PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6
alien_2

I jak TWD?

byledopiatku

No obejrzałam w 2 tygodnie:) Bardzo mi się podoba, kocham Deryla:D A w ogóle- już tu był?:)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ja tez go uwielbiam i jego brata tak samo.. W ogole to TWD zaraz po BB to moja najwieksza love :D
Jeszcze nie...

byledopiatku

Może będzie:) Widziałam go najpierw w filmie Święci z Bostonu, świetny film. I włączam ten serial i patrzę, że to on, ucieszyłam się, wiedziałam że będzie dobra rola. Nie powiedziałabym, że ten serial to jakaś wielka miłośc ale lubię go:)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Mi sie strasznie podoba, choc w 3 sezonie troche przesadzili, ale i tak kocham :D

byledopiatku

2 sezon był najlepszy chociaż jak siedzieli w tym więzieniu też mi się podobało.

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Mnie chyba pierwszy jednak, ma ponoac powstac sequel :D

byledopiatku

Teraz ma być kolejny sezon zaraz, zaczęłam oglądać w dobrym momencie. Chociaż ten serial podoba mi się o tyle, że sezony nie kończą się w połowie zdania:)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Jak sie koncza to z pier dolnieciem :D

byledopiatku

Równie dobrze mogli skończyć w momencie gdzie gubernator celuje do kogoś z karabinu snajperskiego, wystrzeliwuje i nie wiesz przez 4 miesiące czy trafi:) A tak było zamknięte zakończenie:)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ja tez wole jak koncza watki, a z drugiej strony dalej sie chce ogladac...

byledopiatku

No pewnie że chcę wiedzieć co dalej, ale nie czekam z zawałem. Jak przy BB, koniec sezonu w momencie jak Hank siedzi na kiblu:D Ja myślałam, że to mnie zabije!

ocenił(a) serial na 6
alien_2

To bylo straszne, masz racje, generalnie BB to epicki serial :D

byledopiatku

Ale Ozymandias podobał mi się bardziej niż Felina. Ten ostatni odcinek już nie wywołał u mnie takich emocji, jeden i drugi oglądałam na żywo. Przy tym pierwszym myślałam, że padnę na reklamach. Nie podobało mi się tylko zakończenie z Jessem, zwłaszcza w kontekście zwiastuna Need for speed:/

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Troche to zepsuli, ale generalnie na pewno lepsze to niz koniec Dextera...

byledopiatku

Widziałam kilka odcinków Dextera, ale słyszałam, że się nie popisali. Kolega pisał do mnie załamany, że co to miało być. Nie wiem o czym mówił, ale wydawał się być przejęty:) Z Waltem zakończyli idealnie, ale Jessiego mogli jakoś dopracować. Przecież on na początku był jednym z głównych bohaterów, a na końcu był jak Pluto u Disneya- taki dodatek, który nawet za dużo nie mówi.

Kate123

http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/imagecache/thumbnail_570x32 1/2013/05/michael_raymond-james.jpg

użytkownik usunięty
tequila_s

Wolne: 3,4,8,9,11,14,16,19,20,21,22,24,26

9

użytkownik usunięty
alien_2

Evan Peters http://static.tumblr.com/454ac65a60b414c4200f6b08dec26de3/qtlxbmg/SVumftk4v/tumb lr_static_tumblr_mezh7ultum1qjnw5jo1_500.jpg

ocenił(a) serial na 6

Evan vel Tate :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Zagłosowałaś na dziecko lol

Nie obrażaj się, przecież to żart:)

alien_2

Matt Bomer http://24.media.tumblr.com/cbe9e139c25b4cad20d99d8595ba816b/tumblr_msz540Zmnn1ro tswbo1_500.jpg

ocenił(a) serial na 7
Kate123

no Matt :D

Kate123

Matt

Kate123

Matt Bomer! Blush, ty masz kogoś po gimnazjum? Na jakiej zasadzie wybierałyście ich i tak żeby się nie powtarzali?

użytkownik usunięty
alien_2

Excuse me?

Jakieś dzieci ci twoi faceci:) Jak wybrałyście po 20 facetów, że wam się nie powtarzają?:)

użytkownik usunięty
alien_2

Sprawdź sobie daty urodzenia

alien_2

Przecież to nie są dzieci :P

Kate123

Wiem, to ja jestem stara:(

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ja tez, ostatnio jak bylam na rynku to czulam sie jak babcia....

byledopiatku

Ja podobno jestem marudna. Tak mają starzy ludzie. I za rok przestanę być studentką;(

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ja od roku nie jestem... Drama...

byledopiatku

Nie chcę iść do pracy i wstawać codziennie rano:( Mam rok na wygranie w totolotka:D

ocenił(a) serial na 6
alien_2

No ten tydzien pracowalam od 8 do 21... Tell me something about it....

byledopiatku

Weź już mnie nie pocieszaj;(

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ale jest kasiora wiec chociaz tyle dobrego :D

alien_2

To była skomplikowana procedura xD

Kate123

No domyślam się, bo dobrać 40 osób i żeby każda miała tych co chce i nie pozwoliła drugiej to musiało być trudne:)

Kate123

MB :D

ocenił(a) serial na 7
tequila_s

14 :)

użytkownik usunięty
lola881

Bill Skarsgard http://25.media.tumblr.com/b1b41553450aff9d2342aa57f2f84322/tumblr_mp18j1H8WK1qa yt01o2_500.jpg

Dobra, on jest młodszy ode mnie ale on wygrywa:)

BS ma coś w sobie ;)

lola881

Colin Morgan http://24.media.tumblr.com/8605dacc89d3aa592afb84099ae61b50/tumblr_mu2i2uXYUK1rp 9svbo1_500.jpg

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Colin

Kate123

Colin :D

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Colin wygrywa, kończmy już bo się odechciało