Teoretycznie jest z Pizem, ale jak dla mnie taka jedna scena zwiastuje rychłe zakończenie związku z Pizem widać to było po minie Ver i samego Piza :D Przynajmniej jak dla mnie :D
No właśnie czytałam trochę na ten temat( nie mogłam się powstrzymać i teraz tego żałuję, bo wiem za dużo;///). Ale postanowiłam nie sugerować się czyimiś opiniami i sama zobaczyć i wtedy dopiero ocenić :)
Nie wystarczy im miesiąc albo max dwa? :DDD Tylko aż 4 i pół miesiąca trzeba czekać :(((
Ja już chcę żeby był przynajmniej sierpień to by znaczyło, że niedługo się spotkamy i będzie już o wiele bliżej do października :)
Nie chce mi się obejrzałam 3 zaległe odcinki Arrowa i się zdołowałam finałem i nie chcę nic więcej oglądać :/
Aha no rozumiem, też w takiej sytuacji bym nie miała ochoty na nic więcej. To nie wiem co poradzić na Twoją nudę :PPPP
No to musisz się wyspać :DDD Przede wszystkim masz przestać myśleć, że coś pójdzie nie tak!!! Pozytywne myślenie zrozumiano? :DDD
Bez przesady :DDD Będę szła tam aż 10minut:DDD Ale ja się tak stresuję,że w ogóle już przestaję myśleć:PPPP
VM też mnie stresuję :PPP Ale w sumie to nie głupie jeden stres zabiję drugim:DDD Na czytanie to już chyba trochę za późno, moja ślepota już na to nie pozwala:PPP