Eye Candy...mam opisać mniej więcej o czym jest?:)
Jeśli tak, to skupia się na postaci Lindy(grana przez Victorie Justice),która jest świetną hakerką. Na jednej z imprez zalogowała się na portal randkowy i umawia się z kolejnymi facetami aby odkryć kto jest seryjnym zabójcą (i kto zabił jej chłopaka-policjanta). Wątkiem pobocznym jest również wątek jej zaginionej siostry Sary,która została porwana. Ogólnie policjant Tommy czuje do niej miętę ;-)a Lindy umawia się z Jakiem,który nie jest jej obojętny :-)
Produkcja MTV. za tydzień jest chyba finał sezonu. Muszę przyznać,że jest dość przewidywalny, ale na nudę całkiem ok :)
Więcej chodziło mi o: opis,jakiś uroczy filmik :D, o pioseneczkę z niego,kto z kim i dlaczego...o bodziec ;)
Ej....fajny ten serial :D
Właśnie skończyłam oglądać 9 odcinek EC :)
Zakochałam się w tych nutach aaaaaaaa <333333
https://www.youtube.com/watch?v=jf8AkJOFMYk
https://www.youtube.com/watch?v=p-tpxxXFi94
Jak coś mi się podoba to tempo jest :D
Ej..niemożliwe jest,żeby ujawnili już prawdziwego morderce,no nie? Coś tu nie gra...Ma być w ogóle 2 sezon ?
Też tak mam ;) I lubię jak spodoba mi się serial,który ma już kilkanaście odcinków :)
2 sezon chyba nie jest oficjalnie potwierdzony,ale jest szansa że będzie :-)
Też myślę,że to nie główny morderca. Przez jakiś czas myślałam że to Ben, który upozorował swoją śmierć ;-]
Niedługo finał,ciekawe jak to rozegrają wszystko ;-)
Trzymam kciuki za 2 sezon :)
Musi być...po prostu <33
https://www.youtube.com/watch?v=rd_Dy-DClt0 ;)
Też trzymam mocno :) Oglądalność z tego co widziałam,nie jest taka zła.
Ojej jaki śliczny <3
Jeszcze bardzo lubię ten filmik z nimi <33 Zresztą którego ja nie lubię oto jest pytanie ;PP
https://www.youtube.com/watch?v=veg6iGMJZ1I
Nie mogę przestać oglądać filmików :D
https://www.youtube.com/watch?v=AVe1LwyX0rI
Powiem Ci,że finałowy odcinek trzyma poziom zresztą cały sezon bardzo,bardzo dobry :) Jake prawdziwy wariat :D Scena przed lustrem i ta piosenka "Goodnight Children" <3 :D Troszkę mi mało Tindy tzn. za krótkie te sceny z nimi... :( Ale za to to:
http://38.media.tumblr.com/60119e601439d3ca82af0f8d4e391728/tumblr_nlc91884z31un 5wogo7_250.gif mówi wszystko <3 :) Czekam z niecierpliwością na 2 sezon :)
Jest!!!!!!!!!!!!!!! Piosenka z The Fosters!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tPDCxrGbS6E
AAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ile ja na to czekałam...nareszcie w całości
Jak mam Ci dziękować???!!! :-)
Podziękuj lepiej osobie z tunefind, która podała tytuł:D
Widziałaś ostatni sezon MMFD? (mam nadzieję, że dobrze pamiętam, że oglądałaś ten serial:D)
Nadal nie mogę uwierzyć,że ta piosenka już jest, zapętliłam i słucham jej na okrągo :D Zacznę chyba ogladać 'Rookie blue' :)
Tak,oglądałam..dlaczego już koniec? :( Finał bardzo mi się podobał :) ale zazwyczaj lubię jak wszystko zostanie wyjaśnione (chociaz nie tak powierzchownie jak np w life unexpected). Najbardziej mnie chyba Finn zaskoczył.
W ogóle nie zapomnę kto mi taki świetny serial polecił <3 ale w sumie przez Ciebie też miałam mokre oczy w wielu odcinkach ;-) A jak Twoje wrażenia?
Szkoda,że koniec,prawda?;( Masz jakiś nowy fajny serial na oku?:))
Podobało mi się samo zakończenie, ale niezbyt mi ten sezon pasował. Uporali się z problemami Rae na odwal, wmówili nam że w ciągu 15 ostatnich minut wszystko się ułożyło. No niestety tak pięknie to nie jest. No a z Finnem rzeczywiście niespodzianka. Nie wiedziałam co myśleć, płakać że zepsuli mi idealnego Finna czy właśnie dziękować, że nie ciągnęli do końca tej iluzji:P
Trochę szkoda, ale dochodzę do wniosku że lepiej się żegnać z serialami wcześniej, niż patrzeć jak z każdym kolejnym sezonem są rujnowane przez scenarzystów... Powoli rezygnuję ze wszystkiego, niedługo zostaną mi 3 seriale na krzyż:D Mam jeszcze do obejrzenia cały sezon OITNB i Orphan Black, nie zaczęłam jeszcze nowego sezonu Masters of Sex. Nieźle jestem do tyłu:P Także na razie daję sobie spokój z nowymi, zwłaszcza że większość się z czasem pogarsza i jestem zmuszona je porzucić. Jak np. ostatnio Under the Dome (co oni zrobili z tym serialem xDDD). A u Ciebie?;)
Jak zwykle z nową ramówką-zaczynam seriale a później się okazuje ,że nie dostają II sezonu i tego nie lubię :(
Orphan Black skończyłam na II sezonie i żałuje,bo bardzo mi się podobał, ale żeby go oglądać potrzebuje spokoju bo muszę się skupić ;] pewnie do niego wrócę.
Under the Dome porzuciłam już dawno temu. W ostatnim czasie na bieżąco byłam z Outlander,(ale ostatnie odcinki były strasznie ciężkie :-/) i The Royals(coś lżejszego). Masters of Sex oglądam ,sukcesywnie,ale mi się podoba,więc będę ciągnąć. Nawet nie wiem kiedy porzuciłam pozostałe seriale,ale postanowiłam ,że na siłę oglądać nie będę :-)
Priorytety Damona wg Iana Somerhaldera :
"Czy jest burbon? Czy jest benzyna w samochodzie? Czy Elena i mój brat są bezpieczni?" :)
Daj spokój, wolałam, gdy wyświetlało się od najnowszej odpowiedzi, a nie "najlepszej" (cokolwiek to znaczy)... Ja po finale sezonu w sumie nie wiem, co napisać, TVD totalnie nie wzbudza już we mnie emocji. Po kiego będzie następny sezon?
Nie oglądam, ponieważ główną postacią jest tam Klaus, a jego po prostu nie trawię.
hello, zaglądasz tutaj jeszcze?:) jestem ciekawa co teraz oglądasz? pojawiło się coś nowego hiszpańskiego? Widziałam, że Yon gra w nowym serialu Bajo sospecha, opis brzmi świetnie, ale na napisy się pewnie nie doczekamy...
Hej, a tak właśnie ostatnio o Tobie myślałam. Czasem tu zaglądam, ale nic się nie dzieje...Chciałabym obejrzeć coś nowego, hiszpańskiego, widzę, że wychodzą nowe filmy, seriale, ale chyba nie ma szans na tłumaczenie. Przy Internacie (który zresztą trochę sobie ostatnio znowu oglądam) i Statku było ok, ale - jak Ci pewnie nie raz wspominałam - już z Gran Hotelem był straszny problem, pojawiał się odcinek z napisami raz na miesiąc i to przy błaganiach, prośbach, groźbach i szukaniu tłumaczy po forach, gryzoniach etc. Żałuję bardzo, że nie znam tego hiszpańskiego :/ Z nowych rzeczy obejrzałam Żonę idealną, teraz zaczął się kolejny Pokojówek, ale jeszcze nie zdążyłam obejrzeć. HoD w końcu chyba nie dokończyłam, był jakiś hiatus czy ja zapomniałam dalej oglądać... Glee też nie dokończyłam w końcu :P Jakoś mi się już znudziło. Za to wciąż katuję PLL xD
O rany, nie mow,ze już PLL leci? :o kompletnie wyleciało mi z głowy, że ogladalam ten serial :D zaraz się wezmę za pierwszy odcinek sezonu :P no właśnie nic hiszpańskiego nie tłumaczą, to już o koreańskiej łatwiej :D nie wiem dlaczego, przecież hiszpański to bardzo popularny język. Ja teraz tez bardzo mało oglądam, za Weronika Mars się wzięłam i za House of cards, reszta moich seriali chyba jest na hiatusie...tak myślę :P HoD było świetne, do dzisiaj nie mogę przebolec, że się skonczyl :D za Glee, o dziwo jakoś nie tęsknię, zakończenie było w porzadku, chociaż na wieki wiekow nie wybacze im braku wzmianki o Quick :P
Od bardzo,bardzo... dawna nie oglądałam filmików Delenowych.Co ja mówię...skończyłam oglądanie TVD na 4 sezonie.Ale jakoś tak dzisiaj mnie natchnęło,żeby zobaczyć jakiś filmik z Deleną...i znalazłam! Według mnie jest magiczny jak te trzy numery (8-14-22) ;) Wzruszyłam się :(
https://www.youtube.com/watch?v=EVHKPMxoyfQ
Oj, rzeczywiście magiczny. Jak pomyślę ile ja nerwów straciłam, ile łez wylałam na tym serialu... Momenty radości też były. Żaden inny serial nie dostarczył mi tylu emocji.
Ojej <3 kiedy ja oglądałam Delenowe filmiki ?;-) Od finału 3 sezonu wszystko zaczęło się psuć moim zdaniem...
Ale nie zapomnę tego wyczekiwania kolejnego odcinka,oglądania w nocy, czy analizowania wszystkich spoilerów i próby złączenia je w całość ;) czy płaczu Blush przy lodówkach w sklepie xD
Dziękuje :) aż się łezka zakręciła :-)
Blissek z tego co widzę,to oglądasz prawie wszystko co i ja :p Widzę, że Kiraz Mevsimi też?:P bo to moje najnowsze uzależnienie :)
:D:D:D
Hehe,nie oglądałam finału PLL ale wierzę,że też był popaprany :))
Jak kiedyś nie lubiłam całego Bollywoodu ,tureckich i indyjskich filmów tak teraz uwielbiam :) i Barfi już wiem ,że będzie jednym z moich ulubionych :) choć oglądam go z przerwami, bo ostatnio trafiałam same 'gnioty' ;/
SPOILER the Fosters
po 2 sezonie myślałam,że darują sobie wątek Brallie,ale jak powiedzieli Brandonowi o pocałunku z AJ to czułam,że coś się szykuje...
Już mi się pisac nie chce, jakie to beznadziejne,że dzień po 'takiej nocy' oficjalnie stali się rodzeństwem...
w dodatku nowy Jesus, który pojawił się na minutę, wydał mi się sztywny.
Ale przynajmniej Callie pomogła Ricie tym nagraniem ;p
A wiesz, że ujawnili A?:D
Ja w Bollywoodzie zakochałam się kilka lat temu, wszystko zaczęło się od Fanaa i Nazywam się Khan:P Wiadomo, że nie wszystkie filmy Bolly mi przypadają do gustu. Np. ten to był istną tragedią: http://www.filmweb.pl/film/Czy+chcesz+by%C4%87+moim+przyjacielem-2002-164467 Jestem zdziwiona jego wysoką oceną i pozytywnymi opiniami:P Może się nie znam:D
Już napisałam wszystko na forum TF. Osłabiają mnie te seriale. Niedługo już mi nic fajnego nie zostanie.
Naprawdę ujawnili A ? :D Pamiętam jak oglądałam jeszcze PLL i myślałam,że to jest Ezra :p pewnie wymyślili coś glupiego ;)
Właściwie z seriali to już nic mnie tak bardzo nie interesuje...bardzo lubiłam Beauty and The bEast ale przestał mi się podobać,tak samo jak Grimm i kilka innych ;( Czekam na Originalsów ;)
Tak:D I dowiedzieliśmy się dlaczego A torturowało dziewczyny. Motyw boski, mówię ci. Plec by lepszy wymyśliła:D Ale nie myśl, że to już koniec. Teraz nadchodzi "BIG BAD" xDDD
Ja też kiedyś myślałam, że to Ezra, bo Aria miała lepiej niż pozostałe dziewczyny:P
Z Beauty też zrezygnowałam, głupie to. Tęsknię za Brooklynem 99:D
Czyli jak to jest jak logika Plec, to musi być 'świetnym' rozwiązaniem :D
Z Plotkarą tyle lat spędziłam i finał był średni,także ciesze się,że z PLL zrezygnowałam dość wcześnie ;)
I mi podsunęłaś nowy serial do oglądania ;p nie słyszałam wcześniej o nim ;p miałam zacząć Rookie Blue,ale chyba zdecyduje się jednak na Brooklyn99
Jak wszystko co Ty ?
Oglądam Kiraz Mevsimi :) Wszystko przez....Ayaza :D Ostatnio oglądam też turecki "Cilek Kokusu" i nawet mi się podoba..tyle,że w oryginale. Kurde nie mogę się zdecydować, który filmik pokazać :/ A niech będzie ten :D
https://www.youtube.com/watch?v=VTsZMDgYzlg :)
Ja siedzę na forum PLL ostatnio, bo o TVD już mi się nie chce gadać. A na Ninę po tym całym biadoleniu o jej odejściu już nie mogę patrzeć.
Ja na nią patrzeć mogę, ale nie w filmach. Właśnie ukazał się trailer The Final Girls. Toż to KaśkoElena z 5&6 sezonu: http://www.youtube.com/watch?v=zreNh78kTjg
Właśnie dziś oglądałam. Myślę, że mamy faworyta do Złotej Maliny. Kaśkoelena i tak jest chyba lepsza niż miliard fotek Niny w wywalonym jęzorem i zezem, bo po tym jak "dojrzała", "chce iść dalej" i "jest gotowa na nowe wyzwania zawodowe", zajmuje się głównie robieniem sobie selfie i imprezowaniem.
Ja nie wierzę w te żadne gadki o rozwijaniu kariery i dojrzałości. Po prostu jej było źle na planie i tyle. Ze strony Paula i Iana nie ma żadnego szacunku wobec niej i jej postaci. Skoro gnoją ją publicznie przed setkami fanów, to jak musiało być prywatnie? Też bym miała dość. Ale coś czuję, że wróci i to szybciej niż się spodziewamy. O nowych rolach nie słychać, a z takimi jak w Let's be Cops czy The Final Girls daleko nie zajedzie. Tylko że ja czekać na nią nie będę. Nie mam do niej żadnego żalu, ale jej odejście doszczętnie zrujnuje postać Damona i żadne Delenowe reunion tego nie naprawi.
Też nie mam żalu, jak na moje TVD mogłoby się skończyć na tym sezonie, ale oczywiście Pledzilla będzie kręcić jeszcze 123 kolejne sezony, bo ma tyyyyle historii do opowiedzenia :P A do Niny i jej kariery jestem sceptycznie nastawiona, bo już widziałam kilka takich gwiazdeczek serialu, którym się wydawało, że są coś więcej warte, a po 20 latach nadal ludzie kojarzyli je tylko z tych dawnych serialowych ról, bo nic więcej nie osiągnęli. Oczywiście nie mówię, że nie da się po kilkuletniej przygodzie z serialem zrobić "prawdziwej" kariery, ale moim zdaniem żeby dostawać abitne role trzeba dać coś od siebie, a obecnie wizerunek medialny Niny wskazuje raczej na to, że idealne miejsce dla niej to kiepskie parodie horrorów xD