Dawno mnie tu nie było, ale po ostatnim odcinku noormalnie nie moge tego nie skomentować. Kuuurde, kto to wymyślił?! Plec dała napisać scenariusz jakiejs zwariowanej nastolatce jarajacej sie Zmierzchem czyyy mi sie tylko wydaje? Mam nadzieje, że to cos, cokolwiek wyjdzie z macicy Hayley :P nie poskromi złego Klaus'a. :D
Może sama Plec jest zwariowaną fanką Tłajlajt, stąd taki durny pomysł:D Chociaż tam on nie wydawał się aż tak beznadziejny jak w tvd...
Oglądam 4 odcinek New girl, wasza wina! Nie pozwalam wklejac więcej informacji o serialach bo potem siedzę i oglądam jak ciołek taki:D
hej, wczoraj przeczytałam na tumblrze, że Julie w połowie 4 sezonu zmieniła zdanie odnośnie tego kto weźmie cure.. mie wiem już co o tym myśleć..
Moim zdaniem to dobra wiadomość. Bo właśnie wtedy wszyscy zaczęli pieprzyć o tym, że Damon umrze albo weźmie cure.. być może mieli rację i Julie zmieniła plany, bo nie chciała żeby finał okazał się przewidywalny.. Nie wiem jak z innymi stronami/forami, ale tumblr jest dla nich powszechnie znany i na pewno podglądają co fani piszą o serialu. Nawet Nina i Kat mają własne ;P Więc może jest jeszcze nadzieja... Choć może oczywiście chodzić o coś zupełnie innego;)
Źródło sprawdzone?
zreblogowałam wcześniej coś takiego http://damonisherhome.tumblr.com/tagged/julie_plec nie wiem.. to chyba nie było zmontowane i tweet jest prawdziwy.. hm może masz racje :)
no jak wszyscy to wszyscy, nie możesz się wyłamać ;) Zdecydowanie jest się z czego pośmiać :P
A tak jeszcze jak szukasz komedii to u mnie prym wiedzie The big bang theory, jest po prostu genialny :D:D
Odcinki 20minutowe, więc możesz spróbować jeden i drugi ;) NG jest krótsze, więc szybciej nadgonisz :D TBBT ma już 6 sezonów :)
apropos seriali alternatywnych do TVD, to wczoraj ktoś pisał, że zastanawiał się nad GG.
ja polecam tylko 3 pierwsze sezony (zwłaszcza wątek Chuck&Blair;P), a potem to warto IMO przerzucać sobie wybrane scenki z ulubionymi bohaterami;PPP
ja polecam dwa ;) no może pierwsze odcinki trzeciego :D druga połowa już nie wyszła najlepiej. Szczególnie jeżeli chodzi właśnie o Chair :) w czwartym mieli jeszcze parę pięknych scen, 5 bym najchętniej wymazała z pamięci, a 6 to już w ogóle tragedia, jedynie zakończenie godne uwagi ;)
Vikings dzisiaj był ostatni odcinek, myślałam, że będzie 1 więcej:(
Która wymyślila to New girl? Ma u mnie w dziób! Kolejne nieprzespane noce:D
Któraś mi powie czy Jess i Nick będą świrowac?:D
O to dobrze, to oglądam:D Super chłopak! Chyba pierwszy raz podoba mi się w serialu taki normalny chłopak:D Dobrze, że odcinki mają tylko po 20 min, wczoraj obejrzałam 5;p
I w ogóle się dowiedziałam, że to http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6x4qv2pZS1rys4czo4_250.gif jest gifek z NG :D
Oczywiście będę oglądać dalej, ale najpierw chcę skończyć Lost :) A ja mam jeszcze zaległe 2 wcześniejsze rozdziały :(