Delena EndGame:D
100% RIGHT:DD
AMEN:DDD
Pytanie kiedy ten End? I co nam zaserwują wTVD w międzyczasie:DD??
Mi by nie przeszkadzało gdyby dali nam niedługo trochę (no kilka odcinków chociaż a nie 60 sekund;))) Deleny i ich związku w jakichś takich fajnych odsłonach - tak żeby Damon i Elena mogli być chociaż przez trochę dłuższą chwilę taką barwną parą jaką mogliby być:D!! Tyle jak na razie zmarnowanego potencjału:((;P
A w międzyczasie niech się dzieją jakieś fabularne wyzwania i dramaty - jak to w TVD - Ale na koniec serialu to już koniecznie DELENA PASSIONATE LUV and SOULMATES FRIENDSHIP ENDGAME FOREVER. :DDDDDDDDD
To moja wish lista;PPP
Mogę złożyć zamówienie na małe opowiadanko?:D Bo ja sama mam w głowie kilka scenariuszy, ale lubię czytać czyjeś ff ;)
Mi akurat w tygodnu trudno znaleźć czas na pisanie:), ale jak mnie jakaś wizja dopadnie, to muszę ją spisać tak czy inaczej bo wtedy mi w głowie nie siedzi:D
A jakie masz scenariusze na myśli?:))
Może coś wymyślimy:DDD
1. Elena zostaje ponownie człowiekiem, sire shit znika, Elena już w miarę otrząsnęła się z szoku po powrocie uczuć - i chodzi mi o rozmowę Delenową po tym wszystkim, no wiesz ;)
2. Scena tortur. Elena jest przekonana, że Damon nie pozwoli jej skrzywdzić, więc upiera się, że uczuć nie włączy, ale Damon jest już zmęczony całą tą sytuację i mówi jej, że da jej żyć tak jak ona tego chce, ale on nie chce na to patrzeć. I dodaje coś w stylu "Pamiętaj, że zawsze będę obok, jeśli kiedykolwiek byś mnie potrzebowała...". A do Eleny dociera to co powiedział no i wiadomo, powoli wraca do siebie;)
O, takie:P
hmmmmmm
fajny materiał, fajny:))
na razie mam coś co napisałam już wcześniej więc zaraz wkleję:D
a te senariusze o których piszesz wyżej też można rozwinąć. pokombinuję w wolnej chwili:D
a może Ty też napiszesz jakieś ff:) Chętnie bym przeczytała:)))
Ja też!!! :DDDD Nienawidzę zimy !!! Ja jestem dziewczyna w lecie urodzona i uwielbiam ciepełko i słoneczko :DDD
No to przybij pionę ja też z sierpnia :D Który sierpnia dokładnie? Znak zodiaku Lew?
lew, 17 :D eh, już wysłałam zgłoszenie do serwisu, czekam na szczegółowe informacje, laptop już spakowany, najprawdopodobniej jutro go wyśle.. ma przyjść w ciągu tygodnia :)
Ja z 6 i też Lew :D No to dobrze, że nie będziesz musiała czekać nie wiadomo ile na naprawę :)
Tak, oto scenka http://theoriginalsonline.com/2013/04/the-originals-pilot-new-preview-clip-court esy-of-eonline/
http://glosowanie.duluxletscolour.pl/lokalizacje/
Głosujcie na Toruń na pawilon na Gagarina:D Toruńscy studenci będą wam wdzięczni za pokolorowanie tego cudownego miejsca:D No a potem możecie tam wpaśc do Kapcia na piwko studenckie:D Poza tym wiem, że są osoby z Torunia więc podawac dalej:D
Noo:D Wiedziałam, że mogę na was liczyc:D Tam jest w tym pawilonie najlepsze miejsce na studenckie piwko:D Jak odmalują to wpadajcie:D
Tobie powinno zależec żeby na zewnątrz Kapcia ładnie było:D
Nie wiedziałam, że ci z Opola są tacy zawzięci! A to jest tylko do jutra. Ta farba będzie nasza!!!
A jak myślisz, Bloody Mary mnie odwiedziła:P Że też Reb za tym tęskni:/ Chyba, że miała jakieś magiczne czopki na ból..
O biedna :((( Mi zawsze no-spa pomaga :) Fakt. może ona głupia nawet nie pamięta tego bólu po 1000 latach :D
To raczej Dżuli ma meno i nie pamięta:P Mi tylko ibuprom, a i tak muszę się tego sporo nałykać:/
Mi leżenie plackiem i amerykańskie filmy dla nastolatków. No i czekolada i wyzywanie wszystkich dookoła.
Chciałabym żeby mój @ wyglądał jak w tych reklamach, co kobitki kręcą tyłkami w białych, obcisłych spodniach albo tańczą w przewiewnych sukienkach na słonecznej łące. Za tym stoją faceci, bo kto mógłby być takim ignorantem. Jakie kobity idą na taką ściemę:p
Genialny :D nie mogę uwierzyć, że ten palant wyda MIke'a Jessice. Mając takich przyjaciół facet nie potrzebuje wrogów. Pewnie za chwilę zacznę drugi sezon, bo nie mogę się doczekać reakcji.
Swoją drogą dziwi mnie, że taki poukładany Harvey na to wszystko przymyka oko i nie naciska, żeby skończył studia :P