Nekoninja- pisałam o Julce Plec, nie wiedziałam że też masz romans z Ianem;p
Gdzie was wszystkie wywiało? Spotkałyście się gdzieś beze mnie i forum umarło?:P
Czy to tylko tak wygląda jakby był napakowany czy przypakował do jakiejś Nowej roli? http://25.media.tumblr.com/97bc76b7a8aebf576735eac5002c2b35/tumblr_mnj4ogjU8j1rn vw30o1_250.gif
Heheh spoko, domyśliłam się o co chodzi:PPPP
U mnie nic ciekawego :DDDD Miałam troszkę zawirowań sercowych, ale teraz się uspokoiło :)))
Taki z niego przedszkolny zawadiaka:PP
a Ty zdaje się Aniu też masz w domu małego rozbójnika, czy mi się przyśniło:**:D?
Ta mam, ale nie swojego i nie w swoim domku :DDD Jeszcze do końca lipca pracuję jako niania, a później idę na bezrobocie :D Bo mój przyszywany maluch się przeprowadza do innego miasta :D
Smutno to mało powiedziane :( To będzie czarna rozpacz :(((
Miał 6 miesięcy jak zaczęłam go pilnować, a teraz ma prawie 2 latka więc około półtora roku już się ze sobą bawimy :DDDD
no to rzeczywiście:)) BIG HUG dla Ciebie Kochana:***
ale on pewnie też będzie tęsknił za Tobą biedaczek:))
miałaś wpływ na kształtowanie tego małego człowieka:DDD
Nie będzie tak tragicznie bo jego rodzice to moi bliscy znajomi więc kontakt z nim na pewno mi się nie urwie :DDD, a wyprowadzają się całkiem nie daleko bo tylko jakieś 80 km od Lublina więc jak bardzo zatęsknię to do niego pojadę :DDD
Na pewno :D Ja dzieci nie mam, ale mam chrześniaka, który ma 16miesięcy i jest cudowny :DDD Traktuję go troszkę jak swojego synka :))) Dużo daje radochy i jest przesłodki :DDDD
to maluszek jeszcze z niego:DDD
jak troszkę podrośnie i zacznie mówić to dopiero zrobi się ciekawie;DDD
dzieci to prawdziwi filozofowie;PPP
No jeszcze maluszek:D Ale już rozrabia :DDDD
Moja siostra już się nie może doczekać, kiedy zacznie mówić :PPPP
Hehehe dokładnie i do tego są bardzo szczere :DDD Czasami potrafią człowieka bardzo zaskoczyć :DDDD
Nuda :P Cieszę się bo w końcu jest słońce za oknem, po wczorajszym deszczowym dniu :DDD A co u Ciebie? :D
U mnie też w końcu świeci słoneczko :DDD Tylko, że u mnie było pochmurno i padało od tygodnia :P
To u mnie całe szczęście tak źle nie było :))) Ale wkurza mnie to,że jest zimno:( Chciałabym żeby chociaż było 20 stopni:D Czy tak dużo wymagam???:PPP
p.s. Obejrzałam finał i jestem w szoku.
Takim,że nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy :DDDD Tzn. wiedziałam,że rozwiążą zagadkę z autobusem, ale nie sądziłam,że odpowiedzialny jest za to ten mały dziwny koleś :PPPPP
Był świetny :) Miałaś rację było wszystko co powinno być w finałowym odcinku:D Tyle emocji, oczywiście poryczałam się :P
Już w pewnym momencie myślałam, że Veronica się nie powstrzyma i zastrzeli Beaver'a, ale Logan spisał się na medal :D
Ja tak samo :) Dobrze,że Logan tam był, to pewnie inaczej by to się skończyło. Zachował się idealnie:DDDD