Zobaczyłam ten gifset: http://elenaglibret.tumblr.com/post/63848893111
I miałam Delena feels przez jakieś 15 sekund. Pierwszy raz od długiego czasu:P
Ja tam czekam aż Edyta znajdzie głębię w piosence Ona tańczy dla mnie albo Bożenko jak mogłaś to zrobić z Cyganem:/ (właśnie uświadomiłam sobie, że żart jest fuj biorąc pod uwagę pochodzenie Edyty:))
Albo pomyliła drzwi, miała iść na terapię a wylądowała w TVOP. Nie wiem co sobie myśleli producenci wybierając ją? A podobno miała być Brodka...
wiesz, że ona za każdy odcinek inkasuje 4 razy więcej niż pozostali? :D za jakie grzechy musimy ją oglądać to ja nie wiem :D
Mi też :) I Mateusz, który śpiewał z Ernestem, cudo.
Reszta raczej przeciętna :) a, no i Marzena ma ładny głos, dobrze, że Marek ją skradł :P
Dobra, jestem :) Dajcie mi chwilę, muszę jeszcze kilku gifów poszukać i możemy zaczynać. To co, Bluszek, dzisiaj 22 shipy?
Ja tam bym wolała Klefana, ale pewnie nikt poza mną by nie zagłosował xD A podał ktoś w ogóle Delenę? Bo w końcu to nasz matecznik xDDDD
Jako postać- charakter, czy wizualnie? :D Pytam, bo jeszcze nie oglądałam żadnego odcinka :P
Nie lubiłam tego aktora w Grey'sach i teraz mnie zniechęca do zabrania się za TO. No chyba, ze fabularnie serial jest lepszy niż TVD, to wtedy mogłabym się przełamać :P
Fabularnie jest mniej więcej jak VD, nie da się ukryć, że jakichś wielkich zmian tam nie dokonali ale mi się podoba. Marcel podoba mi się głównie wizualnie, ale też przejawia fajne cechy przywódcze;)
I w ogóle wyleciało mi z głowy skąd go znam więc to dobry znak:)
Najpierw muszę zaległości z innymi serialami nadrobić, a wtedy pomyślę :P
Mam załadowany TTP, ale nie wiem jeszcze czy warto odpalać :D