O szkoda, bo wiem, że Ty zawsze oglądasz, dlatego pytam :)) było kilka fajnych wykonan :)
Co tam z The Following? Bo ja przerwałam go wieki temu, dalej Caroll wodzi całą policję za nos?;)
Pewnie, że jakbym mogła to bym obejrzała :) Szkoda mi bardzo :(
Tak, ale teraz dzieją się też inne rzeczy i są inne sekty :D Końcówka była baaardzo smutna w nowym odcinku :(
Na yt jutro wszystko będzie ;) albo jeszcze dzisiaj. Ale było trochę naprawdę smutnych historii.
Aa ok :D jeszcze inne sekty, o rany :D no ja niestety nie poprzezywam z Tobą.
To mnie też nie za bardzo ratuje, bo mój lapek odmawia mi już posłuszeństwa i jak wchodzę na YT to się wyłącza :( Ale na pewno w tygodniu nadrobię :)
Tutaj nikt chyba tego nie ogląda, so muszę przeżywać w samotności :D
Ojoj, tyle dobrze, że Cię jeszcze od fw nie odciął :))
A pamiętam, że kiedy startował to dużo osób tutaj oglądało. Niewielu wytrwalo :D
Dokładnie :D Bo wtedy to już by była poważna sprawa :D
Mi się podoba, więc oglądam :) Powoli zabrałam się za nadrabianie, bo mam 15 zaległych odcinków, a w poniedziałek znowu nowe zaczną dochodzić :P
Ja już przestałam liczyć :D dzisiaj "upiększałam" moją stronę z shipami i uzmyslowilam sobie, że kilka seriali przerwałam, nawet nie wiem kiedy :D
Upiekszanie to może za dużo powiedziane :D po prostu musiałam kilka zdjęć uzupełnić i jakaś tapetę wstawić, bo mi czegoś brakowało, tymczasowo jest tak http://karnina00.tumblr.com/SHIPS :)
Ale fajnie, mogłaś wstawić 3 gify:D Ja to miałam dylematy jakie sceny wybrać :D Swoją ships page też powinnam zaktualizować, niektórym parom to już nawet nie shippuję xD
No powiem Ci, że z tymi trzema gifami to byl problem :D te popularne seriale to oczywiście nie ma problemu, ale przy niektórych miałam niezła zagwozdke, żeby znaleźć cokolwiek :D
No ja właśnie zauważyłam, że kilku seriali już nawet nie oglądam, ale jakoś nie mam serca wywalać, chyba do wszystkich mam sentyment :D
Mam tak samo:D Nie mam np. serca wywalić Kluski i Hayley, jak ją niesie na rękach:D
Oczywiście, że znajdę miejsce :) jak tylko mnie złapią za serce to ich wstawie ;))
Klaine taki sam jak u mnie <3
Nie śledziłam cię.. why?:( Miałaś jakąś dłuższą przerwę w reblogowaniu? Bo czasami wywalam takie blogi i nawet nie patrzę kto to:P
Chyba najpiękniejsza ich scena, razem z oświadczynami. Nie potrafię wybrać która lepsza:D
http://24.media.tumblr.com/753441e50fba3877be8ac666ea47f2e8/tumblr_mkucr4vlfR1qh pqk7o5_r1_250.gif
Aww <3 no dobra, każdym gifem z Blainem mnie rozczulisz :D:D te jego cudowne minki <3
Ojej jakie super :)
Chyba ze wszystkich seriali,które oglądałyśmy wspólnie mamy takie same shipy ;p
Zaskoczyło mnie to że shippowałaś Brooke, o ile sie orientuje to zdecydowana większość wolała Peyton. :)
Z Lucasem? Tylko Brooke <3 Leyton to było najgorsze przez co musiałam przebrnąć w tym serialu :D Pey z kolei tylko z Jake'm <3 a jak tam większość to w sumie nie wiem, ale mam trochę blogów na tumblrze poświęconych Brucasowi i Jeyton, wciąż aktywnych, wiec trochę jednak fanów mieli :)
Oj tak, totalnie się poryczalam na koniec i jakoś mnie tez strasznie ten chłopak z Ukrainy rozlozyl. Co do wokali to chyba mi się najbardziej Nawrockiego podobal, najmniej tych chłopaków z duetu, w sumie to ja bym się nie odwróciła na ich wykonaniu :D
Artur jak najbardziej zasłużył na miejsce w programie. Historia Kasi sama mówi za siebie. Nawrocki ma świetną barwę, mi się jeszcze Pszczoła podobała z głosu :) A chłopaki z boysbandu zaśpiewali ładnie, ale ich wykonanie spędziłam na tumblrze co mówi samo za siebie ;P W ostatnim odcinku serce mi skradł Mexico boy ;D
Artur mnie kupil taką hm...melancholią, to wszystko było takie szczere i prawdziwe kiedy śpiewał. A Kasia ma taki potencjał w głosie, poza tym świetna kobieta. O tak, Pszczoła tez ładnie :) hm...u mnie już samo słowo boysband wywołuje alergie :D może byłam uprzedzona, ale naprawdę niczego ciekawego nie pokazali, a przecież powinni mieć podwójną moc :D pamiętam siostry z poprzedniej edycji, to byl prawdziwy efekt synergii :)
Taak, zdecydowanie, chłopak z Meksyku byl najlepszy, druga sprawa, że uwielbiam piosenkę, którą spiewal. Tak samo jak piosenkę, którą dzisiaj Kasia wykonywała. To moje klimaty :))
Artur nie dość, że jest takim chłopakiem, hmm, z duszą, to jeszcze gitara, rewelacyjnie to wszystko wyszło. Boysband boysbandem, ale właśnie chodzi o to, że mimo fajnego występu, bo nie powiem, że ładnie nawet wyciągali nuty, to jakoś nie było tej iskry, która by przyciągnęła przed ekran. Meksykanin jak zaśpiewał .. Genialnie. Nie dziwię się, że wszyscy się odwrócili :) Zobaczymy jak będzie za tydzień :)
Uwielbiam ten program. Strasznie poryczałam się na końcu, bo obawiam się, że ona może nie dożyć do finału. Czytałam z nią wywiad, ona już leczyła się wszystkim co było dostępne, a teraz zrezygnowała z leczenia, bo chce się czuć jak najdłużej dobrze i realizować swoje marzenia. Jakoś nie dziwię się, że Justyna poryczała się, z pewnością to nie było wyreżyserowane.
W programie nawet powiedziała, że próbowała już każdej chemii a teraz po prostu spełnia marzenia. A jak jej syn płakał za kulisami, widziałaś? Dlatego tym bardziej cieszę się, że jej się udało.
oglądam, chociaż już parę razy mówiłam sobie, że to ostatni odcinek, dalej olewam :P byłam ciekawa nowego sezonu, ale w sumie dla mnie to w dużej mierze powtórka pierwszego... trochę mnie wkurza, że wciąż powtarzają się te same schematy - ci "dobrzy" zawsze są o krok w tyle, już prawie doganiają sekciarzy, czasem nawet łapią jakieś mniej istotne persony, ale Joe i jego najbliższa banda w kulminacyjnym momencie znikają, Hardy co tydzień dostaje po tyłku, ale z jakichś niezrozumiałych dla mnie powodów bawi się w to dalej. I te wszystkie nawiedzone kobiety rzucające się na Joe'go, jakby naprawdę było na kogo... w ogóle jakim cudem wszędzie aż roi się od jego zwolenników? Rozumiem, że psychopaci i mordercy zazwyczaj mają jakichś pokręconych wyznawców i naśladowców, ale niemożliwe, żeby było ich niemalże więcej niż zwykłych ludzi xD ok, zwerbalizowałam chociaż część mojej frustracji, sorry, ale ja też myślałam, że już nikt tego nie ogląda i musiałam się wygadać :P
THIS :) Ale mimo wszystko oglądam, bo są takie momenty, w których naprawdę jestem zaskoczona tym co się dzieje. Kiedyś lubiłam czytać cobie takie różne kryminały i thrillery, więc fajnie mieć chociaż jeden taki serial :) I też naprawdę tego nie rozumiem, dlaczego dosłownie wszystkie babki lecą na Joe'go :P I uwielbiam Max :) Jeśli mi ją zabiją to nie daruję :P
Fakt, są momenty, które trzymają ten serial na powierzchni. A poza tym mam do The Following niesamowity sentyment, bo pierwsze odcinki (pierwszego sezonu) dosłownie wbiły mnie w fotel. Potem bywało różnie, ale jak na razie chyba nie zrezygnuję, ostatni odcinek mnie przekonał. Jak lubisz thrillery i kryminały, to obejrzyj The Killing koniecznie! A oglądasz jeszcze TVD?
O tak, te pierwsze odcinki miały coś w sobie :) Ostatni odcinek był świetny. Tak mi strasznie było szkoda Mike'a :(
The Killing też mam na mojej niekończącej się serialowej liście, ale na razie nie mam czasu, żeby zaczynać coś nowego :(
Wczoraj wróciłam do oglądania :D Po 5x13 rzuciłam serial, bo nie mogłam znieść Katherine. Ugh, jak ja jej nienawidzę. Szczególnie ta mimika, głupie uśmieszki. Ale gifki z 5x16 promo przywołały w pewnym stopniu dawne feelsy, więc mimo wszystko oglądam dalej.
O co chodzi z tym "wessaniem Kath w nicość"? już nie mają co wymyślać... nie dość, że stworzyli jakąś dziwną "drugą stronę", to teraz wychodzi, że jest jeszcze trzecia strona :P aż się boję, co wymyślą w nowym sezonie... ale fakt, teraz może będzie jakoś ciekawiej, po tym zastrzyku.
Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z Kath, ale mam nadzieję, że nigdy już nie wróci. Szkoda mi było Nadii. Bez sensu, że się jej pozbyli. Teraz pewnie będą akcje z Podróżnikami. Wiesz, nie bardzo się już w tym wszystkim orientuję, to jest takie bardziej oglądanie z przyzwyczajenia :P
Oglądać "The Hundred" czy nie oglądać?:P Fabuła wydaje się idiotyczna, ale będzie tam grać Desmond <3 Znaczy się Henry Ian Cusick :D
Masz leniu:D
"Nuklearna wojna niszczy cywilizację na planecie. Po wielu latach ze statku kosmicznego z ocalałymi ludźmi zostaje wysłana na Ziemię grupa nieletnich przestępców w celu kolonizacji."
Dzięki :D Nie chciało mi się wchodzić, bo jak mam za dużo stron pootwieranych to mój lapek nie daje rady xD
Faktycznie opis taki sobie, ale Henry... <333