PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121982
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
Kate123

Lola: ten ostatni też mi się podobał :D

Kate123

Arrow spoilers
http://oliver-and-felicity.tumblr.com/post/78049215064/the-best-of-olicity-john- diggle-i-ship-it
mój ulubiony gifset :D Digg jest jednym z Nas :D

Kate123

Taaak :D Digg im shipuje tak samo jak my :D

_Sloneczko_2034

Uwielbiam go :D
Jak tam wrażenia po odcinku? :)

Kate123

Ja też go uwielbiam :D Dlatego ubolewam, że coś co ostatnio mało w tych odcinkach.
Odcinek jak zawsze świetny :D Wiem, że się powtarzam, ale ten sezon jest genialny :D I końcówka ze Sladem :D Ciekawe co teraz będzie? Co Slade kombinuję i jaki będzie jego następny krok:) Sceny Olicity, jak zawsze cudne:) Szkoda mi było Felicity w tym odcinku, poczuła się niepotrzebna. Ale Digg był na miejscu na szczęście, świetny z niego przyjaciel :) Fajna scena Olivera i Laurel, przygadał jej porządnie. I miał rację, bo użalała się nad sobą, a nie jest jedyną osobą, która przeżywa ciężkie chwilę. Może teraz się w końcu ogarnie. I będzie mniej irytująca :D

_Sloneczko_2034

SPOILERYSPOILERYBędzie o nim więcej w 2x16 :) W końcu :) Ja też się powtarzam, ten sezon jest świetny :D I na pewno dalej też tak będzie :D Wiedziałam, że Oliver dowie się, że Slade żyje, ale nie sądziłam, że w taki sposób. Ciekawe, co teraz zrobi. Felicity jest taka kochana, cudowna, wspaniała. Szkoda mi jej było strasznie, ale Digg umiał ją pocieszyć. No i uratowała Sarę, która z kolei jest tak miła w stosunku do Felicity, że ja po prostu nie mogę jej nie lubić. Nawet mi nie przeszkadza, że jest z Oliverem, no bo nie oszukujmy się, tez związek długo nie potrwa, coś się na pewno zepsuje. No i "you will always be my girl" <33333333 Co za scena <3 W końcu znalazłam OTP, przy którym mam takie emocje jak kiedyś przy Delenie... Przemowa Olivera do Laurel była moim zdaniem świetna. Dobrze jej powiedział i w końcu dziewczyna się ogarnęła. Szkoda mi było Lance'a :( Chciał naprawić swoje małżeństwo, a tu nic z tego :( I scena Laurel i Sary na końcu też mi się podobała. Tockman był genialny, uwielbiam tego aktora i całe szczęście, że nie zginął, bo może jeszcze kiedyś go zobaczymy :) A i fajnie wyszło z Sin, podobało mi się, że to wszystko tak się ze sobą wiąże :) Wybacz, znowu się rozpisałam :D SPOILERYSPOILERY

Kate123

SPOILERYTo świetna wiadomość, że będzie o nim więcej :) Bo już się martwiałam, że nie ma swojego wątku i bałam się że już nie mają na niego pomysłu :((( A tego bym nie przeżyła :((( Ja też wiedziałam, że Ollie prędzej czy później się dowie, że Slade żyje. Ale taka sytuacja mnie zaskoczyła :D Nie mogę się doczekać rozwoju tej sytuacji :D Będzie ciekawie :D Ja też nie potrafię nie lubić Sary :) To naprawdę fajna postać :D Domyślam się, że związek jej i Olivera długo nie potrwa. Tylko najbardziej się boję, że Sara zginie i Laurel zostanie kanarkiem;/ Tak Lance był biedny:((( Chciał naprawić rodzinę, ale nic z tego.Lubię go w tym sezonie, więc tym bardziej mi go szkoda:((( W rozmowie Olivera i Laurel najbardziej podobało mi się zdanie, że definitywnie z nią skończył :DDD Oby faktycznie tak było. Tak fajnie wyszło ze to Sin się okazała tą dziewczynką :) A i oczywiście Tockman świetny, masz rację może się jeszcze pojawi skoro go nie uśmiercili :D SPOILERY

_Sloneczko_2034

SPOILERYSPOILERYBędzie i ponoć mają być nawet retrospekcje z Afganistanu :) Cieszę się bardzo :) Nie myślałam, że pojawi się u niego w domu i będzie się z wszystkimi "zaprzyjaźniał" :D W 2x15 chyba w końcu się dowiemy, jak to się stało, że na wyspie Slade się dowiedział o tym jak to było z Shado. Pewnie Ivo się wygadał, żeby ich skłócić. Nawet mi nie mów - jak ja się tego boję właśnie, że Laurel będzie Black Canary i najgorsze jeszcze jak się dowie, że Oliver to Arrow. Nope. Strasznie tego nie chcę. Lance jest cudowny w tym sezonie :D I uwielbiam jego współpracę z Arrow i teraz Sarą :) Jak to możliwe, że on się jeszcze nie zorientował :D Z Laurel to już koniec. Wiadomo, że jeszcze wiele się może wydarzyć, ale oni już nie mają szans na wspólną przyszłość. SPOILERYSPOILTERY

Kate123

SPOILERYsuper:) fajnie jak by jeszcze dostał jakiś swój wątek:) ja tez się nie spodziewałam, ze pojawi się u niego w domu. Też tak myslę, że to Ivo się wygadał. Ja tak strasznie nie chce żeby Laurel została Black Canary:( nie pasuje mi ta rola do niej. Właśnie, też jestem zdziwiona, ze Lance sie jeszcze nie skapnął ze Ollie to Arrow. Ale myśle, że to kwestia czasu:) mam nadzieje, ze to definitywny koniec. Ze Ollie nie powiedział tego tylko dlatego, ze byl na nia zly. Ja sobie nie potrafie ich juz razem wyobrazic. Za dużo się wydarzyło.SPOILERY

_Sloneczko_2034

SPOILERYSPOILERYNo ale może Laurel teraz się zmieni i ją polubię? Na bank nie będzie już z Oliverem, dokładnie, zbyt wiele się wydarzyło i ja tego naprawdę nie widzę. Gdyby jeszcze nie był teraz znowu z Sarą to moooże, ale tak to w moich oczach nie ma powrotu do tego co było. Ok, mogą byc przyjaciółmi, ale na więcej nie ma szans :) I dobrze, bo teraz cały czas rozwijają Olicity przecież :) SPOILERYSPOILERY

Kate123

SPOILERYNo zobaczymy jak będzie z Laurel :) Oby się faktycznie zmieniła, chociaż ja nigdy za nią jakoś specjalnie nie przepadałam :) Ale chociaż w pierwszym sezonie, nie była aż tak irytująca. Gdyby Oliie i Laurel byli znowu razem, to było by to nie smaczne. I wszystko by popsuło. Mam nadzieję, że scenarzyści zdają sobie z tego sprawę :) Bo ich zwązek byłby już totalnie nie wiarygodny :) Olicity bardzo fajnie prowadzą, co mnie cieszy ogromnie:DSPOILERY

_Sloneczko_2034

SPOILERYJa ją lubiłam, jak była z Tommym :) Teraz niech się zmieni na lepsze, a może znowu będę ją lubić :) Olicity świetnie prowadzą. Ich relacje powoli się rozwijają i to mnie najbardziej cieszy, bo nie chcę, żeby coś tu przyspieszali. Takie shipy są najlepsze, dla nich mogę czekać :) SPOILERY

Kate123

SPOILERYMasz rację jak była z Tommym, to była w miarę ok, ale później było już tylko gorzej. Strasznie tęsknie za Tommym:((( Czy jest szansa żeby jeszcze pojawił się w jakimś odcinku chociaż na chwilę?:( Tak, takie shipy jak Olicity są najlepsze :) Wszystko w swoim tempie i na odpowiednim miejscu. A nie znają się 5 minut i już wielka miłość. A tu mamy relację od podstaw :DSPOILERY

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ja się chyba w końcu wemzę za Arrow i na necie będę ogladać, bo jak na razie widziałam tylko w TV, dwa pierwsze odcinki a widze, że większość chwali ten serial :)

NaomiClark_

Koniecznie, serial jest naprawdę świetny :) Jak dla mnie oglądanie w TV to tragedia, bo lektor koszmarnie tłumaczy xD

NaomiClark_

warto zacząć oglądać. serial z odcinka na odcinek się rozkręca, a drugi sezon jest po prostu super ;)

Kate123

Blush nie widzę, może zmusiłyśmy ją do Chirurgów:D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Obejrzalam TO, calkiem awsome odcinek....

byledopiatku

Szkoda mi Klausa. Sama bym takie rodzeństwo trzymała w kartonach po butach:(

ocenił(a) serial na 6
alien_2

No wlasnie, nie dziwie sie juz czemu ma taka paranoje...

byledopiatku

Ja mam jeszcze zaległy poprzedni odcinek... Chyba 3 tygodnie to za krótki odpoczynek od wampirów :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dobry byl, takze mozesz spokojnie ogladac :D

byledopiatku

Nie twierdzę, że nie, ale po prostu męczą mnie ostatnio seriale o wampirach :D Normalnie nie wierzę, że to piszę :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

No bo mamy traume,nie ma sie co dziwic :D Dzuli nas zniszczyla :D

Kate123

Jest ktoś?

użytkownik usunięty
Kate123

Minona, wołam Cię!!

jestem ;)

użytkownik usunięty
minona291

Popłaczesz ze mną?
http://www.youtube.com/watch?v=0LHw2wbAtbA

aaaaaaaaaaaaaaaa dlaczego mi to zrobiłaś? ;(
ryczę!!!!!!!!!!!! cudowny filmik<33333 i do tego perełka od Plumb <33333 ten filmik wystarczy mi na cały dzisiejszy wieczór ;(
brakuje mi Finna w Twoim avie ;(

użytkownik usunięty
minona291

Wybacz, tylko Ty rozumiesz przez co przechodzę z tym serialem :( Widziałaś już 2x03? Ja właśnie się przymierzałam, a zamiast tego katuję się filmikami i gifami... Czasem mam ochotę trzepnąć Finna, powinien się domyślić o co chodzi, dlaczego Rae się od niego oddala, dlaczego z nim zerwała. A z drugiej to na swój sposób urocze i piękne, że nie widzi żadnego problemu, a nawet szuka winy w swoim zachowaniu :) "This poor boy has no idea what's going on. He just loves her and wants to be with her" :(((

Od samego paczenia bolało mnie serce, ale specjalnie dla Ciebie wrócił:)

dziękuję za Finna :***
to jest absolutnie genialny serial, tyle uczuć we mnie wyzwala, przypomina mi Skinsów :) angole potrafią robić wspaniałe seriale <3
jak to 2x03 ? przecież odcinek będzie dopiero jutro? masz dostęp do przedpremierowego odcinka? dasz linka? :)

Finn się niczego nie domyślał pewnie przez to, że dla niego otyłość Rae nie jest problemem, kocha ją taką jaką jest. ale prawda, to troszkę naiwne z jego strony, że nie pomyślał jak się z tym czuje Rae ;( ale i tak o takim chłopaku może marzyć każda dziewczyna w życiu realnym. tacy są niestety rzadkością.

użytkownik usunięty
minona291

Odcinki wychodzą teraz wcześniej przed telewizyjną premierą, myślałam że wiesz;)
http://www.dailymotion.com/video/x1dc9kw_my-mad-fat-diary-2x03_shortfilms

Wiem, to cudowne:) Chodzi mi raczej o takie drobne szczegóły, które mógł poskładać sobie do kupy i uzyskać odpowiedź. Po napisie na plecach Rae mówi mu, że mu nie wierzy. Po pierwszym pocałunku twierdzi, że zrobił to tylko po to żeby ją pocieszyć. Po wejściu do collegu szybko puszcza jego rękę i odchodzi. Potem zaczyna go unikać. No i jeszcze to zdjęcie z jego ex, unikanie pocałunków, próba upicia. Jest tyle sygnałów, wskazówek i choć mógł tego nie dostrzec wcześniej, to jednak po zerwaniu, kiedy był zdezorientowany i nie wiedział dlaczego tak się stało, powinien przemyśleć wszystkie wydarzenia... Brakuje mi POV Finna, no ale to w końcu pamiętnik Rae..

nie wiedziałam ;p dzięki za linka :* obejrzę dziś jeszcze, ale dopiero przed snem ;)

masz rację, pod tym względem to taka pierdoła z niego, że się nie domyślił, ale nastolatkowie już tacy są. co ja piszę, ogólnie wszyscy faceci są raczej niedomyślni xD może w 3 odcinku się ogarnie i wszystko sobie poukłada? tal poza tym, to liczę na to, że szybko do siebie wrócą :)

może w 3 sezonie? ;)

użytkownik usunięty
minona291

Boję się, że w tym sezonie już nie będzie Finna i Rae, Liam chyba wchodzi na tapetę... a najgorsze jest to, że na razie go lubię, fajny jest i Rae czuje się przy nim dobrze. Ale wiadomo, że jej serce wciąż należy do Finna:) Po prostu umrę, jak po finale Rae nie wróci do Finna i będę musiała czekać rok na następny sezon (o ile w ogóle powstanie...) :(

użytkownik usunięty
minona291

Where are you?? Jestem w depresji:P

wybacz, miałam niespodziewanego gościa w domu i dlatego nie miałam czasu na filmweba ;p

ja też lubię Liama ;) i gdyby nie było Finna w ogóle w serialu, to mogłabym im może shippować, ale w tym przypadku liczę, że jeszcze w tym sezonie do siebie wrócą. szkoda, że tylko 3 odcinki zostały do końca ;(

co do odcinka, to końcówka mnie zniszczyła ;( jak Rae mogła wyjawić sekret Archiego? to nie była jej decyzja ;(

użytkownik usunięty
minona291

http://www.youtube.com/watch?v=nhFGDVkCTg0

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6g4wlDqqJ1rziwwco1_500.gif

JUST STOP PLEASE!!!!!!! więcej moje serce dziś nie zniesie ;(((((
cudowny filmik <333 teraz będę je oglądać na przemian

użytkownik usunięty
minona291

Mam nadzieję, że nie gniewasz się za spoilery z 2x03, nawet o tym nie pomyślałam:/

spoko, nie gniewam się :)
a tak z innej beczki, to tylko my dwie oglądamy tutaj MMFD ?

użytkownik usunięty
minona291

Lola i Basia jeszcze oglądały, ale nie wiem jak jest teraz;)

nic tu nie piszą, to chyba nie oglądają już, albo nie są na bieżąco.
trzeba jakąś reklamę zrobić, powrzucać gifki, filmiki na ostatnią stronę, to może się więcej dziewczyn skusi ;p

użytkownik usunięty
minona291

Szczerze, to ja tam wolę mniejsze grono;) Lola nadrabia 2 sezon, a dziewczynka zaczęła 1, to sobie niedługo pogadamy:P

ale ja miałam na myśli tylko serialowe, a nie całe forum ;p

użytkownik usunięty
minona291

No i mi o serialowe chodzi;) Achh nieważne ;)

dobra nie wnikam już ;p

użytkownik usunięty

Ojejej, zacząć oglądać?:D:D
Fajnee ;)

użytkownik usunięty

Obejrzałaś ten filmik??? NIE, NIE, NIE... aleś sobie popsuła:P Ale tak, oglądaj koniecznie:) Cudowny serial.

użytkownik usunięty

Obejrzałam jeszcze z 10 innych i sobie zaspoilerowałam :D ale obejrzałam już 2 odcinki :))

użytkownik usunięty

I jak wrażenia?:)