Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

O rany, faktycznie, to się nazywa fandom :) Ja po takim 3x11 to bym nie wytrzymała chyba :D

użytkownik usunięty
Kate123

Wiesz, ja weszłam na serialowe i rzuciło mi się w oczy że 3x12 był beznadziejny, więc mnie specjalnie nie ciągnęło do oglądania;)

Ja nie miałam dostępu do spoilerów :D

Bluszek, przeczytałam w końcu The Host <3333

anik756

Aduś, tyle stron :********* Dziękuję i jestem dopiero na 30 :D

Kate123

Już na 24 :D

anik756

Dziewczyny, pomóżcie. Mam sobie zmienić url na delenastydia?

Kate123

Hej :) Ogólnie to już przyzwyczaiłam się do Twojego url.. i teraz większość zmienia swoje nazwy na jakieś nie związane z tvd, czuję się wtedy trochę zagubiona. Ale skoro to Twoje ulubione dwa OTP (cieszę, się, że wciąż Delena jest w tym url) i Twój blog pewnie jak u większości tutaj zmienia się w bloga o Teen Wolf to myślę, że to całkiem dobry pomysł.. Dziwię się nawet, że taka nazwa jeszcze nie została zajęta..

annab93

Też się właśnie zdziwiłam, że nie był zajęty, więc szybko sobie zapisałam :D
Dzięki za radę :)

Kate123

A tak przy okazji mam jeszcze pytania dotyczące odcinków..
-kiedy to było http://31.media.tumblr.com/74d8be9449535853b39499ead2455c11/tumblr_mr2fwdpDh61s1 qvmko4_250.gif?
-kiedy Elena przyłożyła sobie nóż do szyi i groziła "Alaricowi", że kiedy popełni samobójstwo on też umrze?

użytkownik usunięty
annab93

- 2x19
- 3x21

użytkownik usunięty
Kate123

yep :D Uwielbiam obecny i się już przyzwyczaiłam, ale Twój blog to teraz tak pół na pół, więc url jak najbardziej pasuje :)

No właśnie tak się waham, nie wiem co zrobić :D Kocham Stydię i będę im shippować całym sercem, chociaż po 3x12 poczułam się jak po 3x19 TVD :P Ale tak sobie wszystko przemyślałam i nawet lepiej, że nie są jeszcze razem. Ja tam wolę długi build- up, bo jak para jest już razem to zwykle nie jest już tak fajnie. I oczywiście jest później milion sposobów aby ten związek rozwalić, a to boli jeszcze bardziej. O :P

użytkownik usunięty
Kate123

Kate, śniło mi się że Castle był moim sąsiadem:D

Łaaaa, ale Ci zazdroszczę :D A tak w ogóle to nadrobiłaś już Castle? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Yep;)

A jak Ci się podobał ten co Kate stała na bombie, ten z retrospekcjami? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Świetny był. Fajnie było sobie przypomnieć stare sceny :P A Richard zachował się cudownie <3 Najpiękniejsza była scena w której Kate przygotowywała się na śmierć . przypominając sobie słowa Roya i momenty z Rickiem. Byłam cała zaryczana , a tu Castle wchodzi z kawą :D Tak w ogóle to są już bloopersy z 5 sezonu? Na youtube nie widziałam. Uwielbiam je, oni zawsze coś wymyślą:D Bloopersy z 4 sezonu TVD są beznadziejne, aż się dziwię że niektórych rozśmieszyły;P

Też ryczałam w tym momencie, genialny był ten odcinek :) Chyba jeszcze nie ma z Castle. Z TVD to nawet nie oglądałam :P Szczerze mówiąc straciłam zainteresowanie tym serialem jak na razie. Zero promocji, zero zdjęć, same głupie spoilery. Pewnie bezpośrednio przed odcinkiem moje nastawienie się zmieni, ale jak na razie to bardziej się nie mogę doczekać TW :)

użytkownik usunięty
Kate123

Nie oglądaj, nie warto. A z tymi spoilerami to już żenada, teraz wymyślają że Elena będzie miała romans z kolegą z collegu :D A najbardziej denerwujący są fani, którzy nie potrafią odróżnić faktycznych spoilerów od fantazji dziennikarzy, wprowadzając tym samym niepotrzebną panikę.
Za TW na razie jakoś nie tęsknię, chociaż po 3x12 odczuwałam pustkę ;P Najbardziej mi brakuje HoD i OUAT.

Dokładnie, tylko wywołują panikę. Chociaż z tego co zauważyłam to Delenowy fandom zawsze musi mieć coś nad czym będzie się umartwiał :P
Ja już za wszystkim tęsknię :D

użytkownik usunięty
Kate123

Jak ci się podoba nowa opcja na dashu?:P

Fajna jest :)

użytkownik usunięty
Kate123

Muszę się teraz przyzwyczaić do Twojego nowego url:P Ja pod wpływem 3x11 też sobie zmieniłam, ale po 3x12 wróciłam do starego :D

Ja właśnie chciałam zmienić po obejrzeniu 3x11. Jak obejrzałam 3x12 to trochę mi się odechciało, ale wszystko sobie przemyślałam i cieszę się, że zmieniłam :)

użytkownik usunięty
Kate123

Kejcik, z jakiego to odcinka: http://24.media.tumblr.com/f918ab82d1b4b3e8cccfb3ee0a94470f/tumblr_mpxoxkekfB1ro peo9o2_250.gif ?

1x08, jak rozmawiał z Caro :)

użytkownik usunięty
Kate123

Dzięki:*

:***

Podaj mi swojego tumblra i od razu ostrzeż mnie, czego najwięcej tam się znajduje?:P

użytkownik usunięty
Madame_7

http://damons-happiness.tumblr.com/ obecnie najwięcej Teen Wolfa, tvd w znikomych ilościach, New Girl, Doctor, Lost. Jak wejdziesz w "tags" po lewej stronie bloga, to masz tam listę tego, co rebloguję:)

OMG, masz świetną listę tagów ;)) Też chciałam zrobić coś takiego, ale nie mogę się za to zabrać :/

użytkownik usunięty
annab93

Miałam i mam do niej straszne wątpliwości, jakoś mi nie leży.. Ale dziękuję :**

anik756

Podczas robienia tego gifsetu zmieniłam zdanie co do scen chyba 9784764 razy.. więc już sama nie wiem czy to ma sens :/
http://damonisherhome.tumblr.com/post/59203364035/elena-gilbert-challenge-week-d ay-1-elena

anik756

http://www.youtube.com/watch?v=PllEWP12kUc
Cudowne to jest <3333

Kate123

o taaak <333 :)

użytkownik usunięty
anik756

"Damon will have a lot to handle with Jeremy though. He will be watching over the teen while Elena is at college, and Jeremy will not have many friends at school. He will be known as the ‘the freak who faked his own death and burned his house down.’ This will make things difficult for him."

http://media.tumblr.com/f69ecfa13ddbf0f72ba26790b42a4655/tumblr_inline_mihdkxgPK G1qz4rgp.gif

anik756

TW 3x12 SPOILER

Z photorecapa Price'a:
"But if we're being real, THIS will always be the main love story: http://static.tvtome.com/images/genie_images/news_hub/uploaded/priceiswrongnews1 37700679097/TeenWolf-3x12_76.jpg Yeah, I don't really need some kind of boring romance on this show. Almost nothing will compare to the subtle and great connection these two kids have with each other. As wild as the storytelling gets, as big as the cast swells, as much as events might keep these two apart, it all comes down to THIS friendship. Scott and Stiles' friendship is where the show began and IS the show basically. Man, I love these guys."

http://media.tumblr.com/663dd86cb106a288a0c7dfe832d6ccd1/tumblr_inline_mgux29rDs v1r5lhz2.png

ocenił(a) serial na 8
anik756

Ola jesteś?

anik756

Jestem, jestem. Tylko pogadamy na priv ok?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

ok to czekam na wiadomość ;)

anik756

Tzn, tutaj też możemy pisać, tylko na inny temat :)))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A o czym chcesz pisać? :D

anik756

Zostały mi 4 odcinki do końca Smallville :(((

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja na dwóch ostatnich ryczałam jak głupia :) Po pierwsze dlatego, że to był już koniec, a po drugie była w nich mnóstwo wzruszających scen i mnóstwo wspominek z poprzednich sezonów :((((

anik756

Mi już jest smutno, jak pomyśle że jutro skończę :((( To ja się już w razie czego zaopatrzę w porządny zapas chusteczek :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Przydadzą się ;) A co się działo w tym odcinku, który oglądałaś ostatnio?

anik756

Dobrze, że uprzedzasz :))Do Metropolis przybył jakiś dziwny kolo w złotym wdzianku, który udawał wielkiego super bohatera, Ale robił to tylko dla kasy y sławy. I Clark oczywiście pierdyknął mu umoralniającą gadką i ten diametralnie zmienił swój punkt widzenia :DD

_Sloneczko_2034

hej Słoneczko:DD co słychać:))?
widzę że Smallville wciągnął Cie na maxa:DD
też się zastanawiałam czy zacząć oglądać (niektóre gify z tumblra wyglądają całkiem zachęcająco:))
ale te 10 sezonów mnie jakoś onieśmiela;PP
a ile odcinków ma każdy sezon?:)

NekoNinjia85

Hej :*** Dzisiaj akurat nie mam najlepszego humoru ;PPP A co u Ciebie?

Ja już kiedyś oglądałam Smallville, ale w końcu zebrałam się żeby dokończyć :))) I się wkręciłam na nowo :))) I już kończę i mi smutno :))) No 10 sezonów to dużo i każdy, chyba poza 1 czy 2 ma po 22 odcinki :))