Słyszałaś już pełną wersję: http://www.youtube.com/watch?v=AeprScfm1AM ? Jak ci się podoba?:)
Nie słyszałam, ogólnie jeszcze nie oglądałam tmi, teraz już jest chyba u Nas w kinie?
zaraz przesłucham :)
Nie wiem ;) Nie orientuję się, interesowała mnie tylko piosenka Demi:P Ale jak obejrzysz to mi powiedz w jakiej scenie leciała:P
Reblogowałaś może gifseta "the vampire diaries in red"? Cudowny był, miałam go w ulubionych ale przez przypadek skasowałam i teraz nie mogę znaleźć:/
"So you were never a saint,
And I've loved in shades of wrong
We learn to live with the pain,
Mosaic broken hearts
But this love is brave and wild"
Mogłabyś coś do tego stworzyć? ;)
ogólnie zrobiłam ten swój gifset o któym pisałam.. ale gify tak jakby się spóźniają. i nie wiem czy to wina niedokładnych obliczeń, czy zamulającego kompa.. spróbuję jeszcze sprawdzić to wieczorem :)
Świat się skończy jak w kolejnym sezonie zabraknie blondynka:( Gdyby sezon VD skończył się tak jak TB to to forum spłynęłoby łzami:)
Na filmwebie jest informacja, że tak. Miałabym wątpliwości gdyby nie zakończenie z zombiaczkami, bo wątki właściwie pozamykali. Zostały 2 niewyjaśnione rzeczy- atak tych głodnych wampirów i Eric.
No właśnie - SPOILER SPOILER SPOILER ostatnia scena z Erickiem oraz "wieczorek zapoznawczy" dla wampirów i ludzi, jak również sama zmiana czasu akcji sugerować by mogły, że to już koniec. Nawet jak się pojawiły zombiaki, myślałam że Bill obroni Sookie i zostanie jej hero olłejs&forewer, ale skończyło się jak się skończyło... no i też nie było pokazane, że Erick nie żyje, może się z tego jeszcze wykaraskać ^^ Tylko sama nie wiem, czy kolejny sezon jest dobrym pomysłem (nie żeby twórcy serialu pytali mnie o zdanie xD), ten był lepszy niż poprzedni, ale w sumie też niezbyt porywający.
Ten był moim zdaniem lepszy od poprzedniego i mam nadzieję, że po skończeniu bezsensowych wątków zajmą się w końcu wampirami. Byłoby dobrze gdyby ludzie musieli się ukrywać, niektóre wampiry by im pomagały, a reszta to byłyby odmóżdżone zombie.
Fakt, moim zdaniem pomyłką były te wszystkie wątki "religijne" - zepsuły cały tamten sezon, a i w tym kwestia Billith, Billa-Boga, trzech zakrwawionych poczwarek i wielkiej misji Billa-proroka, czy jakby to jeszcze określić, nadawała się prawie w całości do wycięcia :) Ale pomysł z parowaniem zdrowych wampirów i ludzi oraz walką przeciw żółtaczkowym zombiakom zapowiada się świetnie - oby mniej o wilkołaczych watahach i tym całym wróżkowym rozgardiaszu, a oficjalnie wydam zgodę na następny sezon :P
a wszystko, ok, wczoraj wróciłam, znowu byłam na wsi..
a teraz nie zaskoczę Cię, pracuję nad gifsetem.. wymaga on wielu obliczeń, wydawało mi się, że jest wszystko ok, ale nie działa i nie mogę znaleźć w którym miejscu zrobiłam błąd :((
Na wsi, to fajnie :)) Czasami dobrze jest się wyrwać z miasta, na kilka dni :DDD Samej by mi się przydaj taki wypad za miasto :)))
Chętnie pomogłabym Ci w sprawie gifsetu, ale niestety kompletnie się na tym nie znam :(( Ale na pewno uda Ci się znaleźć przyczynę, czemu nie jest tak jak byś chciała :))
Słoneczko, natknęłaś się może na gifset TVD z motywem czerwieni? Była tam np. kapiąca z Sztefkowego pyska krew :p Świetny był, a nie mogę go znaleźć:( Żebym chociaż wiedziała kto go zrobił:/
Kurcze no:/ Jak go nie znajdę to będzie mi się po nocach śnił ;P Świetny był no:( A miałam go w ulubionych, miałam go później zreblogować i go niechcący usunęłam:/
Rozumiem, bo jak bym usunęła jakiś gifset, który by mi się bardzo podobał, to też bym się wkurzyła :PP To jeżeli natkę na niego, to Ci go tu wkleję :DD
Hej Juleczka :))
U mnie po staremu wszystko :PP Dzisiaj miałam ciekawy dzień, bo mały szkrab był u mnie od rana :DDD I nie źle mnie wykończył :DD
A co u Ciebie? :))
hej hej:)) oooooo:) to miło;PPP w jaki on jest teraz wieku:D??
ja miałam dziś małą dość niebezpieczną przygodę z moim maluchem://:(( ale już wszystko jest dobrze na szczęście^^!!
a poza tym u mnie też w zasadzie bez większych zmian. w weekend chłodziłam się znowu nad jeziorem:) i skończyłam oglądać 3 sezon GoT^^ a w tygodniu to jak zwykle intensywnie;P
Dzięki że przyszłaś:D
Oglądałaś 1x10 Twisted? Ja właśnie przed chwilą skończyłam i muszę z kimś pogadać, a jesteś jedyną osobą która go ogląda:D
Uzależniłam się od tej końcowej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=LlMcS0dp2Es Jestem w szoku jak zobaczyłam, że leciała w TVD. Zupełnie jej stamtąd nie kojarzę, a genialna jest.
Edytowałam ;P
Oglądałam dopiero wczoraj, ale odcinek mi się podobał, a Jo chyba jakoś najbardziej,taka odważna była :)
Ta piosenka jest super :) Była w TVD?? O.o
Jo była świetna w tym odcinku:) I ta jej przemowa na zebraniu.. :) Wydaje mi się że coś z tego będzie. Ona niby powtarza że Danny nie czuje do niej tego samego i może on sobie nie zdaje sobie sprawy, ale od samego początku powtarzał że to Jo jest dla niego najważniejsza. I nawet im trochę kibicuję, ale też żal mi biednego Rico.. sama nie wiem:P Lacey mnie już totalnie denerwuje:/
Uwielbiam w tym serialu to, że jak wywołasz jakiś skandal w mieście czy zbłaźnisz się na oczach całej szkoły, to nie musisz się martwić, bo za parę godzin ktoś zrobi coś gorszego:D
Tak, była w TVD, w 4x10. Pewnie leciała w tle, że ledwie ją było słychać, a ja w tym sezonie się trochę zaniedbałam z soundtrackiem i takich nie przesłuchiwałam. W Twisted idealnie ją wykorzystali, ogólnie uwielbiam tego typu końcówki.
Końcówka niemal jak z PLL :) Piosenka pasowała moim zdaniem idealnie. Uwielbiałam związek Lacey z Dannym ale masz racje że chyba powoli zmierzają do związku Danny&Jo...Rico, hm on jest super ale chyba tylko jako przyjaciel.
Hehe zgadzam się z tymi skandalami xD Zawsze ktoś odwali większy przypał ;)
Dzięki Tobie obejrze sobie 4x10 bo totalnie nie mam co oglądać,chyba że mi coś polecisz ;p
Nie masz nic do oglądania? Szczęściara :P
Nie wiem co widziałaś, mam sklerozę:P Oglądasz Teen Wolf?
Właśnie ostatnio mi sie dużo seriali pokończyło ;/ Na Teen Wolf nie znalazłam na razie motywacji,bo ma aż 3 sezony :) Ale wezmę się koniecznie,bo widzę że warto :) Tak samo jak z OUAT :)
A tam, 3 sezony ale mało odcinków:) Ale jak szukasz czegoś krótszego to hm.. Moonlight widziałaś? Albo Hemlock Grove, świetny serial.
Ten serial jest straszny :D Naprawdę xD
Pół odcinka oglądałam z pół-zamkniętymi oczami...2 odcinek zdecydowanie obejrzę jutro w dzień :D
To może lepiej nie oglądaj, bo będzie jeszcze gorzej:P Ja uwielbiam takie psychodele;P Jest tylko jedna obleśna scena, którą bym wycięła:D