Akcja rozgrywała się na blogu. Wszystko zaczęło się od tego, że Tyler H. dodał jakieś zdjęcie z planu filmowego/innego serialu whatever. A więc to znaczyło, że cały czas nie nagrywał TW. I że ma nie być we wszystkich odcinkach w 3B. To nawet sama gdzieś czytałam. I anon napisał do tej dziewczyny wiadomość w stylu "Tylera ma nie być we wszystkich odcinkach, do tego słyszał gdzieś, że ta sama sytuacja tyczy się Dylana (hahahaha, jasne xD) i skoro dwóch najlepszych postaci nie będzie to po co oglądać serial." Oczywiście zero źródła, nic. Ale, że akurat trafiło na dziewczynę, która shippuje Sterekowi, so... xD
Jednym słowem nie ma się czym martwić. Ja tam za Derekiem nigdy nie przepadałam, więc jeśli to prawda to tym się nie przejmuję. A co do Dylana/Stilesa to nie ma szans, żeby go w serialu nie było. Podobno przekładali terminy nagrań w TW jak Dylan był na planie TMR, żeby mu pasowało :P Więc nawet jak będzie grał w innym filmie/serialu już Jeff coś wymyśli, bo o ile serial bez Dereka sobie wyobrażam tak bez Stilesa niespecjalnie :P
Jak Derek to mogę spać spokojnie:P I tak ostatnio tylko płacze albo gapi się w okno.
Tak jeszcze w związku ze spoilerami, tym razem już takimi ze źródłem :D
http://31.media.tumblr.com/2f04df2fba12b473b5ef77f2f1c6d2be/tumblr_mucuuc2irt1ri nrtgo1_500.jpg
Ryan Kelley has booked an arc on MTV’s Teen Wolf as the newest member of Beacon Hills Sheriff’s Department, young Deputy Sheriff Perish. He’ll assist Sheriff Stilinski (Linden Ashby) in uncovering the mysterious supernatural occurrences that plague the murder prone Northern California town before becoming part of the mystery himself.
Gdybym go znała wcześniej na pewno trafiłby do gry xD
A i przepraszam, że tak ciągle Ci piszę o TW, ale nie mam z kim pogadać. :****
Spoko, wiem jak to jest:) Obejrzałam wreszcie to NG i tak: Schmidt jest wkur wiający i w ogóle brzydzę się nim w tym momencie:/ Winston miał naciągany wątek w tym odcinku, a dopiero co mówiłam że ratuje serial... Ness byli fajni, szczególnie ta ostatnia scena była świetna:D
Schmidt w tym sezonie jest masakryczny. I do tego następny odcinek wcale nie zapowiada się lepiej...
Ness jest super :D Uwielbiam wszystkie ich sceny :D Ta na końcu była rewelacyjna :D
Mnie jakoś w tych dwóch pierwszych odcinkach nie przekonywali, ale w 3x03 byli genialni:D Uwielbiam jak się kłócą:D
Ale ten spoiler to niepotwierdzony nie? Bo mnie się wydaje, że te plotki wynikają raczej z niektórych nadinterpretacji promo :) Z tego co ja czytałam to Lemon będzie z nowym facetem, który się pojawi, będzie go grał Robert Buckley. Ogólnie do obsady dołączyło trzech nowych facetów i Zoe chyba też będzie z jednym kręcić. Ogólnie to nie podobały mi się spoilery, które wyczytałam :P
Odcinka jeszcze nie widziałam, więc Ci nie powiem czy to prawda czy nie. Na tumblrze ktoś napisał, że są razem, ale nie czytałam o co chodzi, bo nie chciałam sobie spoilerować :P
o rany, bo to już wczoraj był odcinek :P mówiąc o potwierdzonym źródle miałam na myśli jakiś wywiad czy coś w tym stylu. Zupełnie zapomniałam, że to już dzisiaj. Ok, lecę obejrzeć i sama się przekonać :)
Obejrzałam :) I wcale nie było tak źle jak spoilery zapowiadały :) Podobał mi się odcinek. Ale już wiem, że to będzie trudny dla mnie sezon HoD.
Lola, słuchałaś audio z 5x03? Wypowiedzi Kurta i Rachel są strasznie bolesne:( Jak ja teraz tak ryczę przy nagraniu to co będzie podczas odcinka..
Nie, wrzuć proszę. Teraz akurat wychodzę, ale za godzinę wrócę to posłucham :(
http://bleatles.tumblr.com/post/63455228413/bradisourking-all-5-03-the-quarterba ck-audio :(
:(( rozkleiłam się kompletnie przy Rachel/Lei. Chcę i nie chcę tego odcinka. Ogólnie uważam, że dobrze zrobili poświęcając jeden odcinek Finnowi/Cory'emu, ale to będzie strasznie bolesne i na pewno wiele kosztowało całą ekipę pod względem emocjonalny.
Na pewno, ale oni sami chcieli to zrobić, szczególnie Lea. Słyszałaś o tej aferze z Dianną? Powiedziała, że jej nie zaprosili do udziału w tym odcinku chociaż bardzo chciała być jego częścią. Ponoć nikt za nią nie przepadał w obsadzie, a z Murphym miała na pieńku. Ja jestem świeżakiem w tym fandomie, ciągle dowiaduję się czegoś nowego:D
Wiesz co, ja oglądam Glee regularnie jakoś od połowy drugiego sezonu, ale nigdy nie siedziałam w tym fandomie i nie znam szczegółów. I szczerze Ci powiem, że się cieszę, że ich nie znam. Bo im bardziej zaczynam się wgłębiać w to, kto, kogo i za co nie lubi to gorzej mi się ogląda serial. Wolę nie wiedzieć i żyć samą fikcją. A jeżeli chodzi o Dianne to czytałam kiedyś, że miała bardzo na pieńku z Murphym i chciał ją usunąć z obsady już chyba w 3 sezonie, ale wtedy właśnie podobno Lea się za nią wstawiła i postawiła warunek, że ona też odejdzie jak wywalą Dianne. I ogólnie czytałam, że Murphy jest strasznym tyranem i nie można mu się przeciwstawić. No, ale że Lea jest gwiazdą tego show to ustąpił. Ale wiesz...ile w tym prawdy to ja nie mam pojęcia :)
A ja słyszałam inną historię, że Lea nie mogła wystąpić na jednym z koncertów podczas trasy, ale Ryan się nie zgodził i postawił mu jej ultimatum: albo pojedzie na występ, albo on zwolni Diannę lub Amber. Tyle że to tylko ploty, a jak było naprawdę to już się nie wgłębiam. Na tumblrze siedzę, dużo blogów Glee śledzę, to takie rzeczy wyłapuję. Nie żebym specjalnie przeszukiwała internet;) Ale muszę przyznać że fandom Glee jest gorszy od fandomu TVD, a hejtersi Klaine'a wypisują jeszcze większe bzdury niż Stelenowcy. No i fani CrissColfera mają trochę nierówno pod sufitem.
Jeszcze co do Murphy'ego, to z wyglądu wygląda na ostrego faceta, ale jaki jest naprawdę to wiedzą tylko ci go znają:P Trochę mi podpadł dzisiaj, jak się dowiedziałam że będą śpiewać Blurred Lines w Glee. Chociaż mam przeczucie, że to będzie podobne do 4x17 i piosenką Chrisa Browna. Bo nie chcę mi się wierzyć, że spośród tylu piosenek wybrali akurat ten mizoginistyczny shit.
A no, każdy słyszał coś innego, trudno stwierdzić co z tego jest prawdą :) trochę też słyszałam na temat relacji CrissColfer, ale o tym nie będę się rozpisywać, bo zapewne wiele z tego można między bajki włożyć. Chyba każdy fandom jest trochę popieprzony :D No, a Glee w szczytowej formie miało powyżej 10 mln widzów, więc nie ma co się dziwić, że i oszołomów niemało :D czytałam te bzdety o toksycznej relacji, ale naprawdę nie wiem co tam było toksycznego. Blaine tak na dobrą sprawę poniekąd uratował Kurta. Pojawił się w momencie kiedy ten przechodził załamanie związane ze swoją orientacją i stylem bycia. Nie wiadomo co by z nim było gdyby nie Blaine. Później Blaine zawsze stawał za nim murem i wspierał go na każdym kroku. Fakt, błąd popełnił olbrzymi, ale to jak bardzo tego żałował i jak bardzo walczył pokazało jak bardzo mu zależy i chyba wszystkich przekonał o tym, że nigdy więcej tego nie zrobi. Przebyli swoją "P" i należy im się teraz szczęście :) i żadni hejterzy nie przekonają mnie o tym,że jest inaczej :)
A jeżeli chodzi o piosenki to mimo, że śpiewają wiele świetnych utowrów, a Lea to już w ogóle dostaje utwory z wysokiej półki to jednak zdarza im się podążać za trendami i wykonywać aktualne hity wałkowane w radiu, więc aż tak by mnie to nie zdziwiło. Zobaczymy co z tym zrobią.
W pewnych rzeczach mają rację, np. w tym jak uzasadniają czemu Chris i Darren mają tak mało wspólnych wywiadów. Ale czasami gadają jak potłuczeni. Co się wczoraj działo, o matko:D Nie wiem czy widziałaś te wczorajsze filmiki z Fox Lounge?
Tylko że decydując się na taki ruch narażają się na ogromną nienawiść fandomu. Ja wierzę że to będzie inaczej rozegrane.
Ja nawet nie wiem czy mają mało wywiadów, bo naprawdę niezbyt śledzę spoilery związane z Glee, po prostu oglądam:) Słyszałam tylko, że ze względu na tych szalonych shiperów CrisColfer raczej wolą unikać publicznych spotkań, ale czy się lubią czy nie lubią tego nie wiem i wolę nie wiedzieć ;) Nic nie wiem, jakie filmiki??:)
Po prostu jak lubię danego aktora, aktorkę czy obsadę, to oglądam z nimi filmiki. Spoilery akurat mnie w tym wypadku najmniej obchodzą:P A że lubię Chrisa i Darrena z osobna jak i razem, to się tym interesuję.
Niby taki jest powód, ale "problem" tu raczej leży po ich stronie, a nie fanów:p Zobacz sobie wywiady z Darrenem, zachowuje się normalnie, poważnie odpowiada na pytania. Posadź go obok Chrisa, od razu się rumieni, jąka, wierci:D I to właśnie było wczoraj w tych kilkusekundowych filmikach, które wypuścili. Darren cały zawstydzony; Chris próbuje być poważny, ale w końcu nie wytrzymuje;P Ja jestem neutralna w tej sprawie i sama widzę, że coś jest na rzeczy;) Więc nic dziwnego, że nie ustawiają ich do wspólnych wywiadów, wtedy fani (a raczej psychofani) w ogóle nie daliby im spokoju. A z tego Fox Lounge robią jakieś wielkie wydarzenie, będą wypuszczać fragmenty przez kilka tygodni. Pls;P
http://www.youtube.com/watch?v=ZPVc00PWsXc
A patrz, reblogowalam to dzisiaj nawet :D nie wiedzialam skąd się wzięło, to już wiem ;) dzięki :D Darren jest uroczy, nie mogę :D :D faktycznie wygadać się nie może :D hmm...ale Darren jest hetero, prawda? :))
Niby tak, niby ma dziewczynę:P Ale z tą Mią też są jaja, nie ma co się wgłębiać. Denerwuje mnie wszędzie to spekulowanie czy Darren jest hetero, czy może gejem. Kurde, biseksualnym już być nie można? Dżiz:P
Haha, no można, nie powiem, zaciekawilas mnie :D będę teraz zwracać większa uwagę na mowę ciała Darrena podczas kontaktów z Chrisem. Dobra, czas na grę ;)
Nie wiem jak było w poprzednich sezonach, ale w tym od czasu premiery oglądalność nie spadła poniżej 10 mln.
Wow. Też nie wiem, ale to jest chyba świetny wynik. Przez CW jakoś tak mi się ułożyło, że 3 mln to jest dobry wynik xD
Na pewno świetny, zwłaszcza że to 6 sezon.
CW to drugorzędna stacja, jest zawsze na końcu rankingu. Dla nich 3 mln to ogromny sukces, dla takich stacji jak FOX czy CBS nawet 5 mln to powód do kasacji serialu. Zastanawiam się tylko dlaczego aż taki drastyczny spadek HOD.. bo BATB mnie w sumie nie dziwi. I tak byłam w szoku że dostało 2 sezon.
Ja Ci powiem dlaczego taki drastyczny - ta cała akcja z Zade'm. O żaden serial nie można już być pewnym. Pamiętasz jak było z Cult?
Wiesz co, sprawdziłam sobie oglądalność ostatnich odcinków 2 sezonu i jestem w szoku. Nie wiem dlaczego wydawało mi się, że HoD balansowało na granicy 2 mln. W takim razie nie mam się co łudzić, że TVD skasują po 5 sezonie. Skoro 1 mln zadowalał ich wystarczająco, aby zamówić 3 sezon HoD..
Jeśli chodzi o Cult to nie mam pojęcia.
Może nie mieli innych serialowych propozycji i w końcu coś trzeba puszczać. A jeśli chodzi o Cult to usunęli serial po kilku odcinkach. Nawet nie doszli do końca. Co prawda chyba później je wyemitowali, nie wiem dokładnie jak to było.
W takich chwilach od razu przypomina mi się oglądalność SH xD
Niech już będzie ciemno, bo chcę obejrzeć odcinek :D