A bo ja wiem? Przeczytaj sobie jeszcze raz opis do 4x23. Paranoja
http://media.tumblr.com/tumblr_m11ttuWPMk1r3r8sn.gif
Damon?:D
Chyba nie wymyślą, że Damona ugryzie jakiś wilczek i nie będą mieli krwi Klausa, który w tym czasie będzie żłobek załatwiał i dadzą mu lekarstwo bo ludzie nie umierają od jadu wilczków? Uff, jakie długie zdanie:D
Żłobek to może na razie nie, ale jakiś magiczny super ginekolog by się przydał :D chyba że urodzi wilkołaka to wtedy polecam weterynarza ;D
Byle tylko Elena włączyła człowieczeństwo i nie było już SB, a resztę jakoś zniosę :P No z wyjątkiem Damona jako człowieka i do tego z utratą pamięci :P
Nie, nie, nie żadnego cure dla Damona, żadnej utraty pamięci to by było strasznie głupie :/// Ja myślę, że Elka włączy człowieczeństwo w 4x21 :)
Ja się oczywiście z moim pokłóciłam, ale u nas to normalka jak jakiś mecz oglądamy więc jestem przyzwyczajona :D
Mnie itytuję jego pesymizm. Wlazł i do pokoju i zaczął od razu jęczeć,że przegrają,że nie awansują i blablbla ;/// Oj to ja z moim też się bardzo często kłócę z moim ojcem jak oglądamy mecze albo coś :P
Tak trzeba to przyznać :) Real to świetny zespół więc tego się trzeba było spodziewać,że będą walczyć do końca. :)
Ja nie, a wiesz czemu? Bo mam w pamięci poprzedni mecz i jego 4 bramki :DDD Więc dzisiejszą słabszą dyspozycję mu wybaczam bo Ronaldo też dzisiaj nic nie pokazał :D
Ok masz rację,ale tej jednej sytuacji mu nie daruję :P Ronaldo to niech w ogóle spada,bo patrzeć na niego nie mogę :P W poprzednim meczu też nic nie pokazał :P
Ogólnie rzecz biorąc mogło być o wiele lepiej, ale najważniejsze jest to, że mają FINAŁ :DDDD
W porównaniu z tym zeszłotygodniowym meczem, to zdecydowanie mogłoby być lepiej. Ale dziś też Real zagrał dużo lepiej. W ogóle szkoda,że oba zespoły nie spotkały się we finale tylko już teraz.
Co poradzić :/ Wszystko wskazuje na to, że będzie finał Niemiecko-Niemiecki bo wątpię, żeby Barcelona coś jeszcze wywalczyła w jutrzejszym meczu bo jest jeszcze w gorszej sytuacji niż był Real :)
Dobrze,że mój Iker dzisiaj nie grał bo już w ogóle by mnie serce bolało ... Raczej będzie niemiecko-niemiecki, jakoś nie wierzę w Barcę. Po pierwsze są w gorszej sytuacji bo przegrali 4:0,a po drugie nie umniejszając Borussi, Bayern jest lepszym zespołem...niestety...
Weszłam na Tumblra i przypadkowo zobaczyłam gify z pewnego odcinka serialu, którego jeszcze nie zdążyłam obejrzeć i umarłam.
asdfghjksdfgjhfdhjsklkjhdghsjka
Sama tego chciałaś :P
OGROMNY SPOILER http://echofades.tumblr.com/post/49301907218
asdfgshjdkflgbhkjgfdsjklb