http://www.youtube.com/watch?v=O8WS8e606vo majstersztyk
szkoda, że musiałam czekać na odcinek, który mnie ruszy od 4x15, a wcześniej 4x08..
Odcinek na prawdę pełny emocji :D Mistrzostwo :D Widać, nie tylko Plec potrafi pisać takie odcinki, które trzymają w napięciu i oczekiwaniu od początku do końca odcinka :)
Narduci jest chyba nawet jeszcze lepszy :D
Myślicie że Reb + Matt mają szansę na coś więcej? :>
Od poprzedniego sezonu czekam na coś... a tu d***
Coś Ty, chyba tydzień już oglądam :P Pierwszy sezon szybko obejrzałam, ale drugi sobie dawkuję;P
Epic video ;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MgOCZxBgwjI#!
Chyba trochę dużo:P Uwielbiam normalnego Morgana, a tego z intersektem mam dość po dwóch odcinkach ;/
No to przygotuj się na więcej bo z tego co kojarzę to usunął mu intersekta chyba dopiero około 7 odcinka :/, albo i później, ale to chyba bo nie jestem do końca pewna bo ja 5 sezon oglądałam z przymrużeniem oka i nie przywiązywałam do niego większej wagi :D
Powiedzcie mi czy tylko ja tak mam? Czy wy też z niecierpliwością czekacie na 4x22 :D Już chcę następny czwartek :D A tu jeszcze tydzień trzeba czekać :/
Mi też wróciła ochota na oglądanie TVD właśnie dlatego, że Elka w końcu wróciła bo to jaka była do tej pory to była porażka do potęgi entej:/. Chcę zobaczyć jak ona sobie z tym wszystkim poradzi. Widziałaś obsadę do 4x22?
Widziałam. Riczek, Jer (!), Kol, Connor, Lexi:/ A co z Jenną?:( Mam nadzieję, że chociaż o niej wspomną..
Jak myślisz, który duch będzie chciał zdobyć cure?
No właśnie nie ma Jenny i Anny :( Tak się właśnie zastanawiam i jedno jest ciekawe jaki wróci Rick czy ten którego wszyscy kochamy, czy ten psychol z kilku ostatnich odcinków 3 sezonu? Bo jeżeli to drugie to obstawiałabym jego, albo Kola.
No bardzo mnie to zastanawia. Niby po swojej śmierci ukazał się Jerowi jako normalny Rick, ale kto wie jaki wróci teraz :/
Aaa, rzeczywiście. Jako duch był już starym, dobrym Riczkiem. Więc nie, nie sądzę żeby wrócił jako psychol. Po zemstę wróci na pewno Connor i Kol. Riczek i Jer będą tymi dobrymi duchami, wspierającymi Elenę i resztę Scooby Gangu. Nie mam zielonego pojęcia na co tam Lexi.. zemsta na Damonie będzie śmieszna, przecież miała już okazję w 3x07..
Nie wtedy wróciła żeby ratować swojego najlepszego przyjaciela Stefa, ale teraz wróci rządna zemsty Lexi :PPP. Najbardziej jednak zastanawia mnie za co może dostać Stef i czy to na pewno jest Elena, może Silas, a może to nie Stef tylko Silas kurna jakie to wszystko poplątane :PPP