Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

użytkownik usunięty
Kate123

Jestem, jestem:P

Zostawiłam Ci czekoladę :)

użytkownik usunięty
Kate123

Mmm, pyszna <3 Dziękuję:*

:***

Dzień dobry... :)
Nie mogę się skoncentrować,żeby TVD obejrzeć :/ Co się ze mną dzieje :(

bliss6

Hej :)
Oglądaj, nie było aż tak źle :)

Kate123

a piosenki fajne ;) ?

bliss6

Jedna mi się od pierwszych dźwięków spodobała :)

Kate123

Rebekah ,Matt i jakaś tam...o jestem zaskoczona :D
Jer jak przypakował :D
o i jest Katarina :D

bliss6

Też byłam zaskoczona :D
A Kath mi działała na nerwy...

Kate123

a ta piosenka to ta co oni się żegnali jak Elena wyjeżdżała :D ?

bliss6

Tak :)

użytkownik usunięty
Kate123

Naprawdę ten odcinek był taki dobry? Bo ja od samych gifów zrobiłam z 10 facepalmów. Jak widziałam Kaśkę i jej mimikę to już w ogóle miałam dość. Obejrzałam tylko Delenowe sceny na youtube i niestety, nie czuję tego. Ale jeśli wątek z Silasem jest rzeczywiście udany, to później obejrzę.

Dla mnie nie była to rewelacja, ale nie było tragedii. Nie chciałam jeszcze pisać o odcinku, żeby nie spoilerować i musiałam parę rzeczy przemyśleć. Co do Kaśki to się zgadzam. Miałam ochotę przewinąć sceny z jej udziałem. Co do Deleny to mam to samo. Nie wiem, może dlatego, że w zasadzie wszystkie ich sceny znaliśmy wcześniej. Zresztą, ja zawsze mam tak, że jak para jest już razem to mi czegoś brakuje. I tu właśnie tak było. Jest kilka wątków, które się dobrze zapowiadają, ale jeśli nie będą ich ciągnąć przez cały sezon. Obejrzyj, to pogadamy, bo nie mam z kim narzekać :P

Kate123

Obejrzałam...opinie zostawiłam... :D
Co do DE.. trochę ta iskra się przygasiła :( Może się jeszcze wznieci w którymś momencie?

bliss6

Nie wiem, czuję, że będą Delenę pogrążać. Dżuli nie odpuści, nadal będzie chciała ciągnąć ten trójkąt, pięciokąt czy co tam jeszcze. A Stefan bez Eleny mógłby się zrobić fajniejszy. Ale po co? Lepiej ciągnąć to przez wszystkie sezony.

użytkownik usunięty
Kate123

Będą pogrążać, co do tego nie ma wątpliwości.Już teraz widać, że Stelena będzie miała głęboką, emocjonalną więź, a my zostaniemy z make-outem na kuchennym stole.

Właśnie...

Kate123

SPOILER MINI

Nie podobało ci się jak Kaśka goliła nogi brzytwą?:D

alien_2

Nie :D
Za to Matt mi się podobał :D

użytkownik usunięty
Kate123

Przedobrzyli z tym całowaniem, naprawdę spodziewałam się zobaczyć więcej niż to. I jeszcze to promo 5x02, na litość. To samo z "I love you" - za dużo, zdecydowanie za dużo. Lubię jak w serialach zostawiają te słowa na wyjątkowe momenty, a nie powtarzają je co 5 sekund.
"Zresztą, ja zawsze mam tak, że jak para jest już razem to mi czegoś brakuje." - ja nie mam odpowiedniego porównania, Delena jest jedynym shipem na który tak długo czekałam, Reszta przychodziła szybko, bo miałam przed sobą wszystkie odcinki, nie musiałam znosić hiatusów i durnych spoilerów. Ale w przypadku moich OTP, oficjalny związek tylko powodował u mnie wzrost ekscytacji. Fakt, miałam kryzys z Caskettem w pierwszej połowie 5 sezonu, ale to dlatego że scenarzyści ich zaniedbywali, zostawiając najlepsze wątki na drugą. A teraz mamy 6 sezon i nadal są cudowni. A w przypadku Deleny? Ani nich nie zaniedbują, ani też nie poświęcają wystarczającej uwagi. Po prostu myślą, że jak dadzą dużo seksu i całowania, to zadowolą fanów. No cóż, niektórych pewnie zadowolą.. ja jestem bardziej wymagająca jeśli chodzi o serialowe pary.

http://media.tumblr.com/tumblr_m5sef5jWhk1qbqmel.gif
Z Caskettem miałam tak samo, to jest chyba jedyny wyjątek. A reszta? No nie wiem. Po prostu panuje jakiś taki dziwny nawyk, że jak para jest już oficjalnie razem to ją zaniedbują. Nie mówię, że zawsze tak jest, może akurat na takie shipy trafiłam :P Niby jest dobrze, mają fajne sceny, ale jednak czegoś brakuje.
Nie wiem co to będzie z Deleną. Szczerze mówiąc to obawiam się kolejnych odcinków. To się na pewno nie skończy dobrze. I jeszcze jak dojdzie ta cała więź to już w ogóle. Deremy miał lepsze sceny w tym odcinku niż Delena.

użytkownik usunięty
Kate123

To zależy jakie nastawienie ma sam twórca. Czy traktuje pary po macoszemu, czy też shippuje im równie gorąco jak fani:P A są tacy. W przypadku Plec to ja już sama nie wiem o co tej kobiecie chodzi...
Widzisz, ja się w ogóle nie obawiam. Niech robią co chcą, mi to jest obojętne.

Nigdy nie zrozumiem psychiki Dżuli, nigdy :D
Ja obiecałam sobie, że będę oglądała dla przyjemności, a nie żeby się denerwować. Nie nastawiam się nie wiadomo jak na odcinki, bo przynajmniej nie będę rozczarowana :)

użytkownik usunięty
Kate123

Komentarz do odcinka: "a ja się pytam: GDZIE JEST KLAUS ?"

http://25.media.tumblr.com/5a9c33da32bd7a867c74656acecad6cc/tumblr_mt0sw6c9Df1qe kcrso5_250.gif

OMG xD
Obejrzałaś? :)

użytkownik usunięty
Kate123

TVD? Nie xD Czytałam tylko komentarze na kinomaniaku:p

Wiesz jaki przyszły tydzień będzie ciężki? :D Patrzę na kokpit i normalnie nie wierzę ile seriali xD

użytkownik usunięty
Kate123

Dla mnie będzie ciężki przez samo Glee. Ale co tam wraca.. sprawdę sobie:P Wait.. HOD, BATB, Arrow, AHS.. Chryste.

Już teraz wiesz, co miałam na myśli :D

SH, Castle, OUAT... xD

użytkownik usunięty
Kate123

Jeszcze ten spin-off OUAT, TO. Jak zwykle zapomniałaś o TVD! xD

Bo wymieniałam te z początku tygodnia, a TVD za tydzień będzie :D Ja mam jeszcze SN :D A i jeszcze NG xD

użytkownik usunięty
Kate123

Ekstra xD

Coś ciekawego pisali tam? :P

użytkownik usunięty
Kate123

Nie, tam nie ma perełek jak na zakazanej:P

użytkownik usunięty

Dziewczyny od Glee, widziałyście promo 5x03?:(

ocenił(a) serial na 7

ja idę właśnie 5x02 zobaczyć, później sobie to promo zobaczę, ale ja nie wiem czy przeżyje ten 5x03 :(

użytkownik usunięty
lola881

Promo jest okropne:(Rachel i Kurt :(

o Boże... zrobili śmierć Finna? :(

ocenił(a) serial na 7

obejrzałam odcinek, nawet niezły, tylko Tina mnie cały czas strasznie wkurza. Ale to już od pewnego czasu.
promo mnie zabiło :(( i jeszcze przy okazji trafiałam na ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=rubkuOORK90 ;(( Już się boję tego 5x03, przepłaczę cały odcinek.

Na razie wyniki są następujące:
1. Wilson Bethel – 3 głosy
2. Jake Johnson – 2 głosy
3. Sebastian Stan – 2 głosy
4. Jay Ryan – 2 głosy
I po jednym głosie mają:
5. Zach Roerig
6. Daniel Sharman
7. Andrew Scott
8. Max Irons
9. Chris Zylka
10. Tyler Blackburn
Zachęcamy do dalszego głosowania, listy na poprzedniej stronie :)

użytkownik usunięty
Kate123

Pamiętaj żeby wymieszać zwycięzców, żeby nie mieli tych samych numerków:D

Wiem :D

użytkownik usunięty
Kate123

Julia zagłosowała, poprawiam:

1. Wilson Bethel – 3 głosy
2. Sebastian Stan – 3 głosy
3. Jay Ryan – 3 głosy
4. Daniel Sharman - 2 głosy
5. Andrew Scott - 2 głosy
6. Jake Johnson – 2 głosy
I po jednym głosie mają:
7. Zach Roerig
8. Max Irons
9. Chris Zylka
10. Tyler Blackburn
11. Alex O'Loughlin

O, thanks :*
Do której czekamy z głosowaniem? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Do 20 może:)

OK :)

Kate123

a mogę wiedzieć o co kaman i w co gracie, czy to zabawa tylko dla elity? :)

Cudzoziemka87

Zabawa jest dla wszystkich :P Wczoraj była pierwsza runda :) Wstawiałyśmy z Bluszkiem zdjęcia dwóch aktorów i Dziewczyny wybierały tego bardziej hot :P Na poprzedniej stronie są przegrani, ale 5 można jeszcze ocalić, więc głosuj! :)