.com/563ea62ba1983d94bbb68ff1d6d713e1/tumblr_mhm2dpoiFQ1rd q50do1_500.jpg
Tutaj trochę lepiej widać :)
Mnie tylko zastanawia co będzie, jak Kath się pojawi, a wszystko wskazuje na to, że wróci;P Doczepią jej włosy,czy okaże się, że obie się tak samo obcięły?:D
"Nina owes Ian some congrats sex for winning
Or
Ian owes Nina some sorry we beat you sex
Either way, there is going to be Nian and sex ok"
...ok.
Hm, czy mi się wydaje, czy Papa Original wróci do serialu (jakim cudem to nie wiem:p) ?
Nie wiem, coś za dużo Sebastiana Roche widzę dziś na dashu. W 4x16 mają ponoć wrócić Finn i Kol, to czemu i nie Mikael..