hej Aniu:)))
jak znosisz te pustynne upały bo ja "odpływam";PPPP
zaczęlam oglądać HOD i podoba mi się coraz bardziej^^ - w sam raz na lato:DD
a gdzie jesteś teraz z GoT?:)) i jak wrażenia bo nie przegadałyśmy zbyt wiele z ostatnich seansów;)))
ps. no i już się pewnie domyśiłaś jaki jest mój nowy opt;PPP w GoT;))))
hej Słoneczko:**:)))
dawno nie pisałyśmy:0))
u mnie OK i tylko chłodniejszego powietrza mi do szczęścia potrzeba;)
zaczęłam właśnie HOD oglądać bo potrzebowałam czegoś lżejszego na zmianę z GoT, gdzie (mówiąc delikatnie;PP) intensywnie się dzieje, a poza tym już niedługo kończę trzeci sezon więc powolutku sobie dawkuję;PP
a co u Ciebie Kochana słychać:))?
No strasznie dawno, ale ostatnio mnie tutaj nie było:))
U mnie dziś już jest przyjemniej na szczęście :D
Dziewczyny zachwalały ten serial:)
A tak poza tym, to rodzice pojechali na urlop i zostawili mi chatę wolną :DDD więc mam spokój teraz :DDD
fajnie że wpadłaś:DD
w weekend ma być podobno chłodniej troszkę:))
38 stopni w cieniu to już jakaś przesada;( w Afryce jest chłodniej teraz;PPP
i miały rację^^ bardzo pozytywna energia jest w tym serialu^^!!
dopiero zaczęłam, więc jeśli znajdziesz czas to daj znać, pooglądamy razem:0))
aaaaaaaaaaa:)) w takim razie rozkoszujesz się czasem i przestrzenią tylko dla siebie:DD
popieram i życzliwie zazdroszczę;PP:*****
też właśnie słyszałam, że w weekend ma być chłodniej:D Ale to dobrze, trochę wytchnienia od tych upałów się przyda:)))
mnie jakoś nie ciągnie do tego serialu:PPP może kiedyś się za niego wezmę, ale raczej nie szybko to nastąpi:)))
nie tak do końca tylko dla siebie, bo mój chłopak u mnie mieszka:D Ale ogólnie to fajnie jest mieć trochę spokoju od rodziców:PPP
superrowo:) wreszcie pooddycham:DDD
mnie ten serial szybko wciągnął:)))
aaaaaaaaaaa^^ w takim razie jeszcze lepiej:DDD
Hej Juleczko :***
Przez te upały nie miałam nawet ochoty siedzieć przy lapku teraz jak jest troszkę chłodniej to można siąść i trochę popisać na forum :DDD Co tam u Ciebie słychać?
HoD jest świetne a im dalej tym fajniej :DDD
Nie mam pojęcia jakie jest twoje OTP w GoT :D
hej Kochana:******
właśnie wróciłam do domku z niedzielnych rozjazdów;PP
ja z kolei kryłam się ostatnio w cieniu budynkow;)), przy wiatraku i nieopodal lodówki z zimnymi napojami;DDD
nie licząc zeszłego weekendu, kiedy chłodziłam się w jeziorze, ale przy temperaturze powietrza 38 stopni było to raczej trudne wyzwanie;PP
Wczoraj chciałam dalej oglądać HoD ale padłam w poduszki i zasnęłam razem z synkiem;)))))
Burza nas ukołysała^^ Liczyliśmy pioruny i jakoś tak samo wyszło;PPPP
Może dziś mi się uda pooglądać.....;DD
Co do GoT to jestem teraz na 3x06 i jeszcze tylko 4 odcinki mi zostały......;(( Whyyyyyyyyyy:(( ;PPP
A Ty Aniu gdzie dotarłaś:)?
A mój nowy OPT to Jamie i Brienne:));P Ma na niego dobry wpływ dziewczyna^^ Coraz bardziej podoba mi się ich relacja.
A co u Ciebie słychać Aniu:))?
Lola:DDD
Jestem na 1x05 HOD i jest coraz lepiej^^!!! ;PP
Ten serial jest przeuroczy i do tego prześmieszny:))))))
Odcinek z falą upalów w tle był świetny;DD
Zaskoczyła mnie wspólna przeszłość;P Lemon i burmistrza;PP
ps. Burt Reynolds rządzi;PPP
nie, nie, ja się nie śmieję, że za dużo oglądasz, tylko że piszemy do Ciebie i dzielimy się wrażeniami po obejrzeniu seriali, które Ty już widziałaś i masz jeszcze cierpliwość słuchać :) ps. szkoda, że nie oglądasz hiszpańskich seriali, wtedy bym się w ogóle od Ciebie nie odklejała xD
niestety nie znam żadnych hiszpańskich :) chociaż widzę, że mam jakieś trzy odznaczone do zobaczenia "El Internado", "Los Serrano" i "El Barco" ;) Więc może kiedyś :D wtedy się do Ciebie zgłoszę ;)
Internat to najlepszy serial ever! Statek (El Barco) też jest świetny, ale zakończenie wkurzyło wielu fanów (okazało się, że 3ci sezon jest ostatnim w momencie, gdy był już nakręcony, więc twórcy musieli szybko "dograć" jakieś zakończenie serialu jako całości - widać, że większość wątków miało być kontynuowanych w następnych sezonach (główna oś fabularna opierała się na odkrywaniu poszczególnych elementów układanki), a tu nagle się urywają, największe tajemnice zostały "wyjaśnione" pobieżnie, na siłę, mało przekonująco i dosłownie w ciągu 15 minut, co zmarnowało cały potencjał serialu. Ale i tak myślę, że warto obejrzeć. Natomiast Internat... żałuję, że już obejrzałam i nie mogę jeszcze raz zobaczyć tego wszystkiego od nowa :)
Dla mnie tak. Nie lubię jak wyciągają jakieś starsze osoby i ciągają je po takich programach. A Edzia będzie w swoim żywiole, będzie mogła się powzruszac, poryczec, pohisteryzowac:)
Pani Irena wydaje się przynajmniej stabilna emocjonalnie :D Edzie będzie chlipać przez cały odcinek, ledwo zdzierżyłam Steczkowską, a tu będzie 100 razy gorzej :D ale za to zostaje Baron!! :D:D i to jest najważniejsze :D
Taaak:D Resztę mogą obsadzic zespołem Boys. Liczyłam po cichu, że zamiast Edzi będzie Monika Brodka.
Cześć Dziewuszki ;) jak życie? Własnie zauważyłam, że premiera według filmwebu jest ósmego września, to w końcu kiedy? :D
I w końcu zdecydowałam się na nowy serial - Once upon a time :D wiem, że niektóre z was już oglądały ;) być może zdecydowałabym się wcześniej, bo jakoś opis serialu mnie nie przekonał, ale spojrzałam na fotencje męskiej obsady i to mnie przekonało :P
hejka, ja właśnie oglądam i bardzo lubię, chciałam tylko z kimś pogadać o tym serialu, zwłaszcza o zakończeniu 3 serii, bo mam mieszane uczucia i chętnie wysłucham innych opinii :))
Final 3 sezonu był dla mnie zaskakujący, ogólnie dwa ostatnie odcinki mi się podobały :D Nie zrozumiałam trochę postępowania Raya, musze obejrzeć jeszcze raz te odcinki :))
ja odstawiałam tego zabójcę od jakiegoś czasu, ale czuję niedosyt związany z ostatnim odcinkiem - za mało wytłumaczyli, po prostu "okazało się, kto jest mordercą" i tyle, końcowa scena daje dużo możliwości, ale moim zdaniem finał był zbyt pośpieszny, a SPOILER SPOILER gliniarz z doświadczeniem i wyrafinowany morderca, dający główny dowód w sprawie córce, to trochę naciągane - myślałam, że "wpadnie" w bardziej wyrafinowany sposób... zostało też sporo zagadek: dlaczego akurat pierścionki, co dokładnie zaszło, gdy przyszedł po Adriana (szukał jego, a koniec końców zabił mu matkę?),dlaczego Ray zachowywał się do ostatniej chwili jakby był winny lub kogoś chronił, Skinner wspomniał, że ciał i morderstw było więcej itp., wiele też wskazywało, że główny morderca miał pomocnika (np Twitcha lub Millsa, którzy mogliby ewentualnie wyszukiwać mu dziewczyny), motyw samych zabójstw był też nico naciągany.. wszystko to wskazywałoby na kolejny sezon, ale nie wiadomo czy takowy będzie. ale tak poza tym sezon świetny
hej:)
szczerze mówiąc samego finału nie widziałam,tzn.przeczytałam już spoilery i wiem jak się skończy( akurat samą końcówkę nawet włączyłam ha ha) i scenarzyści zostawili otwartą furtkę i zdziwiłabym sie gdyby nie powstał czwarty sezon.A sama sprawa zabijanych prostytutek i dzieci z marginesu społecznego...jakoś sprawa Rosie bardziej mi się podobała,ukazanie jej rodziny i wybory na burmistrza bardzo zgrabnie się przeplatały ze samym śledztwem.Niektórzy na forum pisali,że za długo się ciągnęło ale ja sie cieszyłam bo nie mogłam się wprost od serialu oderwać.
Ogólnie,trzeci sezon jak dla mnie ciut gorszy,wątek prostytutek jakoś tak pokrętnie i to nie w dobrym tego słowa znaczeniu poprowadzony ( watek księdza,który bezndziejnie od początku kręcił a przecież był niewinny i Seward,którego jedynie egzekucja wywarła na mnie spore wrażenie).Na plus za to postać Bullet i to,że nie było ponuraka Jacka:)
Musze wygodnie usiąść i obejrzeć na spokojnie finał:)
Udanej reszty wakacji Dziewczynki :)
Jutro wyjeżdżam nad morze i wracam za dwa tygodnie. Będę tęsknić :(
Pa :***
:(((( ja też będę :(
udanego wypoczynku, wspaniałej pogody i bezpiecznej podróży Kate:) :******************
Bo Tennant jest cudowny w każdej roli :) To w tej chwili jeden z najlepszych aktorów brytyjskich.
Wiesz dopiero odkryłam go w Doctorze i widziałam go jeszcze w tym filmie o wampirach z Farellem. Jak film był idiotyczny tak jego postać spodobała mi się, jednak nie skojarzyłam, że to David. Obejrzę zdecydowanie z nim coś jeszcze.
Tamten Doctor też mi się podobał i byłam zdziwiona dlaczego tylko jeden sezon grał. Jestem w środku drugiego i koniec, zapomniałam o tamtym :D
Obejrzyj sobie jeszcze Broadchurch i Politician's Husband gdzie daje niezłego czadu aktorskiego.
Wieeeem! Jest rewelacyjny:) W żadnym serialu nie widziałam jeszcze tak dobrego aktora. Szczególnie popisał sie w ostatnich odcinkach 2 sezonu (nie wiem jak dalej, bo jestem przy 3x03). Przy czym jesteś?:) Widziałaś już odcinek z Olimpiadą?:D
Uwielbiam momenty, w których wpada na jakiś pomysł i od razu wszystko mu się rozjaśnia i wpada wtedy w taki szał :D
Jestem po tym odcinku z Eltonem :) Ja uwielbiam jak zobaczy jakieś dziwiactwo i ta jego ciekawość, jak dochodzi do wszystkiego haha genialny jest. Te czarne oczy i uśmiech, no jak na mnie działa to coś w nim musi być :D
o, fajny ten odcinek był. Inny taki:D
David to geniusz:) Zdecydowanie lepiej ogląda mi się Doctora z nim niż z Dziewiątym, chociaż jego też lubiłam. Boję się 11, chociaż Matt Smith też jest uwielbiany przez widzów.. tylko nie wiem, jak odzwyczaję się od Tennanta.
Teraz w ogóle kolejny będzie, Capaldi:D I niedługo 50-lecie Doktora, ma być jakiś specjalny odcinek, w którym będzie 10 i Rose:)
Właśnie dziewiąty też był świetny, miał rozbrajający uśmiech i byłam zawiedziona, że tylko jeden sezon z nim był. Jednak Davidowi wystarczyło parę odcinków i ja nie chcę nikogo innego! :D Ja nie wiem jak się od niego odzwyczaję, mowy nie ma. Co za okropny serial pod tym względem :D
O Rose, a lubię ją :) Wiem, że towarzyszki mu się zmieniają no trudno...
Też go lubiłam, fajna ta ostatnia scena przed zmianą, gdy mówi, że Rose była fantastyczna.. ale on też :D
http://comealongdana.tumblr.com/post/42973048197/perfect-david-tennant-is-perfec t oszalałam na jego punkcie :D
http://trenzallore.tumblr.com/post/56659016210
Mnie w tym serialu męczą (czyt: śmieszą:D) jedynie czasami te wszystkie istoty z kosmosu:D To nie moje klimaty, może dlatego.
yep.. a wiesz kiedy mu się zmienią, czy nie spoilerować?
On jest przystojny. Jest, prawda?:D
Tak te istotki są zabawne, efekty też takie plastikowe,ale ma to swój urok :)
Nie spoileruj, nie nie :D
JEST :D
patrz:
http://24.media.tumblr.com/edccf79f6c160d9c523ba11fdf352acd/tumblr_mjbhbwUlM61qm 1x8bo1_500.png
http://24.media.tumblr.com/44eed6d181adc522c499f21dd6270053/tumblr_mjiq6qaHI01qm 1x8bo1_500.png
http://damons-happiness.tumblr.com/post/57959298604/timelords-sherlock-andmusic- aknightlight uwielbiam to :D