http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xf_GJSrVJn8 - scenka
W sumie nic ciekawego po za tym, że Caro wygląda okropnie :D
Elena jest żałosna.. tyle mam do powiedzenia. No i ponieważ okazało się, że nie włączy uczuć w tym odcinku, to już nie jestem pozytywnie nastawiona na ten odcinek.
Moim skromnym zdaniem Elka włączy uczucia w przedostatnim odcinku, albo w ogóle i to ona weźmie cure i w ten sposób wróci stara ludzka Elena :/ Bo nie włączy uczuć, ani w 4x20, ani 4x21 więc zostają nam 2 ostatnie odcinki :/
Skąd pewność, że nie włączy w 4x21? Moim zdaniem tytuł odcinka sugeruje, że wręcz przeciwnie.
Szczerze to ja już w to zwątpiłam, że ona włączy te uczucia :/ Mam już dosyć tego sezonu niech on się już wreszcie kończy i mam nadzieję, że 5 będzie o niebo lepszy bo jak stoczy się jeszcze bardziej jak 4 to zrezygnuje z TVD bo takiego gówna nie da się oglądać :/
Jeżeli nie włączy w 21 odcinku, to bye bye... To jakaś tragedia, jak długo mamy oglądać Elenę kradnącą ciuszki? Fascynujące doprawdy..
Bardzo ma ekscytującą tą swoją podróż nie ma co :/ Ja już na prawdę tracę cierpliwość do tego co wymyślają scenarzyści bo to z odcinka na odcinek robi się coraz gorsze :/ Elena jest żałosna, Damon ze Stefem tylko łażą i ględzą, że muszą włączyć Elene, Caro organizuje prom jakby to była najważniejsza czynność w jej życiu, Bonnie jest w tym towarzystwie chyba najnormalniejsza w chwili obecnej, no i jeszcze Reb pragnąca za wszelką cenę zostać ludziem, ://///To są jakieś kpiny z fanów serialu czy to tylko ja mam za duże wymagania co do tego serialu?
Mi się też wydaje, że włączy w 4x21. Wiadomo, że nie mogli tego wątku skończyć po 2 odcinkach, ale ciągnąć to aż do finału to już by była przesada.
Jak Stefan weźmie czopa, to w ogóle stanie się bezużyteczną postacią w tym serialu...
Mi się marzy, żeby Julie w końcu zaczęła naprawiać jego postać. Przecież jak nie jest blisko Eleny to da się go znieść. I niech coś zrobi też z Caro, bo to, co w tym sezonie się z nią dzieje doprowadza mnie do szału.
Ja Stefana toleruję jako kalkulującego "na zimno" racjonalistę i przede wszystkim jak współpracuje z Damonem zamiast go męzcyć i nim manipulować...
Może przejmie rolę human Eleny i będzie chciał wszystkich czynić lepszymi:P
W sumie już to robi.... tyle że w mega denerwujący sposób. .A zwłaszcza się uparł na naprawianie Eleny (sic!)
Brrrrrrr chyba nie podoba mi się ten pomysł.
O matko jakby to on wziął cure to stałby się jeszcze większą męczydupą :/ Mi się jednak wydaje, że Stef wypada z kolejki i to albo Elena, albo Damon wezmą czopka bo jak inaczej dowiemy się o prawdziwości uczuć Eleny tak żeby już nikt nie miał żadnych wątpliwości?
Stefana nie rozważałam do tej pory w kontekście czopka;P
To byłoby dziwne, choć z dugiej strony...;DDDD
Tylko tyle, że Elka podkupi Caro sukienkę żeby jej zrobić na złość. Elka zachowuje się jak rozkapryszony bachor, który twierdzi, że nic go nie obchodzi po za nim samym :/
Ale w sumie dobrze,że to zrobi bo Caro w niej wygląda paskudnie :D A tak poważnie, to też uważam,że Elena zachowuję się jak rozwydrzony bachor;/
Obejrzałam 3 kolejne odcinki Chucka :D
No i jak?
Ja dzisiaj obejrzałam 7 odcinków Losta kurde ten serial jest zajebisty :DDDDDD
Pojawiła się Jill. Miałaś rację sucz z niej. Ale na końcu Chuck ją fajnie załatwił :D Byłam normalnie dumam z niego :D
Ooo to widzę,żę Ci szybko idzie :D Masz już ulubionego bohatera? :)
Bo ja wiem na razie wszyscy są spoko :D Nie mam jeszcze ulubionego każdy na swój sposób jest fajny i wnosi jakąś ciekawą historię do serialu :DDD
To już ją złapali? Jak Ci się podobała Sara w tych odcinkach?
Czyli nie masz jeszcze swoich ulubieńców:D
Tak w 8 odcinku ją złapali:D Sarah jest świetna:D W ogóle nie było widać,że jest zazdrosna :D
No w sumie to najbardziej lubię Kate fajna z niej dziewczyna jest :DDDD
Który teraz będziesz oglądać?
Samych facetów praktycznie :D Sawyera, Charliego, Locka, Hurleya,Desmonda, pana Eko i więcej nie pamiętam :P
Nie mam pojęcie kto to Desmond i pan Eko więc na ich temat się nie wypowiem:DDD Co do reszty, którą wymieniłaś to też ich lubię, ale z tej 4 co wymieniłaś to najbardziej lubię Sawyera, a i lubię też Jack'a:D:D:D
Oboje się pojawią w 2 sezonie :D Ja i tak już wszystkich nie pamiętam :P Sawyer wymiata:D Ja obejrzałam tylko do 3 albo 4 sezonu, więc niektórych bohaterów w ogóle nie poznałam, więc możliwe że bym kogoś jeszcze dołożyła,gdybym całość widziała.
Ja dostałam bzika na punkcie tego serialu jednego dnia obejrzałam 7 odcinków :D Pojawią się jeszcze jacyś inni rozbitkowie? Naprawdę? Ok lepiej nie pisz sama się dowiem jak obejrzę :D:D:D
Nie pisz sama się dowiem :D Do tego serialu nie chcę żadnych spoilerów :D No chyba, że się w czymś pogubię to będę was prosiła o wyjaśnienia o co biega :DDD
http://24.media.tumblr.com/cc7e24481bf3522a3a0940612b460d2f/tumblr_mgl2zcYNGi1rp 4im3o1_500.gif
Uwielbiam sposób w jaki Damon patrzy na Elenę w tym momencie:D
Jest to widoczne przez krótką chwilę tylko ale niesamowite:DD
http://24.media.tumblr.com/3a531e1bad9679ec77961bc0d25cc2d3/tumblr_mfpa78T9Vu1qb nhuno3_500.gif bye
Przecież to nie było naprawdę, Elena była po praniu mózgu, a Damon ją zgwałcił. Też się masz czym zachwycac;p
Dobra, masz rację:/
http://static.tumblr.com/a0f0b5e86483961fa4c5c74df44413fe/gjk2d95/1Bnml4zh9/tumb lr_static_tumblr_m2rgjszuwt1qdz3mzo1_r1_250.gif tu nie była po praniu mózgu, ale tez pewnie próbował ją gwałcić.. ale jak na próbę gwałtu, to się zbytnio nie opierała;P