PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
NaomiClark_

jest, w zakladce seriale

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Spoileeeeer:D
http://33.media.tumblr.com/1aa7de9fa5217802211827d87cd6094e/tumblr_nia7l9LvCt1ty m1rio2_500.gif

Awwww :D W końcu :D

Jak szybko zleciało:)

użytkownik usunięty

Blushek wiem,że nie w temacie, ale może zaczęłaś ostatnio jakiś ciekawy serial, który polecisz ?;))

użytkownik usunięty

Dałam sobie na wstrzymanie z nowymi serialami, nie wyrabiam nawet z bieżącymi:P Ale How to Get Away with Murder jest świetny, jeśli nie oglądasz to polecam;)

użytkownik usunięty

Wcześniej cały czas odkładałam nawet obejrzenie pilota...
ale ok, przekonałaś mnie ;)

użytkownik usunięty

Daj potem znać czy się podoba;)

użytkownik usunięty

Pilot mi się podobał ;) Dzisiaj mam w planach obejrzeć jeszcze dwa odcinki :))

użytkownik usunięty

Super:)

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

A macie może pojecie kiedy w polsce wyjdzie 11odcinek 6sezonu TVD?
Dzisiaj w ameryce a w polsce? Zero info. Dajcie znac jak wiecie. Albo chociaz czy da sie gdzies ogladnac ten odcinek online po angielsku w najblizszym czasie.
Bede wdzieczna za jakiekolwiek info.

ocenił(a) serial na 8
angelin17

Zapewne jutro. Nawet z napisami już jutro bedzie online np na i i t v. i n f o

użytkownik usunięty
angelin17

http://troll.me/images/creepy-willy-wonka/you-must-be-new-to-the-internet.jpg
Jutro będzie. Przed południem powinny być polskie napisy, bo szybo tłumaczą.

ocenił(a) serial na 10

O tak. Dzieki wielkie :)

Cudzoziemka87

Ktoś zostaje na odcinek?

ocenił(a) serial na 7
alien_2

http://www.stream2watch.me/live-tv/cw-live-stream

ma9i

O uprzedziłaś mnie z tym linkiem i to nawet tym samym co ja mam w zakładce ;)

ma9i

Dzięki, ale oglądam na ustvnow.

alien_2

Podrzuć linka, bo nie chce mi się szukać. Tak w razie czego, to dobrze mieć ewentualność jakąś ;)

minona291

http://www.ustvnow.com/

alien_2

Thanks ;)

minona291

Jak będzie Ci latał "zielony śnieg" na ekranie to włącz popout - w drugim oknie nie skacze to dziwne coś;)

alien_2

Dobrze, że mówisz, bo pomyślałabym, że jadłam ciastka u kumpelki z maryśkowym nadzieniem i widzę zielony śnieg ;D

alien_2

Ja! Właśnie przyszłam ;p

minona291

Oo, w końcu nie będę sama:) Ja jak coś cały czas jestem, ale czytam Bridget Jones Szalejąc za facetem i mnie jakoś pochłonęło mimo strasznego ciosu, który mnie spotkał już na początku;)

alien_2

Chyba będziemy we trzy ;p Ja dopiero do domu wróciłam i przeglądam notatki na jutrzejsze zajęcia. Obym tylko nie przegapiła rozpoczęcia odcinka. Jak coś to krzycz :D

minona291

Ach zajęcia w piątek, to były piękne czasy! Jak ja bym chciała żeby studia trwały 6 lat:D Czytam już 7 albo 8 książkę w styczniu, bo szukanie odpowiedniej pracy tyle trwa! Masakra. Na którą masz?

alien_2

Tyle, że ja już dawno po studiach jestem ;p Na niemiecki chodzę, bo bez w miarę płynnego porozumiewania się nie znajdę dobrej roboty, a do zasuwania na szmacie nie jestem stworzona ;p Na 9.00 i tylko 3 godziny, albo aż ;D

minona291

Ee dasz radę, w największym szale VD gdzie na żywo oglądało po 20 osób wstawałam w piątki na 8 rano i jeszcze musiałam zapieprzać na drugi koniec miasta;) Chociaż na jakiś język bym się zapisała, ale taaak mi się nie chce:D Taa, ja też jestem stworzona do wyższych celów i tak pół roku już szukam, ale jestem blisko:D Przynajmniej nadrabiam książki, które tak bardzo zaniedbałam.

alien_2

Heh pamiętam te czasy, gdy więcej nas zostawało na nocne oglądanie. Nie oglądałam co tydzień, ale kilka razy mi się zdarzyło tu zarwać nockę ;) Książki? Ach gdybym tylko znalazła na nie czas :) Zresztą nie mam nic pod ręką prócz podręczników, słowników i różnych takich z niemca ;/

minona291

Zostałam szczęśliwą posiadaczką czytnika i przyrósł mi do ręki;) Dzisiaj zaczęłam papierową książkę, bo w końcu trochę muszę ich też poczytać;) Lubię oglądanie na żywo nawet dla tych reklam (które zachęcają mnie do nocnego żarcia, ale się nie dam;)). Oj zarywałam nocki...

minona291

Jestem popaprana chyba ale uwielbiam Kaia:D

alien_2

On z odcinka na odcinek jest coraz lepszy. A dziś wyjątkowo mi się podoba ;)

minona291

Mam nadzieję, że go nie zabiją za szybko:( Dobry wątek z tą magiczną rodzinką. I samochodzik Damona:D:D

alien_2

Gdyby tylko Elena to widziała, jak Liv grzebała w ciuchach Damona, wzięła sobie jego koszulkę i do tego jeździ z Damonem autkiem, to by pewnie szalała z zazdrości ;p

minona291

Miałam nadzieję, że pamięć jej wróci po tym jak Kai jej ostatnio przylutował, ale jednak nie. Jeszcze teraz on powinien się w niej zakochac;) Oglądam te reklamy i tak sobie myślę czy ktoś serio to je i jest zdziwiony, że waży 200 kg?:D

alien_2

Nie tak łatwo z tym powrotem pamięci. No jeszcze tylko tego by brakowało by Kai się w niej zabujał ;p
A Enzo nie ma nic innego do roboty, tylko szpiegować Stefka.

minona291

Wkurza mnie, że Enzo się snuje jak smród po gaciach. Będzie pewnie walczył ze Stefanem o Caroline:D A Kai na stówę zakocha się w Elenie - ją wszyscy kochają.

alien_2

Taka fajna postać, a nie mają na niego pomysłu, żal. A co Do Kaia, to please, wypluj to. Ale tak szczerze, to Kai jako jedyny w tym serialu chyba nie będzie zdolny do miłości. I dobrze, niech nie zmieniają go w kluskę.

alien_2

Taka fajna postać, a nie mają na niego pomysłu, żal. A co Do Kaia, to please, wypluj to. Ale tak szczerze, to Kai jako jedyny w tym serialu chyba nie będzie zdolny do miłości. I dobrze, niech nie zmieniają go w kluskę.

minona291

Elena jaki kurde żartowniś. Czasami mam ochotę zakłuć ją wykałaczką.
To już wolałabym żeby Enzo przykleili do Caroline. Miał być team Dalanzo, a nie mieli chyba nawet jednej wspólnej sceny!!

alien_2

Zaskoczyła mnie tym żartem ;) Oj 100 razy bardziej bym wolała Car z Enzo niż ze Sefem.

minona291

Dzisiaj było Kai's show i tyle. Damon się zachowuje jak zakochany nastolatek co mi się średnio podoba. Idę spać, bo jestem przez to ich szczucie fast foodami strasznie głodna:D

alien_2

haha zjedz coś, bo koszmary z żarciem w roli głównej Ci się będą śniły ;p
A mi się podobały sceny Delenowe, takie inne niż zazwyczaj.
Tez idę, bo będę przysypiać na zajęciach, a wtedy będę miała przesrane, jak mnie przyłapią na tym ;D

minona291

To nie jest pora na jedzenie czegokolwiek, chyba że orzeszków do 5 piwa, ale niestety dzisiaj się nie załapuję;) Zjem sobie na śniadanie płatki, za jakieś 5 h;)

Cudzoziemka87

Odcinek HoD był świetny :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Kate, jest na bieżąco z Arrow? Co sądzisz? Ja mam ostatnio wrażenie, że jest coraz gorzej i mam nadzieję, że się to szybko odmieni, bo już mnie tak nie ciągnie do tego serialu :( i psują Olicity :(

Cudzoziemka87

Ktoś został?

Cudzoziemka87

Jak ja lubię kiedy w VD są jedyne słuszne zakończenia, achh:) W końcu ktoś na to wpadł;)

Cudzoziemka87

Ktoś już oglądał nowy odcinek TVD?