Nie w całości. "Indeed" Moiry mnie rozwaliło:D
U Ciebie też taka piękna pogoda? Wiosna nadchodzi, aż chce się żyć:D
Mnie tak samo xD Od razu sobie w tym momencie o Tobie pomyślałam i Naszych rozmowach z tym związanych :D
U mnie 20 stopni ciepła jest, piękne słonko i pąki na krzewach się zielenią. Po prostu cudnie, że aż się pracować w środku nie chce :D
Obejrzałam pierwszy odcinek The Fosters;) Bardzo mi się podobał, wszystko na plus. Tylko seriously, Brandon i Callie będą razem?
Będą i nie będą razem :P
Ja uważam, że serial jest świetny. Jeden z moich ulubionych ostatnio na tle innych, które się zrypały :D
Mnie też nie pasowało, wolałam ją z kimś innym, ale nie rzucę spoilera i nie powiem kogo mam na myśli :P
Jestem na bieżąco i pocieszę Cie, że byli ze sobą króciutko i od kilku odcinków już nie są razem :D
Czekam z niecierpliwością na Twoje komentarze, bo tu nikt oprócz mnie nie ogląda tego.
A dlaczemu miałabym zniknąć? Nic takiego nie planuję :P
Bardzo się cieszę :P A jak tam u Ciebie sprawa z serialami? Obejrzałaś coś czy jednak nie?:D
Nope :D Nie miałam czasu dziś na seriale. Najpierw był spacer, później zakupy, później kolacja i dopiero po 22.00 dostałam wolne :P Ale musiałam dodać notkę na blogu, bo mnie Minona od kilku dni maltretuje :D Zaraz sobie coś włączę przed snem, tylko nie mam pojęcia co? :(
Już wiem może OUaT będzie dobrym wyborem ;)
Kejcik będziesz oglądać ze mną spin-offa Supernatural? http://www.filmweb.pl/news/Spin-off+%22Nie+z+tego+%C5%9Bwiata%22+ma+nowy+tytu%C5 %82+i+now%C4%85+gwiazd%C4%99+w+obsadzie-103280
yaaaay! Wróciły moje seriale po długim hiatusie :D Teraz tylko znaleźć czas i motywację, do oglądania muszę :D Tylko jak, gdy za oknem tak pięknie? Spadam na długi spacer, a później się zobaczy :D
Jakie to seriale?:P No właśnie to jest problem, jak zimą miałyśmy kryzys to co będzie teraz:D
TGW, Revnge, Chicago Fire, OUaT :D Na ten ostatni to akurat nie potrzebuję zachęty :D Ale mimo wszystko dziś mi się nie chce nic oglądać. Może wieczorem jeśli będę sama w domku :P No to teraz już serio zmykam, szkoda dnia ;)
Nie oglądam. Ale jak chcesz soundtrack z odcinka to jest tutaj: http://www.tunefind.com/show/shameless/season-4/16818#songs ;)
Już znalazłam- Locksley-Black Ajax. Chciałam sobie wrzucić na telefon, ale nigdzie tego ukraść nie mogę:/
Poradziłam jakoś sobie. Odcinek pewnie Ci się nie spodoba, ale na końcu odmiana od poprzednich pomysłów, które Cię wkurzały;)
Rzuć spoilera o czym piszesz, bo ja nadrobiłam wszystkie odcinki i tak samo jestem wkurzona jak Blush :D
No tu też będzie, ale koniec odcinka budzi nadzieję na chociaż namiastkę sielanki. I w tym odcinku było mi strasznie szkoda Keva:(
Mnie go było szkoda już w tamtym, gdy mu kasę z beczki zakosili :(
Ale za to się uśmiałam widząc jak się szaleńczo cieszył, że będą mieli trojaczki :D Szkoda, że później się zredukowało do bliźniaków :(
SPOILER SPOILER Ja też nie, jestem w szoku, wypluł Stilesa?:D ale tego naszego, czy znowu jakaś podróbka? Pogubiłam się :P odcinek całkiem fajny. Najbardziej mi się podobało, że Stiles zareagował na ryk Scotta :)) No i scena z Mellissą i udawanym płaczem, mistrzostwo :D SPOILER SPOILER
SPOILERYSPOILERYOby naszego :D Yay, teraz będzie go dwa razy więcej :D Cieszę się się bardzo, bo Dylan jest fenomenalny w tym sezonie. SPOILERY
SPOILER Oby :D bo zostały dwa odcinki, a chciałabym się jeszcze nacieszyć trochę tym uroczym Stilesem, a nie tym potworem :D Dylan świetnie sobie radzi, nieźle manipulował wszystkimi w tym odcinku :)) SPOILER
SPOILERYSPOILERYAle niedługo kolejny sezon :D Dylan zagrał świetnie. Tak jak pisałaś scena z Melissą genialna. Ale o co mogło chodzic z tym co jej mówił? W ogóle cały odcinek mi się bardzo podobał :D W końcu więcej Lydii <3SPOILERYSPOILERY
SPOILER SPOILER Nie mam pojęcia, ale pamiętam, że Stiles kiedyś też tacie Scotta coś gadał, że zna jego tajemnicę. Ciekawe czy to jest jakoś połączone. Oj tak, nareszcie Lydia :) brakowało jej :) SPOILER SPOILER