Spoileeeeer:D
http://33.media.tumblr.com/1aa7de9fa5217802211827d87cd6094e/tumblr_nia7l9LvCt1ty m1rio2_500.gif
Blushek wiem,że nie w temacie, ale może zaczęłaś ostatnio jakiś ciekawy serial, który polecisz ?;))
Dałam sobie na wstrzymanie z nowymi serialami, nie wyrabiam nawet z bieżącymi:P Ale How to Get Away with Murder jest świetny, jeśli nie oglądasz to polecam;)
Wcześniej cały czas odkładałam nawet obejrzenie pilota...
ale ok, przekonałaś mnie ;)
A macie może pojecie kiedy w polsce wyjdzie 11odcinek 6sezonu TVD?
Dzisiaj w ameryce a w polsce? Zero info. Dajcie znac jak wiecie. Albo chociaz czy da sie gdzies ogladnac ten odcinek online po angielsku w najblizszym czasie.
Bede wdzieczna za jakiekolwiek info.
Zapewne jutro. Nawet z napisami już jutro bedzie online np na i i t v. i n f o
http://troll.me/images/creepy-willy-wonka/you-must-be-new-to-the-internet.jpg
Jutro będzie. Przed południem powinny być polskie napisy, bo szybo tłumaczą.
Jak będzie Ci latał "zielony śnieg" na ekranie to włącz popout - w drugim oknie nie skacze to dziwne coś;)
Dobrze, że mówisz, bo pomyślałabym, że jadłam ciastka u kumpelki z maryśkowym nadzieniem i widzę zielony śnieg ;D
Oo, w końcu nie będę sama:) Ja jak coś cały czas jestem, ale czytam Bridget Jones Szalejąc za facetem i mnie jakoś pochłonęło mimo strasznego ciosu, który mnie spotkał już na początku;)
Chyba będziemy we trzy ;p Ja dopiero do domu wróciłam i przeglądam notatki na jutrzejsze zajęcia. Obym tylko nie przegapiła rozpoczęcia odcinka. Jak coś to krzycz :D
Ach zajęcia w piątek, to były piękne czasy! Jak ja bym chciała żeby studia trwały 6 lat:D Czytam już 7 albo 8 książkę w styczniu, bo szukanie odpowiedniej pracy tyle trwa! Masakra. Na którą masz?
Tyle, że ja już dawno po studiach jestem ;p Na niemiecki chodzę, bo bez w miarę płynnego porozumiewania się nie znajdę dobrej roboty, a do zasuwania na szmacie nie jestem stworzona ;p Na 9.00 i tylko 3 godziny, albo aż ;D
Ee dasz radę, w największym szale VD gdzie na żywo oglądało po 20 osób wstawałam w piątki na 8 rano i jeszcze musiałam zapieprzać na drugi koniec miasta;) Chociaż na jakiś język bym się zapisała, ale taaak mi się nie chce:D Taa, ja też jestem stworzona do wyższych celów i tak pół roku już szukam, ale jestem blisko:D Przynajmniej nadrabiam książki, które tak bardzo zaniedbałam.
Heh pamiętam te czasy, gdy więcej nas zostawało na nocne oglądanie. Nie oglądałam co tydzień, ale kilka razy mi się zdarzyło tu zarwać nockę ;) Książki? Ach gdybym tylko znalazła na nie czas :) Zresztą nie mam nic pod ręką prócz podręczników, słowników i różnych takich z niemca ;/
Zostałam szczęśliwą posiadaczką czytnika i przyrósł mi do ręki;) Dzisiaj zaczęłam papierową książkę, bo w końcu trochę muszę ich też poczytać;) Lubię oglądanie na żywo nawet dla tych reklam (które zachęcają mnie do nocnego żarcia, ale się nie dam;)). Oj zarywałam nocki...
Mam nadzieję, że go nie zabiją za szybko:( Dobry wątek z tą magiczną rodzinką. I samochodzik Damona:D:D
Gdyby tylko Elena to widziała, jak Liv grzebała w ciuchach Damona, wzięła sobie jego koszulkę i do tego jeździ z Damonem autkiem, to by pewnie szalała z zazdrości ;p
Miałam nadzieję, że pamięć jej wróci po tym jak Kai jej ostatnio przylutował, ale jednak nie. Jeszcze teraz on powinien się w niej zakochac;) Oglądam te reklamy i tak sobie myślę czy ktoś serio to je i jest zdziwiony, że waży 200 kg?:D
Nie tak łatwo z tym powrotem pamięci. No jeszcze tylko tego by brakowało by Kai się w niej zabujał ;p
A Enzo nie ma nic innego do roboty, tylko szpiegować Stefka.
Wkurza mnie, że Enzo się snuje jak smród po gaciach. Będzie pewnie walczył ze Stefanem o Caroline:D A Kai na stówę zakocha się w Elenie - ją wszyscy kochają.
Taka fajna postać, a nie mają na niego pomysłu, żal. A co Do Kaia, to please, wypluj to. Ale tak szczerze, to Kai jako jedyny w tym serialu chyba nie będzie zdolny do miłości. I dobrze, niech nie zmieniają go w kluskę.
Taka fajna postać, a nie mają na niego pomysłu, żal. A co Do Kaia, to please, wypluj to. Ale tak szczerze, to Kai jako jedyny w tym serialu chyba nie będzie zdolny do miłości. I dobrze, niech nie zmieniają go w kluskę.
Elena jaki kurde żartowniś. Czasami mam ochotę zakłuć ją wykałaczką.
To już wolałabym żeby Enzo przykleili do Caroline. Miał być team Dalanzo, a nie mieli chyba nawet jednej wspólnej sceny!!
Dzisiaj było Kai's show i tyle. Damon się zachowuje jak zakochany nastolatek co mi się średnio podoba. Idę spać, bo jestem przez to ich szczucie fast foodami strasznie głodna:D
haha zjedz coś, bo koszmary z żarciem w roli głównej Ci się będą śniły ;p
A mi się podobały sceny Delenowe, takie inne niż zazwyczaj.
Tez idę, bo będę przysypiać na zajęciach, a wtedy będę miała przesrane, jak mnie przyłapią na tym ;D
To nie jest pora na jedzenie czegokolwiek, chyba że orzeszków do 5 piwa, ale niestety dzisiaj się nie załapuję;) Zjem sobie na śniadanie płatki, za jakieś 5 h;)
Kate, jest na bieżąco z Arrow? Co sądzisz? Ja mam ostatnio wrażenie, że jest coraz gorzej i mam nadzieję, że się to szybko odmieni, bo już mnie tak nie ciągnie do tego serialu :( i psują Olicity :(