PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
annab93

Delena EndGame:D
100% RIGHT:DD
AMEN:DDD

Pytanie kiedy ten End? I co nam zaserwują wTVD w międzyczasie:DD??

Mi by nie przeszkadzało gdyby dali nam niedługo trochę (no kilka odcinków chociaż a nie 60 sekund;))) Deleny i ich związku w jakichś takich fajnych odsłonach - tak żeby Damon i Elena mogli być chociaż przez trochę dłuższą chwilę taką barwną parą jaką mogliby być:D!! Tyle jak na razie zmarnowanego potencjału:((;P

A w międzyczasie niech się dzieją jakieś fabularne wyzwania i dramaty - jak to w TVD - Ale na koniec serialu to już koniecznie DELENA PASSIONATE LUV and SOULMATES FRIENDSHIP ENDGAME FOREVER. :DDDDDDDDD

To moja wish lista;PPP

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

Mogę złożyć zamówienie na małe opowiadanko?:D Bo ja sama mam w głowie kilka scenariuszy, ale lubię czytać czyjeś ff ;)

Mi akurat w tygodnu trudno znaleźć czas na pisanie:), ale jak mnie jakaś wizja dopadnie, to muszę ją spisać tak czy inaczej bo wtedy mi w głowie nie siedzi:D

A jakie masz scenariusze na myśli?:))
Może coś wymyślimy:DDD

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

1. Elena zostaje ponownie człowiekiem, sire shit znika, Elena już w miarę otrząsnęła się z szoku po powrocie uczuć - i chodzi mi o rozmowę Delenową po tym wszystkim, no wiesz ;)
2. Scena tortur. Elena jest przekonana, że Damon nie pozwoli jej skrzywdzić, więc upiera się, że uczuć nie włączy, ale Damon jest już zmęczony całą tą sytuację i mówi jej, że da jej żyć tak jak ona tego chce, ale on nie chce na to patrzeć. I dodaje coś w stylu "Pamiętaj, że zawsze będę obok, jeśli kiedykolwiek byś mnie potrzebowała...". A do Eleny dociera to co powiedział no i wiadomo, powoli wraca do siebie;)

O, takie:P

hmmmmmm
fajny materiał, fajny:))
na razie mam coś co napisałam już wcześniej więc zaraz wkleję:D
a te senariusze o których piszesz wyżej też można rozwinąć. pokombinuję w wolnej chwili:D
a może Ty też napiszesz jakieś ff:) Chętnie bym przeczytała:)))

anik756

Dziewczynki ja uciekam spać. Dobranoc :*** Kolorowych :***

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dobranoc Kochana :******

użytkownik usunięty
anik756

Jezu, idę się myć:D Pewnie już nikogo nie będzie, więc dobranoc:*

ocenił(a) serial na 8

Dobranoc :******* My epic luv<3333333

ocenił(a) serial na 6

Dobranoc :D

anik756

Hej Dziewczynki :) Co tam? :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Hej:D A nic ciekawego :D A co u Ciebie?

anik756

Hej :) U mnie cudownie :) Jest piękny dzień, słoneczko świeci i włączyłam sobie Lost :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

U mnie też śliczna pogoda świeci słoneczko i jest cieplutko :D

anik756

Kocham taką pogodę :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ja też!!! :DDDD Nienawidzę zimy !!! Ja jestem dziewczyna w lecie urodzona i uwielbiam ciepełko i słoneczko :DDD

anik756

ja też dziewczyna w lecie urodzona, sierpień :D

ocenił(a) serial na 8
annab93

No to przybij pionę ja też z sierpnia :D Który sierpnia dokładnie? Znak zodiaku Lew?

anik756

lew, 17 :D eh, już wysłałam zgłoszenie do serwisu, czekam na szczegółowe informacje, laptop już spakowany, najprawdopodobniej jutro go wyśle.. ma przyjść w ciągu tygodnia :)

ocenił(a) serial na 8
annab93

Ja z 6 i też Lew :D No to dobrze, że nie będziesz musiała czekać nie wiadomo ile na naprawę :)

anik756

Będzie dzisiaj scenka?

alien_2

Tak, oto scenka http://theoriginalsonline.com/2013/04/the-originals-pilot-new-preview-clip-court esy-of-eonline/

Kate123

Dzięki:) Szkoda, że w sumie nic ciekawego:(

ocenił(a) serial na 7
alien_2

a tam nic ciekawego, muzyczka mroczna na końcu.

anik756

http://glosowanie.duluxletscolour.pl/lokalizacje/
Głosujcie na Toruń na pawilon na Gagarina:D Toruńscy studenci będą wam wdzięczni za pokolorowanie tego cudownego miejsca:D No a potem możecie tam wpaśc do Kapcia na piwko studenckie:D Poza tym wiem, że są osoby z Torunia więc podawac dalej:D

użytkownik usunięty
alien_2

Skoro nie ma Krakowa, to zagłosuję:D

To jest zaraz koło mojego UMK, będę o was myślec kiedy będę patrzyła na kolorowy pawilon:D

alien_2

Też zagłosowałam, bo nie było Wrocławia :D

Kate123

Noo:D Wiedziałam, że mogę na was liczyc:D Tam jest w tym pawilonie najlepsze miejsce na studenckie piwko:D Jak odmalują to wpadajcie:D

alien_2

Dzięki za zaproszenie :D Jak będę kiedyś w pobliżu to na pewno wpadnę :)

Kate123

Wpadajcie wszystkie na Juwenalia do Torunia, 10 maja będzie Kult:D

alien_2

Oł jeee, prawie wygrywamy :D

Rainn

Tobie powinno zależec żeby na zewnątrz Kapcia ładnie było:D
Nie wiedziałam, że ci z Opola są tacy zawzięci! A to jest tylko do jutra. Ta farba będzie nasza!!!

ocenił(a) serial na 8
anik756

Jest ktoś? Bo chce mi się popisać z kimś :DDD

użytkownik usunięty
anik756

Ja jestem, ale w stanie agonalnym:P

ocenił(a) serial na 8

Czemu? Co się dzieje?

użytkownik usunięty
anik756

A jak myślisz, Bloody Mary mnie odwiedziła:P Że też Reb za tym tęskni:/ Chyba, że miała jakieś magiczne czopki na ból..

ocenił(a) serial na 8

O biedna :((( Mi zawsze no-spa pomaga :) Fakt. może ona głupia nawet nie pamięta tego bólu po 1000 latach :D

użytkownik usunięty
anik756

To raczej Dżuli ma meno i nie pamięta:P Mi tylko ibuprom, a i tak muszę się tego sporo nałykać:/

ocenił(a) serial na 8

Taki już nasz babski los :/// Comiesięczna męczarnia :/

użytkownik usunięty
anik756

Ale i tak bym nie chciała być facetem:P

ocenił(a) serial na 8

Ja też nie :DDD

ocenił(a) serial na 6

Ja płaczę :D I piję colę....

Mi leżenie plackiem i amerykańskie filmy dla nastolatków. No i czekolada i wyzywanie wszystkich dookoła.

użytkownik usunięty
alien_2

Chciałabym żeby mój @ wyglądał jak w tych reklamach, co kobitki kręcą tyłkami w białych, obcisłych spodniach albo tańczą w przewiewnych sukienkach na słonecznej łące. Za tym stoją faceci, bo kto mógłby być takim ignorantem. Jakie kobity idą na taką ściemę:p

Są tak wiarygodne jak wiedza Julie o prawdziwej miłości;P Marketing!

ocenił(a) serial na 7
anik756

Anik, skończyłam właśnie pierwszy sezon Suits :)

ocenił(a) serial na 8
lola881

I jak wrażenia? Drugi jest jeszcze fajniejszy :DDD

ocenił(a) serial na 7
anik756

Genialny :D nie mogę uwierzyć, że ten palant wyda MIke'a Jessice. Mając takich przyjaciół facet nie potrzebuje wrogów. Pewnie za chwilę zacznę drugi sezon, bo nie mogę się doczekać reakcji.
Swoją drogą dziwi mnie, że taki poukładany Harvey na to wszystko przymyka oko i nie naciska, żeby skończył studia :P

ocenił(a) serial na 8
lola881

Dla mnie to też jest dziwne :D Lubisz Rachel?