Już dawno się tak nie uśmiałam podczas oglądania SN :D Ten sezon jest genialny :D Zaczyna mi się wydawać, że przez to, że byłam tak zaślepiona TVD nie dostrzegałam piękna innych seriali xD
Za każdym razem jak wchodzę na głosowanie PCA i widzę drugą nominowaną parę w 'on-screen chemistry' to jestem poirytowana, nie wiem czemu xD
Gdyby ktoś nie kojarzył o kim mówię: http://25.media.tumblr.com/bc61750187449965dffde08e3e28fb4b/tumblr_mvsxo0IzqJ1qd c1qyo2_500.png xD
Wiem, jestem hipokrytką:D
Ja w takim razie też :D
Tu to jest chemia http://24.media.tumblr.com/a67f9bf19bd8d9dd03f7d03d237c4abc/tumblr_mvswkzOHVp1r0 0543o6_250.gif <3
http://24.media.tumblr.com/131302abd012b254e27711b8c7f7512f/tumblr_mvs03y8LYY1qd xypao2_500.gif
Na pewno :D Chcę już nowy odcinek :D I TO :D I OUAT :D I Arrow :D Oj, ale jeszcze jutrzejsze przede mną xD
Ja wiem czemu :D Odpowiedz: ten w trumnie to Elena, ten drugi Damon idealnie oddaje sytuacje:
http://www.youtube.com/watch?v=XOYHql-h39Q
Obejrzałam pierwszy odcinek, stwierdziłam, że oceniłabym bo może na 5 i nie mam zamiaru dalej. A jak Wam się podoba? Coś ciekawego było w 2?
Ja lubie takie klimaty, wiec poki co nawet mi sie podoba, moze nie ma wielkego WOW, ale Dracula w oryginale to tez nie sama akcja, jestem ciekawa wizji rezysera.
Wlasnie fajnie, ze jestes, bo polecam serial Showtime Masters of sex. Naprawde dobry poki co.
Zaznaczyłam do obejrzenia, ale odcinki są długie, a ja mam aktualnie deficyt czasu. Znajdę moment na nowy serial to zacznę chyba od tego. A co do Draculi- wiem, że nie ma samej akcji, ale jednak spodziewałam się czegoś innego.
Polecam naprawde, mnie sie podoba.
Ja w sumie niczego sie nie spodziewalam, byc moze dlatego nie jestem zawiedziona, w kazdym razie ogolnie wydaje mi sie JRM troche gorzej gra niz potrafi....
A tak to chyba poszli w stronę komedii, prawie cały czas się śmiałam :D Właściwie to nie wiem dlaczego, ale tak wyszło :D I mimo wszystko uwielbiam Tessę, chociaż w paru momentach była naprawdę irytująca :P
Właśnie obejrzałam 6 odcinek TVD. Boże co oni zrobili z tym serialem... rzygac mi się chce tymi sobowtórami i Eleną robiącą maślane oczka do Stefana. Ostatnio tak myślałam sobie, że żałuję, że nie było mnie tu w 2 i 3 sezonie TVD. Musiało tu wtedy być tyle emocji podczas nocego oglądania... I żałuję, że mnie to ominęło. Live online zaczęłam oglądać dopiero od 4 sezonu. Do połowy 4 sezonu wszystko szło pięknie, oglądanie z wami dziewczyny live to była dla mnie sama przyjemność, a teraz... nie ma oglądania po nocach, nie ma wspólnego przeżywania... Brakuje tego mi i jest mi smutno... :( a oglądanie innych seriali jakoś mnie ostatnio nie cieszy, wszystkie zaczynam i nie kończe, powodem tego może być brak czasu, albo i to że nie ma tych emocji jak podczas oglądania live. W każdym bądź razie jestem zła i zawidziona TVD, jak prawie wszystkie tutaj... szkoda, że nie udało mi się pokochać innego serialu tak jak wy dziewczyny, może było by mi wtedy łatwej.
Sobowtórów już mam po uszy ;P Elka robiąca maślane oczka do Stefana? O.o tego akurat nie zauważyłam :D
Z odcinka na odcinek jest coraz gorzej,ale i śmieszniej :D SPOILER Wypadający ząb Katherine? Przecież to takie ciekawe :D Ciekawi mnie wątek Aarona,nie wiem dlaczego,wydaje się taki mdławy,ale i słodki xD
o lol. powtórzę się, ale tvd to już teraz tylko i wyłącznie parodia tego, co kiedyś pokochałam.
fakt, skoro Kath przeżyła to on też... ugh
to tylko dowód na to, że wyłączam się podczas oglądania i nie uważam w ogóle xD
W zwiastunie było, że Stefek musi go zabić xD
Ja nie wiem co się porobiło z tym serialem. Nie wspominając już o ciągnięciu miliard lat epickiego trójkąta.....
A jak tam TO? :) Oglądałaś może dalej?
nie widziałam zwiastuna jeszcze.
Teraz oglądam z przyzwyczajenia. W sercu mam te 3 sezony i niektóre momenty z 4 i do nich sentyment mi już zawsze pozostanie. Riczek, Caro z 2 sezonu, Beremy, Dalaric - zawsze będę to dobrze wspominać, dlatego szkoda mi teraz oglądać tego, co z tvd zostało. ale jeśli ktoś spyta czy Delena jest moim otp, to odpowiem "tak" z myślą o tamtych sezonach, i ich build-upie, i o wszystkich obejrzanych filmikach i o przeryczanych scenach, bo z żadnym innym shipem tak nie miałam.
Kończę 1x04 :) patrz jakie piękne: http://www.youtube.com/watch?v=_9rgdbMkfYQ
Niewiele straciłaś :D
Dokładnie. Też oglądam z przyzwyczajenia, mimo wszystko ciężko rzucić serial. Tyle co się nacierpiałyśmy przy Delenie to faktycznie, ale teraz strasznie ich zniszczyli. Dobrze, że mam kilka otp, które też bardzo dobrze rokują, także DE jakoś jestem w stanie przeboleć.
OMG <33333 Jaki cudowny filmik <3
ja nie jestem w stanie przeboleć do końca, mając w głowie to co było kiedyś.
Wyszłam na spacer i dopiero skończyłam 1x04. Wow, Klaus i Cami, ostatnia scena, popłakałam się. Uwielbiam Cami, uwielbiam tą aktorkę i uwielbiam Josepha.
Ja najbardziej nie mogę przeboleć tego, że kiedyś myślałam, że jak już Elena będzie z Damonem to skończy się ten cały cyrk z trójkątem. Silly me. Strasznie się pomyliłam.
Uwielbiam tę scenę. Też się popłakałam. I powiedz, gdzie tam jest miejsce dla Caro przy takich postaciach.
Ja właściwie byłam pewna, że się nie skończy, bo wiedziałam, że trójkąt będzie trwał tyle ile serial, ale w życiu bym nie zgadła, że będzie przedstawiony w tak idiotyczny sposób. Przeznaczenie i Elena zazdrosna o Stefana? pls. I jeszcze Damon, który niedługo znów zacznie mieć wątpliwości, tak jakbyśmy przez to nie przechodzili.
Lepiej, żeby Klausowi Caro przez myśl już nie przechodziła. W tvd spłycili jego postać, teraz ma drugą szansę i ją świetnie wykorzystuje. Klaus jest Klausem, ale w pewną wrażliwością, którą widzę dzięki Cami. Dlatego lubię ich razem oglądać.
Zniszczyli postać Eleny jak tylko się dało. Pewnie będą to tłumaczyć więzią z kosmosu. Przecież można było to rozwiązać na milion lepszych sposobów. Szkoda mi tylko Damona.
A masz już jakieś shipy? :)
no mam zawsze jakieś feelsy jak oglądam Klausa i Cami, więc na razie chyba tylko oni. Chociaż to nie do końca takie shippowanie, aby ich wątek rozwijał się pod kątem romantycznym, bo te relacje są bardzo skomplikowane. Na pewno nie shippuje jej z Marcelem, bo go nie znoszę:P I Reb z Marcelem też nie shippuję, na pewno nie teraz:D
Dziewczyny, kocham was, ale możecie zarzucić innym tematem?:D Tyle fajniejszych seriali jest :D Oglądał ktoś już może OUATIW? Nie wiem czy mam się na nastawiać na Cylicowe feelsy czy spokojnie włączać odcinek:P
Widzę że jednak do TVD ciągota jest większa:D I Ciebie dopadło?:P SPOILERYSPOILERYSPOILERYSPOILERYSPOILERYSPOILERYKocham Vincata, ale już mnie zaczynają nudzić ich rozmowy o jednym i tym samym.. a Gabe jest taki uroczy i kochany z tym zauroczeniem :D I co mnie denerwuje, że Vincentowi wystarczy spojrzenie na kelnerkę żeby przywołać wspomnienie, a z Catherine się ciągle dotykają i całują, i nic. Błagam, niech mu już minie ta amnezja, bo jeszcze się okaże że zaraz serial wyleci z ramówki i co wtedy???!!! Ugh.SPOILERYSPOILERYSPOILERYSPOILERYSPOILERYSPOILERY