Musiałabyś mi bardzo podpaść, a na to się nie zanosi więc nie masz się o co martwić :P:P:P:P:P
Dobra Oluś ja uciekam spać :**************** Dobranoc:******** Kolorowych Snów:*********
Zdałam sobie właśnie sprawę z dwóch rzeczy:D W TVOP nie ma już pomocników dla jury. WHY??? Czegoś mi właśnie kurcze brakowało:/ A druga sprawa,w te święta nie oglądałam "Kogla Mogla", a to tradycja u mnie:/ xD Ada, chodź, oglądamy, od razu ci się humor poprawi:D
Ech.... 8 dni. Nudno jak nie ma co tydzień odcinków TVD. Mimo wszystko zawsze jestem ciekawa co wymyśla Placek. Już po 4x19 nie będzie przerwy, co?
po tym 19 odcinku, kolejny (20) to chyba będzie wprowadzenie do spinn-offu, odcinek będzie właściwie tylko o pierwotnych, z tego co wiem
Hejka :D Biorą nas na przetrzymanie :) Mi się wydaje, że dadzą scenkę dopiero koło piątku:D
To juz niebawem w sumie. Uzaleznilam sie od Suits, juz prawie skonczylam , co ja pocze ze swoim zyciem jak zakoncze?!
Będziesz czekała z niecierpliwością na następny sezon tak samo jak ja :D Oglądałaś White Collar?
Świetny :D:D:D To jak skończysz Suits to spróbuj White Collar bo to są moje ulubione wakacyjne seriale :D White Collar ma już 4 sezony więc tak szybko Ci nie pójdzie :D
http://www.filmweb.pl/serial/Bia%C5%82e+ko%C5%82nierzyki-2009-500917
Masz poczytaj sobie :D
Juz obczailam... Nie,nie, nie, nie...... Za duzo odcinkow, juz teraz siedzie do 1 w nocy :D I glowny aktor zdaje sie byc przystojny, nie chce sie znowu zakochac.... Ja jestem taka walnieta... Teraz w pracy, mysle o Harvey-u, musze sie leczyc...
Nie znasz Matta Bomera? Na prawdę polecam Ci ten serial bo jest świetny!!! Jak Ci się zacznie nudzić to sięgnij po niego bo jest warty obejrzenia :D
Jak bedzie wakacyjna przerwa to pewnie cos obczaje, choc juz mam dwa seriale na lato Suits i Breaking Bad... :D
Suits dopiero od lipca, a White Collar w tym sezonie wraca dopiero we wrześniu niestety.
Breaking Bad podobnie, ale jeszcze True Blood w czerwcu, wiec nie bedzie tak zle...
Ja mam bardzo mało seriali, które lecą latem :( Dwa wcześniej wymienione i jeszcze Covert Affairs.
Ja obejrzalam pare scen Chucka i Blair na jutube i stwierdzilam, ze moze chociaz dla tych wspanialych scen obejrze, no i sie dobrze konczy, a to juz duzo, ja lubie jak sie dobrze cos konczy....
Dla mnie najważniejsze jest żeby seriale kończyły się dobrze bo takie bez happy endu mnie nie kręcą :D:D A jeszcze najlepiej gdyby to dobrze było po mojej myśli :D
Chuck się dobrze kończy :D, Smallville też się dobrze kończy :D Kurczę nie mogę sobie przypomnieć żadnego więcej :P
nie znasz Bomera? zobacz White Collar koniecznie ;) uroczy jest. Ale i tak moją ulubioną postacią w White Collar jest Mozzie ;)
;) hm...chyba nie. Ja go znam z White Collar i w Glee miał epizod. Jest podobno brany pod uwagę do roli Greya, ale ja go z żadnego filmu nie kojarzę :)
Teraz strasznie duzo aktorow jest branych pod uwage do roli Greya, ciekawe kogo w koncu wybiora...
to prawda...ja wciąż tego nie przeczytałam, chociaż czeka... ;) ale słyszałam tyle samo zachwytów co krytyki, więc tak to cały czas odkładam.
Nie nie grał w supermenie :D Jeżeli chodzi o filmy to fajną, ale krótką role miał w In time :D