PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122066
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Czy ja muszę sobie sama temat zakładac?:P

anik756

Poryczałam się jak myślałam,że zginął :(((( Ale po co ta macocha Dicka i Beaver'a przyszła do niego z tą kasą???

_Sloneczko_2034

Nie wiem po co ona przyszła z tą kasą :DDD

anik756

Aha... Bo ta końcowa scena odcinka była taka...dziwna. :P

anik756

hej:**

NekoNinjia85

Co tam u Ciebie poza przeprowadzką i pracą? :DDD

Czytałam o jakimś twoim romansie z Ianem :PPP

anik756

no to wiesz już wszystko;DDD
łącznie z moim najbardziej mrocznym sekretem;PPP

NekoNinjia85

e tam znowu mroczny :PPP

anik756

;PPP no w sumie Ianek jest całkiem błyskotliwym chłopakiem , so;)) romans z nim taki całkiem mroczny pewnie nie jest;PPP

NekoNinjia85

ja bym użyła innych słów opisujących domniemany romans z Ianem, ale na pewno nie mroczny :DDD

anik756

100% right:DDD tak sobie żartuję;PP

a jakich użyłabyś słów;DD:***?

NekoNinjia85

Ekscytujący, nieprzewidywalny np takich :DDD

anik756

o pięknych hipnotycznych oczyskach:DDD

NekoNinjia85

Te jego oczy są przepiękne :DDD

anik756

ale swoją drogą najważniejsze co się za nimi kryje;PP
i odbiegając od tematu;PP - to jakoś tak chyba lekkiego świra (sądząc chociażby po fotkach wklejanych tu przez dziewczyny) Ianek dostaje ostatnio;PPP

NekoNinjia85

Oj tam, oj tam przecież jest w Rosji chłopak próbuje się dostosować :PPP, a z własnego doświadczenia wiem, że ruskiego nie da się upić co najwyżej samemu można pod stołem skończyć :DDD

anik756

no ta jego tzw. "poranna" mina mnie zwaliła z nóg;PPP
masz racje - to musiał być syndrom dnia poprzedniego;))

z własznego doświadczenia;P:***?

NekoNinjia85

http://25.media.tumblr.com/686c0ec796654b5b353cc4b88f4b7d06/tumblr_mngzviPWLC1rj 00rpo4_250.png
http://25.media.tumblr.com/4e8b123ed08119ef7930e8524b89c075/tumblr_mngzviPWLC1rj 00rpo2_250.png
http://24.media.tumblr.com/ef9b4ddc002d46e1d0e556d423b9ccc6/tumblr_mngzviPWLC1rj 00rpo1_250.png

Co chcieć od tych zdjęć :D

anik756

no tu grzeczny z nigo chłopiec, nie powiem;PP

NekoNinjia85

Dla mnie to on ma diabła za skórą ale nie w sensie, że jest złym człowiekiem tylko chyba potrafi namieszać i poszaleć. Zawsze sprawiał wrażenie bardzo pewnego siebie i takiego wolnego strzelca.

anik756

a razie uciekam Kochana:***
do napisania wieczorkiem:DDD

anik756

Czy to nowe? Co to znowu za włosy? Wygląda jak cipka z boysbandu.

Madame_7

Tak to są nowe zdjęcia a konkretnie z 27 maja 2013 :PPP

anik756

Widzę znowu te włoski ala Marek Mostowiak, nasze ulubione na forum :D

NekoNinjia85

http://24.media.tumblr.com/532d5258bbf453c26912057413c28430/tumblr_mngs3vxNgS1rb 9c9to1_500.gif

anik756

piękne, piękne:DDD
swoją drogą ten kto zrobił tego gifka jest artystą:)))

NekoNinjia85

mnóstwo jest tego typu gifków :DDD

anik756

może i tak ale ten mi się akurat wyjątkowo spodobał:D
fajny pomysł i wykonane:DD

alien_2

"Ok, so I read some anti Steferine posts written by SE shippers, and their main arguments are:

1. Katherine used Stefan, because she had sex with him, and he didn’t know very important things about her

2. Katherine put his life in danger

3. Stefan didn’t love Katherine because he was only seventeen and he knew nothing about love

4. Stefan didn’t love Katherine, but idealized version of her, he saw her as an angel, he didn’t know anything about her, because she was hiding it.

5. Stefan died because of Katherine.

Do you understand my problem here?:

xDDDD

Rainn

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;PP
Understood:DDD

ps. aż strach się bać tej Steferine;DD

Rainn

I pomyśleć, że oni wciąż nie rozumieją dlaczego jesteśmy anti Stelena :D

Rainn

Padłam:DDDDDDDD

alien_2

Hej :) Blush, jestem w trakcie czytania Miasta Popiołów, bo znalazłam czas.. i cieszę się, że poradziłyście mi te książki, już się wciągnełam..
ale okazało się, że Jace i Clarissa są rodzeństwem, WTF?

annab93

Piszesz do złej osoby :P

what, przecież, Ty pierwsza mi odpisałaś, że czytałaś mortal instruments.. no hello.. chyba, że rzeczywiście mi się coś po.pieprzyło.

annab93

Nope;P Ja tu jestem od The Host:D A jeśli chodzi o TMI, to przeczytałam dawno temu pierwszą część i nic z niej już nie pamiętam, so;P

tak, The Host.. pamiętam..
ale wtedy parę osób mi jeszcze odpisało.. Rainn polecała mi Infernal Devices chyba..
dobra, już sobie przypominam.. mówiłaś, że przeczytałaś tylko 1 cześć..

A Host warto przeczytać? Będą dalsze części tego?

IKnowWhatYouAre

moim zdaniem warto.. na początku książka mnie nudziła, póżniej rozkręciło się, końcówka była wzruszająca.. przynajmniej dla mnie.. Nie dawno pojawił się film, ale był średni, książka lepsza..
Gdzieś czytałam, że ma być więcej części..chociaż książka zakończyła się w taki sposób, że nie wiem co autorka mogłaby jeszcze dodać..

Rainn

oo jesteś :) to jest pewne, że oni są rodzeństwem?

annab93

Nie będę spoilerować :D

Rainn

ach.. czyli jest taka możliwość, że nie są ? :D

annab93

Możliwości zawsze wiele ;) musisz po prostu przeczytać do końca :)

lola881

Miałam rację co do tego z kim będzie Lavon:P Trzeba było powiedzieć:D

Haha przecież nie zaprzeczyłam ;) oni razem to sama słodycz :)

lola881

Gadałaś jak Dżuli:D O tak,uroczy są i chyba mi już przeszło jeśli chodzi o niego i Lemon, bo widzę że nie ma dla nich szansy przynajmniej teraz. Tylko ta Ruby pomiędzy mi nadal nie pasuje.. kreowali to na taką wielką, prawdziwą miłość, lol. Ale mam nadzieję że już nie wróci do Bluebell, bo maniera tej aktorki/postaci mnie strasznie irytowała ;]

Ja też przestałam shipowac L/L w drugim sezonie, tym bardziej ze Lemon mnie dosyć denerwowała przez kilka odcinków ;) ale czy to już koniec to nie jestem taka pewna po finale, zobaczymy w trzecim sezonie :) Ruby na szczescie nie pojawia się zbyt czesto :D na którym odcinku jesteś?

lola881

Teraz czeka mnie 2x15.. to już, czy dopiero w 2x16? Anyway.. http://media.tumblr.com/tumblr_m3unwkxsxp1qcimlo.jpg

Tu się coś zacznie, ale to 2x16 złamie Ci serce ....
Blush, Ty oglądasz Awkward, dobrze pamiętam? :)

Exis_26

Tak, ale mam zaległe 4 odcinki;)